Birara benimde cok fena yara oldu, memeden kan geldi o gun o memeden hic emzirmedim sudocrem sürdüm ertesi gün gecmisti cok şükür.zeytinyağı işe yarıyor mu bari
Kizlar benim.oglan simdiden göğsümü issirmaya basladi daha disler cikmadan damaginin arasina alip nasil sıkıştırıyor disler cikinca yandim ben
Bide oyle bir minciriyorki tutup assiliyor agzindayken meme,cok fena bu bıdık ya işim var valla yaramaz oglumla❤
Aynisini yapiyor selim de ayyynisi kanatıyor artik cok canim acıyor ben tepki verincede gülüyor yine yapiyor tepki vermiyim diyorum ama dayanamiyorum resmen napcam bilmiyorum selimin de hic dişi yok henüz
Kızlar memeyi ısırıyordu izin vermeyin çekin tekrar verin konusun yine yaparsa emzirmeyi kesin anlamaz demeyin anlarlar alışkanlık haline getirmesi ler
bizim de 4. Gunumuz bugun yapmiyali. Sabah kuru kayisili muhallebi yaptim, insallah ise yarar.
Burada bir arkadas yazmisti regl olurken sutum azaliyor diye Belki sutunun azalmasi ondandir.
Ben diyet yapmadigim halde 1 ay icinde 3 kilo verdim. Oglusum Masallah cok hareketli Birde o uyanikken dogru durust yemek yiyemiyorum.
Evet canım hatırladım o arkadaşın yazdığını. Benim de aklıma geldi ama bizim 4. Ayda da bi azalma sorunumuz olmuştu. Oğlum kilo alamadı. O yüzden tedirginim. Acaba hazır mama alıp versem bi zararı olur mu?
Evet canım hatırladım o arkadaşın yazdığını. Benim de aklıma geldi ama bizim 4. Ayda da bi azalma sorunumuz olmuştu. Oğlum kilo alamadı. O yüzden tedirginim. Acaba hazır mama alıp versem bi zararı olur mu?
Kilo alımı nasıl şuan eger sutun azsa gunde 1 veya 2 kere mama takviyesi yapabilirsin yada emzirdikten sonra mama vermeyi dene acsa icecektir icmezse sutun yeterlidir icin rahat eder bence sütüne güven sagmayı deneyebilirsin
Kızlar,ben bugün itibari ile yürüyüşe başladım.Hergün günde 1 saat tempolu yürüyüş yapicam.Koydum Meteyi arabasına aldım yanıma kızımı da,yürüdük.Nasıl hamlanmışım valla,bacaklarim ağrıyor.Yarın da sıkı bi diyete başlıcam.Oğlumun doğum gününe kadar incelmek hedefim.
Bu arada kilolar nasıl gidiyor?
Ben 2 kilo vermiştim ya, 1 kiloyu geri aldım
Bugün regl oldum, sanırım düzene de girdi artık.. geçen ay da olmuştum aynı döneme denk geliyor. Doğumdan sonraki 3. Regl oluşum. Umudum belki ödemlerim, şişkinliğim gider. Hiç memnun değilim halimden, kilomdan ilk defa bu kadar şiştim UUzayDeniz
canım sen ne yapıyorsun, çalışmaların devam ediyor mu?
Kilo alımı nasıl şuan eger sutun azsa gunde 1 veya 2 kere mama takviyesi yapabilirsin yada emzirdikten sonra mama vermeyi dene acsa icecektir icmezse sutun yeterlidir icin rahat eder bence sütüne güven sagmayı deneyebilirsin
Kızlar,ben bugün itibari ile yürüyüşe başladım.Hergün günde 1 saat tempolu yürüyüş yapicam.Koydum Meteyi arabasına aldım yanıma kızımı da,yürüdük.Nasıl hamlanmışım valla,bacaklarim ağrıyor.Yarın da sıkı bi diyete başlıcam.Oğlumun doğum gününe kadar incelmek hedefim.
Hic ortası yok bu işin galiba kimi zayıflama derdinde kimi kilo alma bence zayıflamak istiyorum bi türlü adam akıllı diyete başlayamadım üç bes gün yapıyorum geri bırakıyorum nolcak bilmiyorum böyle sıkı bi diyete girmem lazım. Valla keske verilecek birşey olsa bu kilolar sana 10 kilo veririm
Hic ortası yok bu işin galiba kimi zayıflama derdinde kimi kilo alma bence zayıflamak istiyorum bi türlü adam akıllı diyete başlayamadım üç bes gün yapıyorum geri bırakıyorum nolcak bilmiyorum böyle sıkı bi diyete girmem lazım. Valla keske verilecek birşey olsa bu kilolar sana 10 kilo veririm
Kızlar hazırladığınız meyve püresi gibi mamaları 1-2 saat buzdolabında bekletmenin sakıncası olur mu sizce? Az önce avokado yumurta armut karıştırdım. 2-3 kaşık yedi. Bir saat sonra tekrar denerim diyorum aynı mamayı versem nolur ki?
Kızlar hazırladığınız meyve püresi gibi mamaları 1-2 saat buzdolabında bekletmenin sakıncası olur mu sizce? Az önce avokado yumurta armut karıştırdım. 2-3 kaşık yedi. Bir saat sonra tekrar denerim diyorum aynı mamayı versem nolur ki?