Yaa ne güzel seninde anneligine saygı gösteriyor allah bozmasin canimHakkını ödeyemem ben kayınvalidemin cnm büyük kızıma baktı dört yaşına getirdi şmdi sıra küçükte bana sormadan farklı bişey yedirmez içirmez gözüm kapalı emanet ediyorum çocuklarımı Allah ondan bin kere razı olsun bana da ikinci anne oldu
Off offf...Ek gidayi da reddediyor 2 gündür.En azından onu yese, gelişim 2.planda su an vallahi çünkü karnı aç.Bari biraz karnı doysaCanım benimde sütüm bitti bitecek artık emzirdikçe çoğalır diyolar ama yok artmıyo malesef ve alya da mama içmiyor malesef biberonu ağzına sıkıyoruz gunde bir yada ikİ kere içiyor Ek gıda nın çocuğun gelişimine anne sütü yada formül süt kadar faydası da yok üzülüyorum bende
Tabi tabi anneliğime eşliğime hiçbir şeyime karışmaz ben fikrini sorarsam söyler anca. Bence oğlunu çok seviyor ondan böyle üzülmesini tadımızın kaçmasını istemiyor çekiniyor. Çok saolasın cnmYaa ne güzel seninde anneligine saygı gösteriyor allah bozmasin canim
Sudan olabilir cnm su midesini doldurur zaten midesi Kendi yumruğu Kadar ama bence sıcaklardan olabilir dişten olabilir atak haftasından olabilir yemekten sıkılmış olabilirOff offf...Ek gidayi da reddediyor 2 gündür.En azından onu yese, gelişim 2.planda su an vallahi çünkü karnı aç.Bari biraz karnı doysaZayıfladı resmen mide içine göçtü.Çok su içiyor ama,acaba ondan mı yemiyor dicem de,su ayrı yemek ayrı..
Keyfi yerinde,sürekli baybay,gel gel yapıyor.Gülüyor falan ama aç.
Off offf...Ek gidayi da reddediyor 2 gündür.En azından onu yese, gelişim 2.planda su an vallahi çünkü karnı aç.Bari biraz karnı doysaZayıfladı resmen mide içine göçtü.Çok su içiyor ama,acaba ondan mı yemiyor dicem de,su ayrı yemek ayrı..
Keyfi yerinde,sürekli baybay,gel gel yapıyor.Gülüyor falan ama aç.
Benimki pıtır pıtır emekliyor hemde felaket.hatta yürümek istiyor muhtemelen erken de yürüyecek çünkü düz duvarı tutup ayağa kalkmaya çalışıyot sonra pat diye parkeye düşüyor kafası acıyor. Tutamıyoruö yetişemiyorum 2 saniyede bakıyorum gitmiş ya sandalyenin ayağını tutup kalkmaya çalışmış düşmül veya duvara tutunmaya çalışıp düşmüş böylr gözümün önünde bile kendinr zarar veriyor ben yetişene kadat off offf valla yanmışım ben aşırı hareketli. Hiçbirşey yapamıyorum ah keşke biraz geç olsaydı ya yürümesi emeklemesiMerhaba arkadaşlar bu grup çok güzel ama vakit olmuyor blw ile uğraşıyorum bizim kız hiç sevmiyor yemeyi herşeyi ağzına götüren kız yiyeceklere dokunmuyor bile sizler baya baya yediriyirsunuz maşallah hala disimiz yok çığlıklar atıyor gülüyor maşallah. Sizinkiler emekliyor mu bu arada
Ay maşallah ona ya becerikli cimcimeBenimki pıtır pıtır emekliyor hemde felaket.hatta yürümek istiyor muhtemelen erken de yürüyecek çünkü düz duvarı tutup ayağa kalkmaya çalışıyot sonra pat diye parkeye düşüyor kafası acıyor. Tutamıyoruö yetişemiyorum 2 saniyede bakıyorum gitmiş ya sandalyenin ayağını tutup kalkmaya çalışmış düşmül veya duvara tutunmaya çalışıp düşmüş böylr gözümün önünde bile kendinr zarar veriyor ben yetişene kadat off offf valla yanmışım ben aşırı hareketli. Hiçbirşey yapamıyorum ah keşke biraz geç olsaydı ya yürümesi emeklemesi
Benimki de zaten dört aylıktan beri ellerinden tuttuğumda ayakta dururdu şimdi artık koltuktan tutunup camdan dışarı bakıyo aşırı hareketli mesela ablasının oyuncaklarını almaya çalışıyo ablası alıyo oyuncakları başka yere geçiyo oda hızlı hızlı peşinden gidiyo yine alıyo oyuncağı çıldırttı ablayı artık çok azimli hiç pes edeyim demiyoBenimki pıtır pıtır emekliyor hemde felaket.hatta yürümek istiyor muhtemelen erken de yürüyecek çünkü düz duvarı tutup ayağa kalkmaya çalışıyot sonra pat diye parkeye düşüyor kafası acıyor. Tutamıyoruö yetişemiyorum 2 saniyede bakıyorum gitmiş ya sandalyenin ayağını tutup kalkmaya çalışmış düşmül veya duvara tutunmaya çalışıp düşmüş böylr gözümün önünde bile kendinr zarar veriyor ben yetişene kadat off offf valla yanmışım ben aşırı hareketli. Hiçbirşey yapamıyorum ah keşke biraz geç olsaydı ya yürümesi emeklemesi
Tatlı bişey verirsem 2-3 kaşık yiyor.Ama çorba,sebze,yemek,yoğurt asla yemiyor.Mamayı da yenidogan gibi 1-2 ölçek içiyor sonra ağzını resmen kitliyor.Bilmiyorum görünürde yeni diş yok ama çok arka arkaya çıkardı.6 tane dişi var.4 üstte 2altta.Canım hiç mi yemiyor? 1-2 kaşık yese o bile kâr. Sudan değildir sanmıyorum. Yine diş geliyor olabilir mi?
Maşallah canm ne güzel en önce senin kız emekledi burda bizimki ayakların üstünde duruyor ama üşengeç Çok ekleme pozisyonunu alıyo durduğu yerde kalıyor ilerlemiyor zaten yüz üstü durmayı hiç sevmiyor emeklemez belki benimki direk yürürBenimki pıtır pıtır emekliyor hemde felaket.hatta yürümek istiyor muhtemelen erken de yürüyecek çünkü düz duvarı tutup ayağa kalkmaya çalışıyot sonra pat diye parkeye düşüyor kafası acıyor. Tutamıyoruö yetişemiyorum 2 saniyede bakıyorum gitmiş ya sandalyenin ayağını tutup kalkmaya çalışmış düşmül veya duvara tutunmaya çalışıp düşmüş böylr gözümün önünde bile kendinr zarar veriyor ben yetişene kadat off offf valla yanmışım ben aşırı hareketli. Hiçbirşey yapamıyorum ah keşke biraz geç olsaydı ya yürümesi emeklemesi
Ya benim kızımın da dîşi çıkmadıBen de diyorum hepsinin çıkmış bir benimkinin çıkmadı,Hayırlı olsun dişiniz inci gibi dişleri olsun inşallah bizde hiç diş belirtisi yok sanırım yaşına kadar çıkarmayacak sertifikalı kehribar olarak tots&more organic öneririm instagramda
Cnm bizde genetik sanırım eşimle bende geç çokarmışız büyük kızımda yaşına girince çıkardı hemde üsttenYa benim kızımın da dîşi çıkmadıBen de diyorum hepsinin çıkmış bir benimkinin çıkmadı,bizim kızların her şeyi aynı gidiyor
72 saatte alerji belli olur cnm bence de Dr değiştir Facebook ta blw Türkiye grububvar çok yardımcı oluyorlar video atıyorlar valla innsan oradan cesaretleniyir kitap da okuyorum bakalım inatçı kızım yer ins. Sorarım Dr a. Cildiye bölümüne götür cnm birde gerçi kızarıklık geçti diyorsun ama ben ona götürmüştüm uykuları nasıl peki şimdiMaşallah sizeblw bende yapacağım ama henüz başlayamadık alerjimi değilmi demekten.kullnadim o dediğin ürünleri tam geçirmedi ama baya azaltmıştı nemlendirmede baya iyi.cok teşekkür ederim sana.ama en son dr a götürdüm geceleri neden uyumuyor bu çocuk diye sonra o kolundaki 2 tane ufak yarayı gösterdim direk süt alerjisi dedi bana ve oğluma 1 hafta diyet ve kortizonlu krem verdi.kortizonlu tamamen geçirdi 1 hafta sonra kontrole gittik sen 1 ay daha devam et diyete şimdi hangisi iyi geldi bilmemiz lazım demezdi dumur oldum
Mal adam ilk başta soyleyecegini en son söylüyor madem krem ver diyet verme yada tam tersi.bende 3 gün kuralı ile gittim 3 gün kendim yedim ona yetirmedim yara çıkmadı şimdi 3 gün hem oğlum hem ben yiyoruz şükürler olsun yara yok alerjen olsa 2 günde çıkmazmiydi? Dr değiştireceğim zaten hoşnut kalmıyorum artık muayenelerinde.çok teşekkürler yarın sorabilirsen bu süt alerjisi tahlilsiz belli oluyormuymus çok merak ettim
Uy kuzuma genelde erken emeklemesi erken yurumesine sevinilir ama bence de zor oluyor geç olması annecicin daha kolay ama güzel şeyler maşallahBenimki pıtır pıtır emekliyor hemde felaket.hatta yürümek istiyor muhtemelen erken de yürüyecek çünkü düz duvarı tutup ayağa kalkmaya çalışıyot sonra pat diye parkeye düşüyor kafası acıyor. Tutamıyoruö yetişemiyorum 2 saniyede bakıyorum gitmiş ya sandalyenin ayağını tutup kalkmaya çalışmış düşmül veya duvara tutunmaya çalışıp düşmüş böylr gözümün önünde bile kendinr zarar veriyor ben yetişene kadat off offf valla yanmışım ben aşırı hareketli. Hiçbirşey yapamıyorum ah keşke biraz geç olsaydı ya yürümesi emeklemesi
Şükürler olsun yok şimdi yaraları tekrarlamaz insaALLAH72 saatte alerji belli olur cnm bence de Dr değiştir Facebook ta blw Türkiye grububvar çok yardımcı oluyorlar video atıyorlar valla innsan oradan cesaretleniyir kitap da okuyorum bakalım inatçı kızım yer ins. Sorarım Dr a. Cildiye bölümüne götür cnm birde gerçi kızarıklık geçti diyorsun ama ben ona götürmüştüm uykuları nasıl peki şimdi
Benim oğlumun da yok henüz diş merakla bekliyoruz bakalımYa benim kızımın da dîşi çıkmadıBen de diyorum hepsinin çıkmış bir benimkinin çıkmadı,bizim kızların her şeyi aynı gidiyor
Uyku eğitimi işe yaramadı mi gece beslenmesinden dir uykudayken emzir her uyandığında emzirirsen yine emmeknicin uyanırBenim oğlumun da yok henüz diş merakla bekliyoruz bakalım
Işte onu bir başaramadım yahu ben.uyku öğünü yapamıyorum illaki uyanıyor yatağından alırken.sen gece kaç kez besliyorsun ve kaç kez uyanıyorUyku eğitimi işe yaramadı mi gece beslenmesinden dir uykudayken emzir her uyandığında emzirirsen yine emmeknicin uyanırsadece blw sitesi için face açabilirsin Instagram dada yaz blw diye orda da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?