2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy kıyamam benim oğlanda öyle asla meyve yediremiyorum.sabahlari vereyim diyorum 2-3 kasik anca yiyor zorla tatli seyleri pek sevmiyor dedim artik etli sarimsakli seyleri seviyor şükür ki.bende gecen tiremisu yapayim dedim dibi yandi bir oraya bir oraya kosturmaktan agzi yuzu egri garip bisey oldu bide kv bende kaliyor cocuga bakmamaasi bir yana inlemesinden icim sisti ay of pof iyy ayyy sürekli boyle bayilicimmm

Kızlar kehribar kolyeMiz geldi Testini de yaptım gerçek kızım boynunda hiç hissetmiyor inşallah gece uykularımız düzelir tavsiye ederim Bu arada Sofi&maya dan aldım

Işte onu bir başaramadım yahu ben.uyku öğünü yapamıyorum illaki uyanıyor yatağından alırken.sen gece kaç kez besliyorsun ve kaç kez uyanıyor
Tamam canm instaya bir bakayım
He he soyledigime bakma ben de yapmıyorum çünkü iki çocuk gündüz dinleniyorum gece çok uykum olduğu için emzirip yatırmak kolay geliyor ama dün başladım iki kez emziriyorum diğer uyandıklarında babası uyutuyor

Kızlar kehribar kolyeMiz geldi Testini de yaptım gerçek kızım boynunda hiç hissetmiyor inşallah gece uykularımız düzelir tavsiye ederim Bu arada Sofi&maya dan aldım
Ben kullaniyorum 40ndan beri malesef gece uykularina hic faydasi yok olsa biz uyurduk saat basi 2 ssate bir kalkiyor benim pasam

Bnm kızımda meyve sevmiyo tadı şekerli değil diye avokado denedim onuda sevmedi maşesef bugün arkadaşım geldi bebeği aralık doğumlu onunda hazır milupanın kavanoz meyve püresi veriyodu bende deneyeyim dedim bizimkine onu da sevmedi muzla karıştırdım onu çoook az yedirebildim bnm kızın en sevdiği şey sebze püresi Ve çorbalar kahvaltı ve meyvede birde yoğurtta zorlanıyorum hadi yoğurdu sebze püreleriyle karıştırıp yedirebiliyorum ama meyve meyveli yoğurt zorla yiyo

Bir süredir giremiyorum. Oğlum geceleri iyi uyumuyor hep uyanıyor. Düzenimiz çok şaştı. Çok yorgunum dişi de çıkmıyor. kakasını da iyi yapamıyor. Çok ıkınıyor azcık bişey çıkıyor katı katı.

benim kızım 2 aydır geceleri ağlayarak uyanıyor hala da öyle max 2 saati geçmez oldu uykusu Saat başında uyanıyor kaç doktora götürdük diş belirtisi yok dedi ama iki gün önce dişi belirdi canm büyük ihtimal dişleri kaşınıyordur ağrıyordur gece ağrı eşiği düşüyormuş o yüzden uyanıyorlarmış

Nerden anlıyorsun canım sütün azaldığını? Benim de az gib geliyor ama sağmadan miktarını bilemem gibi geliyor.

Napıyosun canım uyanınca nasıl nerde uyutuyosun?

YesilElmaTT cnm biz gidemedik Dr a ama sen git başka dr a vücut jelini almismiydin Bioderma nin onu da al bence . Gece uyandığında emzirmesek uyanmazlar aslında gece beslenmesini on aylıkken kesmeyi düşünüyorum gelişimi iyi olursa . Uyku eğitimi vermeseydim gündüz hiç uyumazdi biliyor musun çünkü abi sağolsun uyuturken çok gürültü yapıyor hatta uyandırıyor neyseki kendi uyumayı bildiği için iki pış pış uyuyor gece de öyle uyuyor ama sürekliliği yok işte . Neye alistirirsak onu istiyorlar bildikleri teksey alışmak kuzuların

Napıyosun canım uyanınca nasıl nerde uyutuyosun?
Emziriyorum canm emmek istiyor çünkü emzik yada su vermeye çalışıyorum katiyen almıyor illa emecek beşiği yanımda olduğu için emzirip yine beşiğine yatırıyorum anne sütünden gelen endorfin ağrıyı azaltıyormuş o yüzden sabaha kadar sık sık uyanıp emmek istiyorlarmış bebişlerimiz

Hadiya kızımda öyle üff umutluydum ben inşallah düzelir ya neden uyumuyor senin paşa
Bence aliskanlik,kırmak lazim bu aliskanligi cunku uzmanlar 7 aylik bebegin 5-6 saat kesintisiz beslenmeden uyuyabildigini söylüyor.benimki kesintisiz 3 saat uyudumu bayram ediyorum ya uzmanlar yaniliyor bir yerde yada biz biseyleri eksik yapıyoruz

Canim cok yok artik havalarda nemli burda kantaron yagi suruyorum bide bioderma cikarsa ki insaallah bida hic cikmaz
Aynen canim aliskanlik oldu emmeden uyumamak gece.gunduz masallah benimkide guzel uyuyor ama gece sikintili iste.birgun saat basi kalktiginda denedim tam 45dk agladi emmek kucagima gelmek icin pispisliyorum yok sonra dayanamadim aldim emzirdim sonra 3 saat uyudu o gun baya dinlenmistim
Nasil yapacagiz bu gece zırt-pırt kalkmalarini engellemek icin hadi istişare edelim gene uyku egitimindeki gibi

Ek gida sürecinde ishal, kabiz olmasi gayet normal ama uzun surmemeli.bizde gecen hafta hem ishal olduk sonra kabiz.kabiz oldugunda kayisi kaynatip verdim birde erik suyu ishal oldugunda muz verdim,bebe ekmegi dogradim corbasina

Canlarım benim. Ben de emziriyorum ama memede uyumak şstiyor. Bu sefer de ben uykusuz kalıyorum.

Aaa test nasıl yaptın? Bende de var da emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…