2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar biz nasılsa kışa geliyor doğum diye bebek arabası almamıştık şimdide avmye gidemiyoruz internetten de bilmiyorum güvenemiyorum görüp almak istiyorum ama artık almam lazım biz bu aralar dısarı cıkıyoruz valla bi parkı falan dolaşıp geliyoruz cok mutlu dışarda Ayla etrafı inceliyor öyle. Bebek arabası tavsiyenize ihtiyacım var ilk bebegim hiç bilgim yok baston kullanışlı rahat diyolar baston mu alsam acaba

rica ederim canım inşallah cok keyifli geçer yolculuğunuz

benimki travel sistem çok memnunuz canim oglumdan kaldı hiç sorun yaşamadık bastonu denemedik.

Uçaklarda arada boşluk bırakma vs gibi tedbir var mıymış canım araştırdın mı? Biz de uzun bir araba yolculuğu yapıcaz ama tereddütteyim uçakla mı gitsek diye

Yok canım maalesef ama bileti alırken.belirticem yine de ben, bebeğim.var mümkünse yanımı boş bırakın diye. Yardımcı oluyorlarmış eğer uçakta yer varsa

Bugun ilk defa 5 de uyandık gece de 6 7 kere uyandı ölüyorum uykusuzluktan.. İnsallah bidaha tekrarlamaz bu durum

Bastonu ben de denemedim.İnternetten aldım travel sistem.İstersen bi bak instagramdan.Ayhan çocuk'tan aldım ben.Baby home marka.Çok hafif ayrıca taşıma aparatini çıkarmadan katlanabilen model.Videoları var zaten.Ekim ayında 1600 e almıştım ben şimdi baya indirime girmiş.

Bemde almamıştım geçen hafta gittim e bebekte denedim de traveller aşırı ağır ya ben baston aldıö joie nin tourist modeli çok memnunum sadece arkası en dik pozisyonda bile tam dik değil bir de tentesi keşke tam kapansa güneş vurunca müslin örtüyorum yoksa çok gneş vuruyor. Aa hafifliği pratikliği harika umay kucağımdayken çok rahat hareket ediyorum tek elle kapatıp açıyorum çok rahat

Tesekkür ederim canım bende travel düşünmüyorum kullananlar genelde memnun degil çok agır diye bide kapanmıyor arabaya falan koymak sıkıntı. Bastonlar tek yönlü mü oluyo sadece

Ben Baston öneririm hem rahat hem çok pratik hem bagajda yer kaplamıyor.Bebek arabaları Boston kadar kullanışlı değil

Yok kivami bence guzel olduicine elma rendeledim durudkça sulandi hatta,yok zaten ben sık vermem ,cok desteklemiyorum pirinc ununu sadece organik tam pirinç ununun faydasi var onu aldim onu verecegim arada o da
Tam pirinç unu bende aldım ama tuhaf kokusu var küf gibi seninkinde var mi koku hangi marka aldın

Aşılarımızı olup geldik, korktu bu sefer ağladı baya. Umarım ateş yapmaz. İlk biz girdik temizdi her yer. Alerjisi yoksa ceviz başlayabilirsin dedi dr. Yarın deneyeceğim bakalım cevizi. Bıngıldak kapanmış, kafa büyümüş, önemli olan kafanın büyümesi dedi. 46,5cm olmuş.

Tesekkür ederim canım bende travel düşünmüyorum kullananlar genelde memnun degil çok agır diye bide kapanmıyor arabaya falan koymak sıkıntı. Bastonlar tek yönlü mü oluyo sadece
Canim jokerde bi araba var tripper venus compact bebek arabasi adi. Baston ama kabin tipi diye geciyor tek elle katlanip açılıyor ve katlaninca valiz gibi cekerek goturebiliyorsun ah simdiki aklim olsa onu alirdim dogumdan itibaren kullanilabiliyor acemilik iste travel aldim oyle agir ki ben zaten ufak tefegim cok zor oluyor benim icin fiyati da 750ymis suan bak istersen

Kıyamam uzay a gecmis olsun insallah ateş falan olmaz biz 7 aylik olduk bende baslayayim artik o zaman. Koca kafalılar yaa ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…