2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Özge de 6.sınıfa başladığı ay oldu işte.O da 5 buçuk yaşında ilk okula başladı.Şimdi 11 yaşında ve 7.sınıfa geçti.
Evet kendi kd.doktoruma götürücem.

Kızlar benim kız 3 4 gündür huysuz gündüz uykuları kötü anlamadım neddn oldu gece fena değil ama ağlayarak uyanıyor. Ve gündüz mesela uykuda sürekli elini burnuna yüzüne sürüyo kulağına sürüyoo felan normalde hşç böyle yapmazdı şimdi gündüz uykularında yanında duruyorum her ağladığında emziğini veripnpiş piş liyorum fwlan ama çok dönüp duruyor elini yüzüne sürüyor böyle ovuşturuyor yani anlamadım acaba diş mş çıkartcak. Bide kulağına da götürüyor acaba dedim kulağı felan mı ağrıyor yada diş ağrıyor o da napcağını bilemiyor elini yüzüne burnuna kulağona sürüp ovuşturuyor

Bizim kulak çekiştirmeden tam 1 ay sonra patladı diş canım. Bazı bebeklerde uzun sürüyormuş bu sancılı dönem, Uzayda da çok uzun sürdü. Belki sizin de öyledir.

Bizim kulak çekiştirmeden tam 1 ay sonra patladı diş canım. Bazı bebeklerde uzun sürüyormuş bu sancılı dönem, Uzayda da çok uzun sürdü. Belki sizin de öyledir.
Yaaa olabilir o zaman bizimde diş inşallah çok uzun sürmez ya huzursuz çünkü belli bir sancısı var

Kulagi da agriyor olabilir,diş de olabir.Salyası var mı?

Evet bende oyle yapayim hemde bir günde cesitli gidalardan faydalanir bu sekilde tesekkur ederim canim ❤

Kulagini bilmiyorum ama selimde uykusu gelince veya uykusunu alamadiginda gozlerini burnunu yüzünü ovusturuyor bence uykuyla ilgili bi durum bu ama kulakta isin icine girince farkli bi sıkıntı olabilir canim

Kulagini bilmiyorum ama selimde uykusu gelince veya uykusunu alamadiginda gozlerini burnunu yüzünü ovusturuyor bence uykuyla ilgili bi durum bu ama kulakta isin icine girince farkli bi sıkıntı olabilir canim
Uyku sa olabilir çünkü gündüz uykuları bayağı düştü uyumuyor anlamadığım bir şekilde kısaldı. O yüzden de olabilir yani kulak ağrısa sürekli bi ağlama felan olur diye düşünüyorum bende

İlk reglinden sonra 6 ay olmaması normal bildiğim kadarıyla ilkine menarş deniyor hatta. Ben olsam şimdilik birkaç ay daha ertelerim.

yazdıktan sonra arkadaşların mesajlarını okudum da imkanın varsa bir kadın doğumcuya danış insanın evladı olunca kendisi kadar kolay önemsememezlik yapamıyor:)

Son düzenleme:
Salya normal seviyede hatta 3 aylıkken felan çok daha fazlaydı şuan uzun süredir az yani
Eger surekli çekistiriyor ve ağlıyorsa bence gösterin doktora içiniz rahat eder yine de siz bilirsiniz evet cogu kez diş cikarirkenn kulak çekistirilir,benimki de kulaklarini keşfetti elu hep kulaklarinda ama oynuyor agrı olmadıgi belli bir de bazen saçını çekiyordu diş döneminde

Organik bebe bisküvisi satın satın salan var mı?Ya da kendiniz yaptıysanız tarif paylaşır mısinız?Intwrnette tarif çok ama deneyenlerden almak isterim tarifi.Ben ilk çocugumda muhallebi,bebe bisküvisi gibi şeylerden hep uzak durdum o yüzden deneyimim yok

evet canim boyumuz kisa kaldi kardesim yine benden bi kaç santim uzun kuzenimde 9 yaşında olmuştu oda kısa maalesef ve ailede sadece biz kisayiz.
Şu anda boyu 1.62 .Yaşıtlarına göre baya uzun aslında ama bilemiyorum.İnşallah sıkıntı olmaz.

Oo maşallah kuzuya büyümüş de genç kız olmuş. Canım bence götürmek için acele etme. Bildiğim kadarıyla başta düzensiz olması normal tıpkı menopoz öncesi düzensiz olması gibi. 6. Sınıfta regl oldum ilk. Ben başta 15 günde bir oluyordum ilk başta. Sonra 40 günde bir oldu. Lise zamanı düzene girdi. Bu dönemde özgenin psikolojisine dikkat et. Bence o daha önemli.

Sağ ol canım önerin için.Geçen sene eylül ayında okul açıldı,derken regl oldu,1 ay sonra kardeş geldi.Çocuk ne olduğunu anlayamadı.
Küsmeleri,can sıkıntısı,memnuniyetsizligi arttı.Tam ergenlik psikolojisine girdi.Çocuklara yasak kalksa spordu,yürüyüştü rahatlayacak aslında ama işte..

OzgeMeteMoms canım maşallah özge ye ne kadar güzel gelişimiregl olması bence onun gelişimiyle ilgili olabilir neredeyse bnmle aynı boyda bence düzensiz olması normal başlarda öyle oluyor. Ben lise hazırlıktayken regl olmuştum çok geç olmuştumkızlar bu arada bizdeki sıkıntılar aynen devam cildi kuru sürekli nemlendiriyorum egzeması artıyo kuruyuncasütüm az formül süt içmiyor ek gıda günde üç kere veriyorum ama üçim rahat değil anne sütü yada formül süt daha çok almasını istiyorum saatlerce aç kalsa dahi formül süt zar zor içiyor. Size sorum ben bu formül süt yerine geçebilecek başka ne verebilirim çocuğun resmen gelişimi durdu şuan ankarada yım doktora götürmek de istemiyorum bu arada.düzcede kendi dr una götüreceğim. Buraya da teyzoşlara bi foto bırakayım

Eklentiler

• 5498DADF-C4E4-413E-92D1-63816B6E0EDC.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…