2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
A
Güzel bir hedef koymuşsun. Tempolu mu yapıyorsun yürüyüşü? Her gün mü? Belli bir saa

yaaa nasıl yaptın canım?
aralıklı oruç yaptım canm akşam 5-6 dan sonra bişey yemedim şekersiz filtre kahve kalorisiz içecekler serbest bir ara yürüyüş yapıyordum yemeye de dikkat ettim bol suyla gitti çok şükür Sütümde de azalma olmadı emzirirken çok kolay veriliyor bence kilo

Güzel bir hedef koymuşsun. Tempolu mu yapıyorsun yürüyüşü? Her gün mü? Belli bir saa

yaaa nasıl yaptın canım?
Tempolu yürüyorum evet.Dün ilk gündü.1 saat yürüdüm.Akşam 7:30 da başladım.Saat 16 civarı yürümek metabolizma için daha iyi ama,burası o saatlerde çok sıcak oluyor.Serinlik çökünce çıkmak çocuklarla daha iyi.

Canim bende yapmak istiyorum aralikli oruc dr sormuştum 4.ayda izin vermemisti sütün azalabilir diye ama artik yapacağım InsaALLAH
Sorularım var sana; 5_6 dan sonra birsey yemedim dedin meyvede dahilmi?
Aralikli orucu kaca kac yaptin 6&18mi?
Ekmek tukettinmi?
Aburcubur hicmi yemedin mesela caylarin yanında
Yardımcı olursan sevinirim

Ekmek aburcubur yok 5-6 dan sonra meyvede yok canm sabah 10 akşam 5-6 da bitirdim yemeği bol su içtim

Kızlar benim kız maden suyuna heveslendi biz de azcık tatsın diye ağzına yaklaştırdık. Bildiğin istiyo ya çok güldüm ben bile zorlanıyorum içerken. Zararı olur mu acaba henüz vermedim ama

Ya kızlar benim kız 2 3 gündür mahvetti beni ilkkez bu kadar mızmız. Yine dişe yoramıyorum çünkü çok belirgin değil beyazlaşmışa ama çok kabarmamış mesela. Neden böyöe anlamadım atak felan mıa caba ya tm 7 aylık oluyor 2 güm sonra. Bi ayak haftasına bakayım ben ama felaket mızmkz mutsuz ve süründüğü için ayrıca beni mahvetti zaten her gördüpğ köşeden tutunup kalkmaya çalışıp düşüyor sonra ağlıyo bir saat sustur onu felan mahvoldum ya hiç durmuypr ki ama. Kucağımı çok istiyor gelince de durmuyor kucağımda mızmız kımıl kımıl budrfa inmek istiyor kucağımdan indiriyorum yere ağlıyor her türlü ağlıyor ama gerçekten ilkke bu derece mızmız oldu yani yada küçükkrn durdurmak biraz daha kolaydı şimdi hem ağır sürekli gezdiremiyorum kucağımda hrm çok hareketli birşeyke oynamıyor oyalanmıyor.önceden ne güzeldi ya özellijlr 2 aydır rahattım hani önüne oyuncak verip bırakınca duruyordu oyalanıyırdu bazen tv çizgifilm felan bayağı duruyordu şimdi 3 gündür bittim resmen. Yürüteç e koyuyorum 10 dakika yere bırakıyorum 10 dakika zten sonrasında mutlaka ya düşüyor ya ayapa kalkamadığı için çıldırıp ağlıylr. Mama sandalyesine koyuyorum yine en fazla 10 dakika ay umatım biran önce düzelir kızlar ya

Kizlar selime bugun kuzu kiymali sehriye corbasi yaptim azda nane koydum sevmedi ya yemeklerini tatlandirmak icin domates koysam mi azicik diyorum, var mi bebisine domates veren ? Sıkıntı yasadiniz mi ?
Ben domates verdim cnm herhangi bir alerji olmadı hatta bugün menemen yaptım tuz atmadan ona 1 yemek kaşığı ayırdım severek yedi yumurta beyazı da verdim bir alerji olmadı çok şükür bizim yemeklerden de tattiriyorum kuralci olmayacağım bu defa ilk oğlumda kuralciydim şimdi yenice yiyor farklı yemekler seçici oldu malesef

Ben hazırladığım kaptan yedirmiyorum. Daha küçük bi kap alıyorum yanıma Temiz bir kaşıkla az az içine koyuyorum bitirdikçe. Yedirdiğim kaşığı büyük kaba sokmuyorum. Bebeğin salyası bulaşmazsa saklayabilirsin. Ama salya bulaşınca bakteri ürüyor.

Kızlar benim kız maden suyuna heveslendi biz de azcık tatsın diye ağzına yaklaştırdık. Bildiğin istiyo ya çok güldüm ben bile zorlanıyorum içerken. Zararı olur mu acaba henüz vermedim ama
Ben de verdim. Az bir şeyden zarar olmaz da fazla vermemek lazım. İçinde sodyum vb. mineraller çok fazla.

Kızlar minikler büyüdükçe taşımak zor olmaya başladı benim kollarım sırtım ağrıyor baya. Bir de doğum kiloları da eklenince dizlerim ve omurgamın zorlandığını hissediyorum. Analık zor şey valla ben 5 yaşıma kadar kucak istemişim anneciğim nasıl yoruluyordu Allah bilir:)

Hiçbiryerim tutmuyor oda oda gezmekten tabanlarımı hissetmiyorum kalkınca bi ara topalliyorum zaten 40 kiloyum ceyrek kilomu taşıyorum

eşimin kuzeni bebegine vermişti hastanelik olmuştu gazdan !

Benim troid hormonum yavaş çalışıyor zor veriyorum. Ama aralıklı oruca başlayayıö dedim ben de bugün tam. Sabah kahvaltısını kaçta yaptın?

İyi Fikirmiş ben de denemek isterim bakalım ne zaman başarırım. Bu aralar geceleri çok uykusuz geçiyor.

Kızlar ben oğluma ilk defa mama vermeye karar verdim. Sizce doğru mu yapıyorum ki? Sütüm azaldı hissediyorum. Sanki doymuyor gibi geliyor? Sadece günde 1 öğün, geceleri veya akşam yatmadan önce vereyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…