2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben oğluma ilk defa mama vermeye karar verdim. Sizce doğru mu yapıyorum ki? Sütüm azaldı hissediyorum. Sanki doymuyor gibi geliyor? Sadece günde 1 öğün, geceleri veya akşam yatmadan önce vereyim diyorum.
Ek gıda vermiyor musun ve doymadığını nasıl anladın. Şimdiye kadar doyduysa bence duyuyordur artık büyüyolar ek gıda da alıyolar sen bilirsin ama bence bundan sonra mamaya baslamana gerek yok

Ben içtim bikac kez canım gaz yapmadı artık büyüdülerya kuru fasulye de yesem gaz yapmıyo benimkine şükür herseyi yiyip içiyorum valla

Ben içtim bikac kez canım gaz yapmadı artık büyüdülerya kuru fasulye de yesem gaz yapmıyo benimkine şükür herseyi yiyip içiyorum valla
Ben yiyemiyorum canim ya her yaptigimda deniyim diyorum abartmiyorum 1 yemek kasigi sadece nohut yiyorum o gece cocuk kendini yatakta bi saga bi sola atıyor bizim gaz problemimiz bitmedi bitecek gibi de durmuyor

Ben yiyemiyorum canim ya her yaptigimda deniyim diyorum abartmiyorum 1 yemek kasigi sadece nohut yiyorum o gece cocuk kendini yatakta bi saga bi sola atıyor bizim gaz problemimiz bitmedi bitecek gibi de durmuyor
Hadi ya tüh büyüdü aslında ama bazı bebeklerin 1 yasına kadar olabiliyormuş. Selimde öyle demekki canım. Bizim gaz 3. Ayda bitti 4. Aydan sonra da herseyi yemeye basladım bi sıkıntı olmadı

Ah benim oğlumda öyle En son ramazanda fasulye yedim gece çığlıkla kalktı o derece Kötü oldu.bende korkudan nohut ve fasulye tüketmiyorum.

Kızlar ya moralim biraz bozuldu oğlumun kafası arkası düzleşti malesef hep yan yatırıyorum ama dönüyor tekrar bu ara kendisi dönüp yan yatıyor dikkat eden kişiler söylüyor bunu hatta birisi niye yan yatırmaya alistirmadin bu kafa sevilmez güzel değil moralim alt üst oldu kendimi kötü hissettim ilk defa suçlu hissettim theraline diye bir yastık var medikal ama bulamıyorum ne yapabilirim sizce

Çamaşır sepetine koyan tek ben değilmişim. Sevindim ama kazalara karşı daha dilkstli olacağım artık

Hadi ya tüh büyüdü aslında ama bazı bebeklerin 1 yasına kadar olabiliyormuş. Selimde öyle demekki canım. Bizim gaz 3. Ayda bitti 4. Aydan sonra da herseyi yemeye basladım bi sıkıntı olmadı
Ay ne güzel masallah bende mercimek corbasi iciyorum artik onda bisey olmuyor sadece

Ah benim oğlumda öyle En son ramazanda fasulye yedim gece çığlıkla kalktı o derece Kötü oldu.bende korkudan nohut ve fasulye tüketmiyorum.
Kuru fasulye sevmem zaten ama nohutu cok severim ah bi bitse gazi doyasiya yicem seninkindede sut alerjisi vardi dimi ? Uzun süren gaz da oda etkili malesef..

Çamaşır sepetine koyan tek ben değilmişim. Sevindim ama kazalara karşı daha dilkstli olacağım artık
Evet evet tek degilsin kesinlikle buyuk bi kitleyiz once pusetten kendini atmaya basladi sepete gectik simdi oda tehlikeli hale geldi onuda kaldirdik

Kuru fasulye sevmem zaten ama nohutu cok severim ah bi bitse gazi doyasiya yicem seninkindede sut alerjisi vardi dimi ? Uzun süren gaz da oda etkili malesef..
Süt alerjisi var hatta dün yapılan testte buğday alerjisi de cıktı çok.fazla.degilmis ama bir aksilik olmazsa yarin süt diyeti açmaya basliyacam.

Süt alerjisi var hatta dün yapılan testte buğday alerjisi de cıktı çok.fazla.degilmis ama bir aksilik olmazsa yarin süt diyeti açmaya basliyacam.
Yaaa deme deri testinde mi çıktı bugday alerjisi ? Bizik deri testlerinde bisey çıkmıyordu, ben doktor önerisiyle 6. Ayindan beri yogurt peynir vs veriyorum artik Selim e ve bende diyet yapmıyorum tabii insallah sende sıkıntısız atlatirsin bu süreci minigin vucudu tepki vermez

Evt deri testinde cıktı.sadece buğday alerjisi cıktı onu da çok önemsemedi süte alerjisi çıkmadı geçti mi yoksa net sonuç vermiyor mu deri testi anlamadım açıkçası.insallah biran önce bizde atlatırız aylardır.cok zorlandım

canim bozma moralini kimsenin lafına bakma benim kizda sürekli yan yatmaktan kafasi sivri halada tam düzelmiş değil sırt üstü yatiyor iki aydir kimseye laf ettirmem kuzuma sende ver cevabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…