2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Birara benimde cok fena yara oldu, memeden kan geldi o gun o memeden hic emzirmedim sudocrem sürdüm ertesi gün gecmisti cok şükür.zeytinyağı işe yarıyor mu bari

Yara olmadan önce sürersen işe yarıyor, sudocrem denemedim ben de deniyim belki iyi gelir. Acayip acıyor ya

Aynisini yapiyor selim de ayyynisi kanatıyor artik cok canim acıyor ben tepki verincede gülüyor yine yapiyor tepki vermiyim diyorum ama dayanamiyorum resmen napcam bilmiyorum selimin de hic dişi yok henüz

Evet canım hatırladım o arkadaşın yazdığını. Benim de aklıma geldi ama bizim 4. Ayda da bi azalma sorunumuz olmuştu. Oğlum kilo alamadı. O yüzden tedirginim. Acaba hazır mama alıp versem bi zararı olur mu?

Kilo alımı nasıl şuan eger sutun azsa gunde 1 veya 2 kere mama takviyesi yapabilirsin yada emzirdikten sonra mama vermeyi dene acsa icecektir icmezse sutun yeterlidir icin rahat eder bence sütüne güven sagmayı deneyebilirsin

Kızlar,ben bugün itibari ile yürüyüşe başladım.Hergün günde 1 saat tempolu yürüyüş yapicam.Koydum Meteyi arabasına aldım yanıma kızımı da,yürüdük.Nasıl hamlanmışım valla,bacaklarim ağrıyor.Yarın da sıkı bi diyete başlıcam.Oğlumun doğum gününe kadar incelmek hedefim.

Ben 10 kilo verdim eski kilomdan daha zayıfım

Canim anneler kilolariniza talibim evet yanlis duymadiniz bana gonderin 2şer 3er nolur eriyorum resmen 42yle hamile kalmıştım 17 kilo alip 59la doğuma girdim suan 40 kiloya düştüm aynada kendimi gormeye tahammülüm yok

Suan kilo alimi nasil. Bence ac olsa memede aglar. Eger yetmedigini dusunuyorsan diger arkadasin dedigi gibi emzirdikten sonra mama verebilirsin.

Kilo alımı nasıl şuan eger sutun azsa gunde 1 veya 2 kere mama takviyesi yapabilirsin yada emzirdikten sonra mama vermeyi dene acsa icecektir icmezse sutun yeterlidir icin rahat eder bence sütüne güven sagmayı deneyebilirsin
Bilemiyorum ki... doktora gitmedik epeydir. Yarın mama alayım ben bi.

Canim anneler kilolariniza talibim evet yanlis duymadiniz bana gonderin 2şer 3er nolur eriyorum resmen 42yle hamile kalmıştım 17 kilo alip 59la doğuma girdim suan 40 kiloya düştüm aynada kendimi gormeye tahammülüm yok
Sen de alamıyor musun canım?

Güzel bir hedef koymuşsun. Tempolu mu yapıyorsun yürüyüşü? Her gün mü? Belli bir saa
Ben 10 kilo verdim eski kilomdan daha zayıfım
yaaa nasıl yaptın canım?

Kasıma kdr sen iki kere verirsin kiloları canım. Hızlı kilo veriyorum demiştin. Hadi kolay gelsin

Hic ortası yok bu işin galiba kimi zayıflama derdinde kimi kilo alma bence zayıflamak istiyorum bi türlü adam akıllı diyete başlayamadım üç bes gün yapıyorum geri bırakıyorum nolcak bilmiyorum böyle sıkı bi diyete girmem lazım. Valla keske verilecek birşey olsa bu kilolar sana 10 kilo veririm

Ah ah keske ideal kilom 48 ama ben 10 Da alirim senden 15te 3un 5in lafi olmaz

Kızlar hazırladığınız meyve püresi gibi mamaları 1-2 saat buzdolabında bekletmenin sakıncası olur mu sizce? Az önce avokado yumurta armut karıştırdım. 2-3 kaşık yedi. Bir saat sonra tekrar denerim diyorum aynı mamayı versem nolur ki?

Vallahi verilecek olsa 15 kilo benden sana.istah tavan hala bende yok diyette yapamiyorum veremiyorum dolayısıyle dobisko gibi dolaniyorum

Ben herseferinde taze veriyorum canim meyve pürelerini,yemekleri falan dolapta bekletiyorum oglen verdiysem aksamda belki veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…