Kızlar günaydın, biliyorsunuz evimize döndük bir kaç aylığına. Uzayı hemen doktora götürdüm genel muayene için. Ağzında çıkan aftlar mantarmış. 6. aydan sonra bağışıklık bir süre zayifliyormus ve o sırada enfeksiyon mantar vs sık görülürmüş. Ağzındaki mantar salyayla boynuna akınca boynunda da nokta nokta mantar olmuş. Kremler verdi, toparlanmaya başladı. Bir de uzayın kusmaları alerjikmis. Yumurta sarısı kusma yapar verme ve yeme dedi. Kestim yumurtayı bakalım düzelecek mi. Çocuk hiç sevmemişti zaten bundanmış demek ki.
Uzay burada çok fazla insan gördü ve herkese çok farklı tepkiler verdi. Mesela kız kardeşimi gördüğü gibi gülüp kucağına gitti, oyun oynadı hatta sarıldı. Ya bana benzetti ki çok benziyoruz ya da doğumda 1 hafta yanımda kaldığı için hatırladı, bilmiyorum. Kv ye ısınamadı bir türlü, bakıp bakıp ağladı. Yeni yeni ısınıyor ama hâlâ gitmiyor. Kayinpederime daha sıcak davranıyor ama onun da kucağına gitmiyor. 2 hafta sonra yazlığa geçeceğiz benim annemlerin yanına, onlara tepkisi ne olacak çok merak ediyorum.
Gel gel yapmayı ve sanırım öpmeyi öğrendi. Ağzını kocaman açıp yanağıma yapıştırıp çekiyor
öpücük olduğunu düşünüyorum. Iki eliyle yanaklarımı seviyor. İştah arttı biraz sanki, daha fazla yemeye başladı. Suyu da normal bardaktan içmek istiyor artık ve daha güzel içiyor bardakla.