Başka canım bence de. İyice ezip püreye fln katabiliriz. Yumurta,ceviz ve avokado önemli dedi. Folik asit kaynağı sanırım bunlar, öyle hatırlıyorum. Hatta hemşirenin oğlu da 7 aylıktı, hergün veriyorum dedi
Başka canım bence de. İyice ezip püreye fln katabiliriz. Yumurta,ceviz ve avokado önemli dedi. Folik asit kaynağı sanırım bunlar, öyle hatırlıyorum. Hatta hemşirenin oğlu da 7 aylıktı, hergün veriyorum dedi
Ben de hergün veriyorum.3-4 gün vermedim sadece.10.ayda veriliyor diye konuşuldu burda,tereddüt ettim.Ama devam ettim.Alerji olmadığı sürece cevizin ancak yararı olur diye düşündüm.
Ben de hergün veriyorum.3-4 gün vermedim sadece.10.ayda veriliyor diye konuşuldu burda,tereddüt ettim.Ama devam ettim.Alerji olmadığı sürece cevizin ancak yararı olur diye düşündüm.
Rendeliyorum.Kahvaltı da veriyorum ben.Yumurta,lor,pekmez,irmik,meyve(sırayla muz,elma,avakado,armut) ve ceviz karışım yapıyorum.Ama ayın 13 den itibaren ayrı ayrı vermeye başlıcam.O zaman da yumurtasina veya lora karıştırırım .
Rendeliyorum.Kahvaltı da veriyorum ben.Yumurta,lor,pekmez,irmik,meyve(sırayla muz,elma,avakado,armut) ve ceviz karışım yapıyorum.Ama ayın 13 den itibaren ayrı ayrı vermeye başlıcam.O zaman da yumurtasina veya lora karıştırırım .
Aşılarımızı olup geldik, korktu bu sefer ağladı baya. Umarım ateş yapmaz. İlk biz girdik temizdi her yer. Alerjisi yoksa ceviz başlayabilirsin dedi dr. Yarın deneyeceğim bakalım cevizi. Bıngıldak kapanmış, kafa büyümüş, önemli olan kafanın büyümesi dedi. 46,5cm olmuş.
7.ay doldu saniirm gecen aydan bu yana kac gr almiş ve kac cm uzamış Uzay?BEn de asi falan yok ama 7.ay dolunca saglik ocaginda bir boyuna kilosuna baktirmak istiyorum
Canim jokerde bi araba var tripper venus compact bebek arabasi adi. Baston ama kabin tipi diye geciyor tek elle katlanip açılıyor ve katlaninca valiz gibi cekerek goturebiliyorsun ah simdiki aklim olsa onu alirdim dogumdan itibaren kullanilabiliyor acemilik iste travel aldim oyle agir ki ben zaten ufak tefegim cok zor oluyor benim icin fiyati da 750ymis suan bak istersen
7.ay doldu saniirm gecen aydan bu yana kac gr almiş ve kac cm uzamış Uzay?BEn de asi falan yok ama 7.ay dolunca saglik ocaginda bir boyuna kilosuna baktirmak istiyorum
6,5 aylik olduk tam. Boyu 2cm uzamış ve 1 kilo almış. 9.aya kadar aşı yok şimdi ama ben özel aşıları yaptiricam 7 ve 8de doktorlara görüşüp. Ben evde takip ediyordum normalde ama bugün boştu hemşire ölçmek istedi. Bingildaga da baktı iyi oldu
Tesekkür ederim canım bende travel düşünmüyorum kullananlar genelde memnun degil çok agır diye bide kapanmıyor arabaya falan koymak sıkıntı. Bastonlar tek yönlü mü oluyo sadece
Evet genelde tek yönlü ama geçen gün sanki joie nim çift yönlisinü gördüm internette hatta keşke bu olsaydo dedim. Tabi baston kadar hafif değildir yine ama travel kadar da ağır değildir. Onu bi incele bence canım joie nin ürünüydü ay adını hatırlayamadım bulunca yazayım sana. Buarada benim aldığımda tek yönlü evet o da sıkıntı ama üstünde penceresi var kızımı rahat görüyorum iyi oluyor
6,5 aylik olduk tam. Boyu 2cm uzamış ve 1 kilo almış. 9.aya kadar aşı yok şimdi ama ben özel aşıları yaptiricam 7 ve 8de doktorlara görüşüp. Ben evde takip ediyordum normalde ama bugün boştu hemşire ölçmek istedi. Bingildaga da baktı iyi oldu
Tesekkür ederim canım bende travel düşünmüyorum kullananlar genelde memnun degil çok agır diye bide kapanmıyor arabaya falan koymak sıkıntı. Bastonlar tek yönlü mü oluyo sadece
Dediğim ürün joie miruus çift yönlü bu diğer çift yönlere göre daha hafif ama ben denedim çift yönleri de sürmek zor ya beğenmedim sürüşü en iyisi bike zorluyor tekerler arkadan sürerken güzel ve rahat. Önden olunca zor sürülüyor ama yine de çocuğu görmek açısından da olsa alınır
6.ay dolduğunda kontrole gittiğimizde saglik ocagindan bize 8.ay dolunca kan tahlili ve izlem var dedi bebek için parmaktan kan alınıp kan degerlerine bakilacakmis,size demedi mi?
6.ay dolduğunda kontrole gittiğimizde saglik ocagindan bize 8.ay dolunca kan tahlili ve izlem var dedi bebek için parmaktan kan alınıp kan degerlerine bakilacakmis,size demedi mi?
Yok demediler ama ben 3-4 ay burda değiliz, eski sağlık ocagimiza gideriz memlekette dedim. Belki o yüzden dememişlerdir. Zaten kan grubuna fln bakılacak, ay sonu götürücem ben mecbur. Demir, d vitamini, tsh bakılacak komple. Bulunduğum ilde zor oluyor biraz,takipte cok iyi sayilmaz acikcasi. Eskişehirde yapılacak her şeyi. Kan verme işi geriyor beni şimdiden
Yok demediler ama ben 3-4 ay burda değiliz, eski sağlık ocagimiza gideriz memlekette dedim. Belki o yüzden dememişlerdir. Zaten kan grubuna fln bakılacak, ay sonu götürücem ben mecbur. Demir, d vitamini, tsh bakılacak komple. Bulunduğum ilde zor oluyor biraz,takipte cok iyi sayilmaz acikcasi. Eskişehirde yapılacak her şeyi. Kan verme işi geriyor beni şimdiden
Anliyorum zaten bakilacakmis doktorun konteolunde olnasi daha iyi tabi,ben ilk 6 ay her ay doktora göturdum kontrole,şimdi bir sıkınti yok tabi her zaman çıkabilir sadece izlem için saglik ocağına götürürüm diyorum,9bay dolunca da doktora goturürum genel muayene yaptırıp kan degerlerine baktiririm diyordum ama 8. ay dolunca kan degerlerine bakacaklarini söyleyince o iş de hallolmuş oldu,normalde bebek ve cocuklara saglik ocaginda koldan kan alip bakmıyirlar ."Nasil kan alacasiniz ?"dedim "Parmaktan alacagiz ."dedi,anlamadim,az alacaklar herhalde ya da başka bir değere falan mi bakacaklar? Üstelemedim çok sira vardi insanlar bekliyordu kafası da karışıktı birazAcaba hanimlar size de dediler mi öyle bir şey?
Masallah iri bebek yapılı olacak kafa yapisi da oyle olur çocugun tabi gövde kocaman kafa kücuk zaten olmaz,bir şey yoktur yani kafa ölçümünde endişelenmeyin.
Masallah iri bebek yapılı olacak kafa yapisi da oyle olur çocugun tabi gövde kocaman kafa kücuk zaten olmaz,bir şey yoktur yani kafa ölçümünde endişelenmeyin.
Daha doğmadan önce doktor demişti çok iri bir bebek olacak diye, hazirlikliydim Eşimle ben de iri ve uzun boyluyuz. Normaldir herhalde diyorum o yüzden.
Yumurta ve avokado veriyorum, ama her gun degil. Günde 2 öğüne mi ciksam acaba ben yine ya yarim cay bardagi kahvalti yarim cay bardagi öğlen öğünü olacak şekilde
Kızlar bu arada Uzayın dil mevzusunu biliyorsunuz, aftlar çıkmıştı. Tam gecmedi izleri var hâlâ. 2 gün önce duramadım yine araştırdım gece internetten. Bir sürü kötü şey okudum, ağlayacaktım artık lösemiden tut behçet hastalığına kadar neler yok ki. Bulunduğum ilde çocuk doktoru da yok düzgün. Instagramda bir doktor var, uzman doktor Deniz Kaya. Ona mesaj attım gece 2 gibi. Foto yolladim, güzelce açıkladım doktor bulamadığımı fln yazdım. Sağolsun ertesi gün sesli mesajla dönüş yaptı bana. Umarım ihtiyacınız olmaz ama olursa ilgileniyor. Baya da iyi bir doktor, sanırım ankarada, emin değilim. Burda olsa başka doktora gitmezdim sanırım.