2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kizlar kızımın ayakları çok terliyo çorabi çıkaramıyorum çıkarınca su gibi oluyo birde buz kesiyo neden acaba

Canim bende verdim buraya yazamadim o ara firsat olmadi kaynadi gitti oyle. Yazdigimin ertesi gunu zeytinyagli taze fasulye yaptim salca koymadim domates koydum tuz atmadan ayirdim selime catalla iyice ezip verdim valla sildi süpürdü benimki büyük adam yemegi istiyomus meger herhangi bi alerjide olmadi cok şükür

Kızlar ben oğluma ilk defa mama vermeye karar verdim. Sizce doğru mu yapıyorum ki? Sütüm azaldı hissediyorum. Sanki doymuyor gibi geliyor? Sadece günde 1 öğün, geceleri veya akşam yatmadan önce vereyim diyorum.
Niye bir sıkıntı olsun ki canım olmaz merak etme. Ilk 6 ay zaten en önemli zamandı emzirdin güzelce. Şimdi de günde 1 kere mama versen sıkıntı olmaz. Ben çalıştığım için bazı günler babası mama veriyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Beni de güzel emiyor maşallah. Canını sıkma

Hiçbiryerim tutmuyor oda oda gezmekten tabanlarımı hissetmiyorum kalkınca bi ara topalliyorum zaten 40 kiloyum ceyrek kilomu taşıyorum
Aaaa sende mi 40 kilosun neden sevindim bilmiyorum galiba yalniz olmadigimi bilmek mutlu etti beni ama eminim sende memnun degilsindir 40 kilo olmaktan benim gibi

Kızlar benim kız maden suyuna heveslendi biz de azcık tatsın diye ağzına yaklaştırdık. Bildiğin istiyo ya çok güldüm ben bile zorlanıyorum içerken. Zararı olur mu acaba henüz vermedim ama
Şişeyi istiyor olmasin yani eger şişeden iciyorsaniz ? Ben icmiyorum ama babasinda o yesil siseyi gordu mu cildiriyor selim boş siseyle oyalaniyor öyle. Gaz yapar diye kendim bile icemiyorum bebege daha fena gaz yapar bence bide asitli yakar içini

Kızlar ben oğluma ilk defa mama vermeye karar verdim. Sizce doğru mu yapıyorum ki? Sütüm azaldı hissediyorum. Sanki doymuyor gibi geliyor? Sadece günde 1 öğün, geceleri veya akşam yatmadan önce vereyim diyorum.
Sütünün azaldigini dusunuyorsan ver tabiki canim neden yanlış olsun. En azindan dene emzirdikten sonra mama ver bakalim iciyor mu içiyorsa doymuyordur icmiyorsa doyuyordur zaten ona gore bi yol cizersin

Bugun kan tahlilim vardi, bebis ile gittim laboratuvar a. Giderken arabasinda gitti ama di erken hep kucagimdaydi. Zaten 7 tup kan alindi Bir de 10 kilo bebis kollarim koptu. Bir yandan bebisi tur diger yandan arabasini gotur baya yorucu oldu. Bir de sabah oglusum cekyattan dustu. Belki Onun icin hep kucagimi istedi.

Aaaa sende mi 40 kilosun neden sevindim bilmiyorum galiba yalniz olmadigimi bilmek mutlu etti beni ama eminim sende memnun degilsindir 40 kilo olmaktan benim gibi
Hamileyken 20 kilo aldım şuan eskiye geri döndüm bu gidişle dahada düşmesem bari zaten hava sıcak bide siyam ikizi gibi yaşıyoruz ağır geliyo artik emeklemiyoda gerek görmüyor hanımefendi kendini kucakta tasitiyor Nasılsa

Bende 17 kilo aldim 2 kilo zarardayim 19 kilo verdim ayni ayni benimkide oyle hep kucakta olacak ordan oraya atlayacak uzanacak tutmaya calisacak günümüz boyle geciyor benimkide emeklemiyo

Gecmis olsun hem tahliller icin hem kuzu icin ikinizde iyisinizdir insallah canim, baya zor olmus senin icin cidden ben yapamazdim ikisini birden mesela. Bu arada selimde dün düştü. baya desteksiz oturuyor aslinda ama arada bi de olsa devriliyor diye camasir sepetine koyuyordum bazen sen agirligini yan tarafa dogru ver sepetle beraber devrildi gozumun onunde yetisemedim alnının bi tarafi biraz kizardi Allahtan yuksek bi yerden falan düşmedi ki oda olabilirdi kaza iste gözümüzü ayirmasakta olacagi varsa engel olamiyoruz

Size de gecmis olsun canim. Kesinlikle dikkat etmeye calissak ta olan oluyor. Emeklemeyi ogrendiginden beri cok zorlaniyorum hep kendini yataktan, cekyattan asagi dogru atmaya calisiyor. Yere koydugumda da bazen aniden donup kafayi vuruyor. Devamli yaninda olmam lazim dikkat etmem gerekiyor.

Evet olabilir canım ama biraz şapırdanınca canı istiyo herhalde diye düşündüm. Ah benim kızım yumurtayı filan böyle hevesle istesene onun da rengi güzel diyorum

Benim troid hormonum yavaş çalışıyor zor veriyorum. Ama aralıklı oruca başlayayıö dedim ben de bugün tam. Sabah kahvaltısını kaçta yaptın?
Benim de yavaş çalışıyor ilaç bile kullanmıyorum en son 9 du değeri ben de ilk başladığımda zor kilo veririm zannettim ama 2.5 ayda çok şükür verdim kiloları sabah kahvaltısını genelde 10 da yaptım canm bazen 9 da oldu kahvaltıda 2 yumurta az peynir yedim başka gün salatalık başka gün muz vs ama mutlaka yumurta yedim.İki haftay vucüt alışıyor ve kilo vermeye başlıyorsun aralarda sabit kalıyor ama bir süre sonra yine gidiyor kilo tek sorun kas kaybı olması onun için haftada 3-4 kez proteinli beslenmek gerek.Benim de biraz kas kaybım oldu

Umarım düzelir canım benim kızım aylardır öyle hiç oyalanmuyo bi iş yapamıyorum uyanıkken 10 dkda herseyden sıkılıyo hicte düzelmiyor bilmem ne zman akıllanır sol bilegimde aşırı ağrı oluştu ve geçmiyor kaç aydır alıştım böyle olmasına kabullendim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…