ne güzel canim benimki çok tembel daha yeni saga sola dönmeye başladı düşün ama yürümeyi çok istiyorAynen benim kızım değişik oynuyor biraz hatta oyuncak dısındaki hersey daha cok dikkatini çekiyo koltuğun sandalyenin falan altına giriyo
Bir gece verdim sonraki iki gece içmedi bir daha vermedim. Bir şey değişmedi
İnan aynı durumdayım canım ne olacak böyle? O yüzden giremiyorum da buraya çok zor
bittim ben de.
Bizim evde oyuncakçı gibi oldu eşim hergun yada 2 günde bir oyuncakla geliyorBasta hevestir dedim yok geçmiyor hevesi bari ise yarasın dedim ilk arabam almış çok sevdi ama kendi daha gezemedigi icin gezdirmek işkence belim ağridi eğilirken yani yine pek ise yaramadi
Yaaa oyle deme kendimize bakmamiz lazim moral acisindan,gerci hos ben sana diyorumda kendim kaşlar amazon ormani gibi oldu ben korkumdan kuaförde gidemiyorumCanım 9. aya kadar böyle sanırım. 8de uyku gerilemesi varmış yinedayanıcaz bir şekilde ama nasıl bilmiyorum. 1 ay önce kuaföre gidip saçımı boyatacaktim. Baktım gidemiyorum boya aldım evde boyamak için. Hâlâ duruyor, fırsat olmadı. Tırnaklarımı kesebildigim için şükrettim bu sabah. Saç benim neyime.
Yaaa yerim o boncuğu benAynen benim kızım değişik oynuyor biraz hatta oyuncak dısındaki hersey daha cok dikkatini çekiyo koltuğun sandalyenin falan altına giriyo
Annem de almış, daha gidip alamadık.Nasıl kullanışlı mı?canlar biz aktivite masası aldık 101den parasına göre fena değil alacak varsa öneririm.
Benimki 4 aylıkken dönmeye basladı ama hala sürünme emekleme yok sadece dönüyorne güzel canim benimki çok tembel daha yeni saga sola dönmeye başladı düşün ama yürümeyi çok istiyor
Veriyorum canm icine kuru fasulye koydum hatta ses cıkarsın diye ondanda sıkılıyor hemen. Benim kızım herseyden sıkılıyo 10 dkda sadece benden sıkılmıyo ben ve kucağımdanYaaa yerim o boncuğu ben.benimkide oyle bide ayni oyuncaklardanda sıkılıveriyor pet sise ver eline aksamdan sabaha oynar heryerini agzina sokarak
Canım 9. aya kadar böyle sanırım. 8de uyku gerilemesi varmış yinedayanıcaz bir şekilde ama nasıl bilmiyorum. 1 ay önce kuaföre gidip saçımı boyatacaktim. Baktım gidemiyorum boya aldım evde boyamak için. Hâlâ duruyor, fırsat olmadı. Tırnaklarımı kesebildigim için şükrettim bu sabah. Saç benim neyime.
Bizde de eşimle ben oynuyoruz genelde, uzay kemiriyor :)
Ben de aldım..Kizlar bimden zibin atlet,tulum,lisansli altust sortlu takim,bul tak falan aldim.baya da iyi.zaten zibinlari oncedende kullanmistim memnundum hem uygun hem kaliteli.aklinizda olsun ihtiyac varsa
Benim kız da öyle.Yuvarlana yuvarlana dolaşıyor .Ama sürünme ve emekleme yok .Benimki 4 aylıkken dönmeye basladı ama hala sürünme emekleme yok sadece dönüyor
Buldumculuk olduğunu düşünmüyorum .İnanmazsınız belki ama şimdiye kadar zorla kucağıma vermedikleri sürece kimsenin bebeğini kucagima almadım,ölmedim.hep karşıdan sevdim .Annesi rahatsız olur belki,söyleyemez diye.Ayni hassasiyeti başkalarından da bekliyorum ama malesef herkes aynı gorguye sahip değil.Empati duygusu birçok kişinin gelistiremedigi bir duygu..Kızlar epeydir kafamı meşgul eden bir durumu size danışmak istiyorum. Belki siz de aynı şekilde düşünüyorsunuzdur, ben bebeğimi biri alıp sevmeye kalkınca baya rahatsız oluyorum elimde değil. İnsan evladı olmadan bilemiyormuş ben de çok severdim bebekleri ama mutlaka annesinden izin alır ve elimi yıkardım. Şimdi bu hastalık durumları filan da eklenince daha bi vesvese hal aldı. Öyle ki korona bana iyi geldi bile diyebilirim böylece misafir vs gelip gitmedi rahat rahat 7 aylık olduk. Bir tek benim çocuğum var kafasında buldumcuk gibi davranmak istemiyorum ama elimde değil.
Şimdi sorun şu ki bayram geliyor. Hem eşimin hem benim memlekete gideceğiz. Haliyle birçok akrabayla karşılaşacağız ve sevmek isteyecekler. Kimseyi kırmak da istemiyorum ama şimdiden tedirginim. Hele eşimin ailesi baya iç içeler ben bile alışmakta zorlanmıştım. Zaten lohusalıkta da canımı sıkan bazı olaylar oldu ona tepkisel de gelişmiş olabilir bendeki bu durum. Aslında kv huyumu az çok öğrendi ama akrabalara karşı böyle açıklama yapacağını hiç sanmıyorum hatta tam tersi millete o verecek sevsinler diye. Ne yapmalıyım
Ay çok teşekkür ederim. Uyarmak bi dert uyarmamak bi dert valla. Kızım daha minicikken sevmeye gelen bi yakınıma tatlılıkla önce sizi banyoya alalım dedim şakayla, gülerek dedi ki işten gelmiyorum çalışmadım sadece gezdimBuldumculuk olduğunu düşünmüyorum .İnanmazsınız belki ama şimdiye kadar zorla kucağıma vermedikleri sürece kimsenin bebeğini kucagima almadım,ölmedim.hep karşıdan sevdim .Annesi rahatsız olur belki,söyleyemez diye.Ayni hassasiyeti başkalarından da bekliyorum ama malesef herkes aynı gorguye sahip değil.Empati duygusu birçok kişinin gelistiremedigi bir duygu..
Kızım daha 3 haftalikti.Kiyip daha biz opmemistik.Bjr öğretmen arkadaşım geldi .Kucağına aldı ve abartisiz bir 20 kere yüzünden sapır supur öptü.Hicbir şey diyemedim ama kızdım.Ve çok dikkat ederim ben.Salgindan önce de bir eve girdigimde lavaboyu sorar elimi yıkarım .Millet de el yıkama alışkanlığı da yok.Bazilarinda salginda bile gelişmemiş.Ben de rahatsız oluyorum.Horminlarin etkisi ile lohusalıkta daha şiddetli yaşıyordum ama opulmesinden rahatsız oluyorum .Kucağa alıyorlar .Bir şey denmiyor ..Şu salgın sayesinde rahat rahat büyüttük evde dediğin gibi ama artık insan içine karışmaya başladık.Kim ne düşünürse düşünsün valla.Herkesin çocuğu kendine kıymetli.Ben de elimde dezenfektan ,ıslak mendil oyle gezicem .operlerse de yanlarında iyice silicem ki her yerini anlasınlar ...Ne yapalım artık..Ben kayinvalideme gittim geçen hafta ve kucaklarina aldılar kendi kardeşleri.Soyledim ellerini de yikamiyorlar.Ben rahatsız oluyorum dedim.Dike getirmek kibarca en dogrusu sanırım..
Canım zibinlarin bedenleri nasıl kaliplar tutmuyor kaldiysa bakarim biz 2 yas giyiyoruzKizlar bimden zibin atlet,tulum,lisansli altust sortlu takim,bul tak falan aldim.baya da iyi.zaten zibinlari oncedende kullanmistim memnundum hem uygun hem kaliteli.aklinizda olsun ihtiyac varsa
Masallah ona tombişCanım zibinlarin bedenleri nasıl kaliplar tutmuyor kaldiysa bakarim biz 2 yas giyiyoruz
Teşekkür ederiz sağol canımMasallah ona tombişben 12-18 ve 9-12 aldim şimdilik 9-12 giyiyor
Evet canm spa ve masajİlk defa duydum canım.. bebek spası mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?