2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaa ne güzel seninde anneligine saygı gösteriyor allah bozmasin canim

Off offf...Ek gidayi da reddediyor 2 gündür.En azından onu yese, gelişim 2.planda su an vallahi çünkü karnı aç.Bari biraz karnı doysa Zayıfladı resmen mide içine göçtü.Çok su içiyor ama,acaba ondan mı yemiyor dicem de,su ayrı yemek ayrı..
Keyfi yerinde,sürekli baybay,gel gel yapıyor.Gülüyor falan ama aç.

Yaa ne güzel seninde anneligine saygı gösteriyor allah bozmasin canim
Tabi tabi anneliğime eşliğime hiçbir şeyime karışmaz ben fikrini sorarsam söyler anca. Bence oğlunu çok seviyor ondan böyle üzülmesini tadımızın kaçmasını istemiyor çekiniyor. Çok saolasın cnm

Sudan olabilir cnm su midesini doldurur zaten midesi Kendi yumruğu Kadar ama bence sıcaklardan olabilir dişten olabilir atak haftasından olabilir yemekten sıkılmış olabilir

Canım hiç mi yemiyor? 1-2 kaşık yese o bile kâr. Sudan değildir sanmıyorum. Yine diş geliyor olabilir mi?

Benimki pıtır pıtır emekliyor hemde felaket.hatta yürümek istiyor muhtemelen erken de yürüyecek çünkü düz duvarı tutup ayağa kalkmaya çalışıyot sonra pat diye parkeye düşüyor kafası acıyor. Tutamıyoruö yetişemiyorum 2 saniyede bakıyorum gitmiş ya sandalyenin ayağını tutup kalkmaya çalışmış düşmül veya duvara tutunmaya çalışıp düşmüş böylr gözümün önünde bile kendinr zarar veriyor ben yetişene kadat off offf valla yanmışım ben aşırı hareketli. Hiçbirşey yapamıyorum ah keşke biraz geç olsaydı ya yürümesi emeklemesi

Ay maşallah ona ya becerikli cimcime Benim kızım daha bi haftadır falan ben tutunca ayaklarının üstüne sağlam basmaya basladı hemen büküyordu bacaklarını. Emeklemeye de hic çalışmıyo döne döne hallediyor işini

Benimki de zaten dört aylıktan beri ellerinden tuttuğumda ayakta dururdu şimdi artık koltuktan tutunup camdan dışarı bakıyo aşırı hareketli mesela ablasının oyuncaklarını almaya çalışıyo ablası alıyo oyuncakları başka yere geçiyo oda hızlı hızlı peşinden gidiyo yine alıyo oyuncağı çıldırttı ablayı artık çok azimli hiç pes edeyim demiyoama bu kadar hareketli olmasını istemezdim yedikleri yaramıyo kilo almıyo

Canım hiç mi yemiyor? 1-2 kaşık yese o bile kâr. Sudan değildir sanmıyorum. Yine diş geliyor olabilir mi?
Tatlı bişey verirsem 2-3 kaşık yiyor.Ama çorba,sebze,yemek,yoğurt asla yemiyor.Mamayı da yenidogan gibi 1-2 ölçek içiyor sonra ağzını resmen kitliyor.Bilmiyorum görünürde yeni diş yok ama çok arka arkaya çıkardı.6 tane dişi var.4 üstte 2altta.

Maşallah canm ne güzel en önce senin kız emekledi burda bizimki ayakların üstünde duruyor ama üşengeç Çok ekleme pozisyonunu alıyo durduğu yerde kalıyor ilerlemiyor zaten yüz üstü durmayı hiç sevmiyor emeklemez belki benimki direk yürür

Hayırlı olsun dişiniz inci gibi dişleri olsun inşallah bizde hiç diş belirtisi yok sanırım yaşına kadar çıkarmayacak sertifikalı kehribar olarak tots&more organic öneririm instagramda
Ya benim kızımın da dîşi çıkmadıBen de diyorum hepsinin çıkmış bir benimkinin çıkmadı,bizim kızların her şeyi aynı gidiyor

Herkese merhaba kızlar 8ci aydan ikizlerle selam olsun yerleerde yuvarlanmaya başladık biz oğlum popoyu dikip kafasını yere dayayarak ileri ileri itiyor kendini kizimda elleriyle kendini çekiyor çok komikler ek gıdada çığır astikbir cimdik bir cimdik herşeyden yiyorlar ogün olarak sebze corbalari tavuk suyu et suyu corbalari elma armut muz kayışı daha ceviz badem tarzı şeyleri cesaret edip ekliyemedim pekmez yumurta peynir veryrm kahvaltıda çok şükür herşey yolunda birazcık kilo almalarını istiyorum tek sorun bu

72 saatte alerji belli olur cnm bence de Dr değiştir Facebook ta blw Türkiye grububvar çok yardımcı oluyorlar video atıyorlar valla innsan oradan cesaretleniyir kitap da okuyorum bakalım inatçı kızım yer ins. Sorarım Dr a. Cildiye bölümüne götür cnm birde gerçi kızarıklık geçti diyorsun ama ben ona götürmüştüm uykuları nasıl peki şimdi

Uy kuzuma genelde erken emeklemesi erken yurumesine sevinilir ama bence de zor oluyor geç olması annecicin daha kolay ama güzel şeyler maşallah

Şükürler olsun yok şimdi yaraları tekrarlamaz insaALLAH facebook kullanmıyorum canım ben ondan dedim burda varsa blw grubu etiketleyiver diye.gece uykuları sıkıntı bizde saat başı veya 2 saate bir uyanıyor doğduğundan beri kesintisiz 3 saat uyuduğu sayılıdır bakalım düzelir diye umit ediyoruz ama

Uyku eğitimi işe yaramadı mi gece beslenmesinden dir uykudayken emzir her uyandığında emzirirsen yine emmeknicin uyanır sadece blw sitesi için face açabilirsin Instagram dada yaz blw diye orda da var
Işte onu bir başaramadım yahu ben.uyku öğünü yapamıyorum illaki uyanıyor yatağından alırken.sen gece kaç kez besliyorsun ve kaç kez uyanıyor
Tamam canm instaya bir bakayım

Kızlar benim kız meyveli muhallebileri asla yemiyor yemek istemiyor. Çorbalarda sıkıntı yok çok şükür ama işte hep çorba olmuyor sabah kahvaltı öğlen çorba akşama doğru meyveli muhallebi yapaım diyorum da onu yemiyo akşam üzeri öğününde çok zorlanıyorum arı mama aldım tahıllı onu veriyorum çok seviyor ama meyve yemiyor ya deli ediyo beni sadece meyveyi ezip verince zar zor da olsa yiyo ama ağzını zorla açtırıyorum ama muhallebi halinde hiç yemiyor. Bugün biraz şeker ve pekmez kattım yine zorla yedi ama yedi enazındsn of. Zatem hareketlendiği için yemek de yemek istemiyor çok zorlanıyorum ya hiçbirşey yapamıyorum kendimize yemek bile yapamıyorum ancsk umaya yemek hazırla yedirmeye öalış uyutmaya çalış akşam oluyor of geçen bi poğaça yapayım dedim allahım benim neyime yani yağı döktüm kıza koşayım derken. Ay çok zorlandım dedim yok anacım benim neyime poğaça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…