2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağol canım bizde Sivas a gideceğiz o zaman daha çok uzun şeyler alayım yanıma sabahta akşamda serin olur :)
Koltuk almadık henüz arayış icerisindeyim uyguna 1000 tl yo gecmeyecek birşeyler bakıyorum ama hoşuma giden olmadı. 360 derece dönenler genelde ters daha çok yatıyor sanırım yola dönük kullanimda fazla yatmıyor diye biliyorum . Meva korkutuyor beni bu aralar pek emmiyor arabada inşallah memlekete giderken böyle devam etmez cadı.

Nasıl karışmaz eminmisin kv olduğuna allahım bana niye bu model düştü bizim gibi bakisirsiniz yazlığa gitmişti akşam aradı ben geldim dio

Evet 6bucuk aylikken karpuz vermistim kolu kizarmisti mesela o yuzden tedirginim
Canım bize doktor kırmızı olanlar yaşına kadar yok dedi ama çoğu kişi birçok şeyi veriyo bu bebekten bebege degisiyo ben cesaret edip veremicem ama sana verme diyemem

Salcada tuz oldugu icim vermek istemiyorum onun yerinde domates koysam mi diye düşündüm deneyecegim galiba bi ara cogu kisi veriyormuş
Valla doktora sorduğumda verebilirsiniz demişti zaten az koyuyorum çok tuzlu değil benim salça ondan verdim ben domatesi sek olarak cesaret edemedim bir türlü bende

Nasıl karışmaz eminmisin kv olduğuna allahım bana niye bu model düştü bizim gibi bakisirsiniz yazlığa gitmişti akşam aradı ben geldim dio
Bizimki de bende kaliyor 4 gündür,hasta olmuş idrar yolu enfeksiyonu çocuğa da bakamıyor paso inliyor icim sisti yeminle inlemesinehem minik bebe hem kv zar zor yetisiyorum akşama kadar

Vallahi karışmıyor ama çok ağlıyor. Istemedigi bir şey olunca hemen ağlar sessizce, mecbur onun istediğini yaparsın ağlamasın diye ben seninki gibi kv olurum büyük ihtimalle

Kv sormuş gelin onaylamış bunları nerden buldunuz kızlar

Bizimki de bende kaliyor 4 gündür,hasta olmuş idrar yolu enfeksiyonu çocuğa da bakamıyor paso inliyor icim sisti yeminle inlemesinehem minik bebe hem kv zar zor yetisiyorum akşama kadar
Bak bu modeller aynı dönem aynı hasta oluyorlar demekki benimkide aynı allahtan bende kalmiyo

Vallahi karışmıyor ama çok ağlıyor. Istemedigi bir şey olunca hemen ağlar sessizce, mecbur onun istediğini yaparsın ağlamasın diye ben seninki gibi kv olurum büyük ihtimalle
O ağlamak hic bitmiyor canım yaa ben seni dogurcam diye belim sakat kaldı hep duygu sömürüsü senden korktum ben sen benimkini de gecicen

U Umutt19 canım sizin yaralar tamamen geçtimi senin dediğin kremi kullandım epey iyileştirmişti sağolasın tamamen geçmesi için dr kortizon verdi
Cnm merhaba bende bu grubu malesef takip edemiyorum blw yapıyorum blw sayfaları baya vakit alıyor iki kitap okudum 6 ay 20 günlük olduk on gündür tadım yapıyorum ne meyve ne sebze yi yiyor eline bile almıyor sabırla bekliyorum onun dışında ek gıda kendim vermiyorum alerjisi varmı diye mercimek kadar veriyorum üç gün inatçı suyu sevdi ama. Cnm krem Bioderma önermiştim şampuanla(vücut Jeli) birlikte kremi bu ara bıraktım havalar da serin kızarıklık yok süt alerjisi olduğunu diyet yapmadan bilemezsin ki son durumun ne bilmiyorum ama çok aşırı kötü değilse kortizonlu krem kullanma yarın Dr kontrolum var sormami istediğin birşey varsa sorayim

Merhaba arkadaşlar bu grup çok güzel ama vakit olmuyor blw ile uğraşıyorum bizim kız hiç sevmiyor yemeyi herşeyi ağzına götüren kız yiyeceklere dokunmuyor bile sizler baya baya yediriyirsunuz maşallah hala disimiz yok çığlıklar atıyor gülüyor maşallah. Sizinkiler emekliyor mu bu arada

Maşallah sizeblw bende yapacağım ama henüz başlayamadık alerjimi değilmi demekten.kullnadim o dediğin ürünleri tam geçirmedi ama baya azaltmıştı nemlendirmede baya iyi.cok teşekkür ederim sana.ama en son dr a götürdüm geceleri neden uyumuyor bu çocuk diye sonra o kolundaki 2 tane ufak yarayı gösterdim direk süt alerjisi dedi bana ve oğluma 1 hafta diyet ve kortizonlu krem verdi.kortizonlu tamamen geçirdi 1 hafta sonra kontrole gittik sen 1 ay daha devam et diyete şimdi hangisi iyi geldi bilmemiz lazım demezdi dumur oldum
Mal adam ilk başta soyleyecegini en son söylüyor madem krem ver diyet verme yada tam tersi.bende 3 gün kuralı ile gittim 3 gün kendim yedim ona yetirmedim yara çıkmadı şimdi 3 gün hem oğlum hem ben yiyoruz şükürler olsun yara yok alerjen olsa 2 günde çıkmazmiydi? Dr değiştireceğim zaten hoşnut kalmıyorum artık muayenelerinde.çok teşekkürler yarın sorabilirsen bu süt alerjisi tahlilsiz belli oluyormuymus çok merak ettim

Benimki henüz emeklemiyor ama çılgınlar gibi döne döne gidiyor.masallah fıstığa benimkide kıkır kıkır maşallah

Kv sormuş gelin onaylamış bunları nerden buldunuz kızlar
Hakkını ödeyemem ben kayınvalidemin cnm büyük kızıma baktı dört yaşına getirdi şmdi sıra küçükte bana sormadan farklı bişey yedirmez içirmez gözüm kapalı emanet ediyorum çocuklarımı Allah ondan bin kere razı olsun bana da ikinci anne oldu

Mete hiçbirşey yemiyor napicami şaşırdım 2 gündür.Saat 3 bucuktan beri aç,biraz emdi sadece ama doyuracak kadar sütüm de yokki..Mamayi da içmiyor.

Mete hiçbirşey yemiyor napicami şaşırdım 2 gündür.Saat 3 bucuktan beri aç,biraz emdi sadece ama doyuracak kadar sütüm de yokki..Mamayi da içmiyor.
Canım benimde sütüm bitti bitecek artık emzirdikçe çoğalır diyolar ama yok artmıyo malesef ve alya da mama içmiyor malesef biberonu ağzına sıkıyoruz gunde bir yada ikİ kere içiyor Ek gıda nın çocuğun gelişimine anne sütü yada formül süt kadar faydası da yok üzülüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…