2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bir ara bana da öyle geldi alışkanlık diye düşündüm ama sonra diş gelince dişe yordum nasıl kırıcaz ki illa emmek istiyor benim kız meme vermezsem ayaklarını kaldırıp kaldırıp vuruyor beşiğe Çok cadı benim kızım

Kızlar günaydın, biliyorsunuz evimize döndük bir kaç aylığına. Uzayı hemen doktora götürdüm genel muayene için. Ağzında çıkan aftlar mantarmış. 6. aydan sonra bağışıklık bir süre zayifliyormus ve o sırada enfeksiyon mantar vs sık görülürmüş. Ağzındaki mantar salyayla boynuna akınca boynunda da nokta nokta mantar olmuş. Kremler verdi, toparlanmaya başladı. Bir de uzayın kusmaları alerjikmis. Yumurta sarısı kusma yapar verme ve yeme dedi. Kestim yumurtayı bakalım düzelecek mi. Çocuk hiç sevmemişti zaten bundanmış demek ki.

Uzay burada çok fazla insan gördü ve herkese çok farklı tepkiler verdi. Mesela kız kardeşimi gördüğü gibi gülüp kucağına gitti, oyun oynadı hatta sarıldı. Ya bana benzetti ki çok benziyoruz ya da doğumda 1 hafta yanımda kaldığı için hatırladı, bilmiyorum. Kv ye ısınamadı bir türlü, bakıp bakıp ağladı. Yeni yeni ısınıyor ama hâlâ gitmiyor. Kayinpederime daha sıcak davranıyor ama onun da kucağına gitmiyor. 2 hafta sonra yazlığa geçeceğiz benim annemlerin yanına, onlara tepkisi ne olacak çok merak ediyorum.

Gel gel yapmayı ve sanırım öpmeyi öğrendi. Ağzını kocaman açıp yanağıma yapıştırıp çekiyor öpücük olduğunu düşünüyorum. Iki eliyle yanaklarımı seviyor. İştah arttı biraz sanki, daha fazla yemeye başladı. Suyu da normal bardaktan içmek istiyor artık ve daha güzel içiyor bardakla.

O ağzını açıp yanağa dayama bizde de var cnm özellikle sevindiğinde yapıyo elleriyle de boynumu sıkıyo bırakmiyim diye ay çok tatlılarBizimki de bnm kız kardeşime gidiyordu çok benziyoruz seslerimiz bile aynısu olayına sevindim cnm su bizde az malesef yazlıkçı uzay olacakmış tospişim

Benimki de aynı valla meyve hiç yemiyo sebze ve çorbalarda sıkıntı yok yoğurt da sveiyor ama yoğurda meyve katınca yemiyo bende oldjm olası çok meyve ile aram yoktu bana mı çekti ne yani çok nadirdir önüme gelmese aramam meyve maalesef ki

Yahu her ay diyorum ki en tatlı zamanlari buymuş, her ay bir tık ileri götürüyor sıpalar ❤ ısırmayıp ne yapalım. Uzi tam yazlıkçı olacak teyzesi, yazlıkçı şapkası da aldım . Bakıp bakıp gülüyorum

Benimkide oyle ama onceden yiyordu.saftirik dr 1 hafta anne sutu kati gida yok.banada onada sut ve sut urunlerini yasaklamisti,ondan sonra hic yemedi.küstü bence bana ne bu yeaa bir veriyon bir vermiyon cocuk oyuncagimi bu dese dillenip haklisin oglum der susarim

Bende meyve sevmiyorum pek hamileyken de yemedim galiba ondan sevmedi

Teyzeler aktivite masasına merak saldık bu aralar
Ya totosunu yerimmmbenim kız da ayakta durmaya çok hevesli acaba alsam oynsr mı bununla gerçi tam ayakta duramıyor sonra düşüp duruyor işte habire bir yerini sakatlıycak en son cadı ya allah korusun

Ya totosunu yerimmmbenim kız da ayakta durmaya çok hevesli acaba alsam oynsr mı bununla gerçi tam ayakta duramıyor sonra düşüp duruyor işte habire bir yerini sakatlıycak en son cadı ya allah korusun
Bnmkide düşüyo sürekli tam ağlayacak bi gülüyorum toparlıyo kendini susuyobunun ayakları çıkıyo cnm tavsiye ederim

Kızlar, sütü azalan var mı? Artık çoğalmaz mı? Kaç öğün süt, kaç öğün ek goda şeklinde gidiyorsunuz? Ek gıda yerine hazır mama daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…