2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bir gece verdim sonraki iki gece içmedi bir daha vermedim. Bir şey değişmedi

İnan aynı durumdayım canım ne olacak böyle? O yüzden giremiyorum da buraya çok zor
bittim ben de.

Canım 9. aya kadar böyle sanırım. 8de uyku gerilemesi varmış yine dayanıcaz bir şekilde ama nasıl bilmiyorum. 1 ay önce kuaföre gidip saçımı boyatacaktim. Baktım gidemiyorum boya aldım evde boyamak için. Hâlâ duruyor, fırsat olmadı. Tırnaklarımı kesebildigim için şükrettim bu sabah. Saç benim neyime.

Bizde de eşimle ben oynuyoruz genelde, uzay kemiriyor :)

Yaaa oyle deme kendimize bakmamiz lazim moral acisindan,gerci hos ben sana diyorumda kendim kaşlar amazon ormani gibi oldu ben korkumdan kuaförde gidemiyorum...valla esler bu konuda duyarli olmali aksamlari ver babasina baksin,ben dun oyle yaptim verdim yatana kadar o ilgilendi.birde 1haftayi gecik annemlerin yanındaydık unutmusmu napmis babasini bana bakıyor bakıyor ağlıyor miniğim,dayanamiyorumda ama bir kahve keyfim var annem yapma gözünü seveyim dur azcik babanda diyorum,naaptin kendine aşık etmişsin cocugu diyo oda he tabiki anasına aşık olcak bensiz kimseye gitmiyor buaralar yapisik ikiz gibiyiz

Kizlar bimden zibin atlet,tulum,lisansli altust sortlu takim,bul tak falan aldim.baya da iyi.zaten zibinlari oncedende kullanmistim memnundum hem uygun hem kaliteli.aklinizda olsun ihtiyac varsa

Aynen benim kızım değişik oynuyor biraz hatta oyuncak dısındaki hersey daha cok dikkatini çekiyo koltuğun sandalyenin falan altına giriyo
Yaaa yerim o boncuğu ben.benimkide oyle bide ayni oyuncaklardanda sıkılıveriyor pet sise ver eline aksamdan sabaha oynar heryerini agzina sokarak

Bu aralar yapışık geziyoruz oğlumla.Kimse de durmuyor,yürüteçte,yerde,yatakta,mama sandalyesinde,salincakta..Hiçbir yerde durmuyor.İlla kucak..Hava da çok sıcak ,ter basıyor beni.2 kilo vermişim 1 haftadır yürüyüş yapıyoruz.
Bugün terasta havuzu doldurucam bakalım.Biraz serinlesin çocuklar.Bu sene tatil de yalan oldu.

Yaaa yerim o boncuğu ben.benimkide oyle bide ayni oyuncaklardanda sıkılıveriyor pet sise ver eline aksamdan sabaha oynar heryerini agzina sokarak
Veriyorum canm icine kuru fasulye koydum hatta ses cıkarsın diye ondanda sıkılıyor hemen. Benim kızım herseyden sıkılıyo 10 dkda sadece benden sıkılmıyo ben ve kucağımdan

Ben babasına bırakıp gittim valla.Hem de 6 saat kuaförde kaldım..Ombre yaptırdımÇok iyi geldi.Nefes aldım biraz.Hem de kendimi iyi hissettim ..Ben de çok salmistim.Vakit olmuyordu.Sacimi bile tarayamiyordum.kilo aldı başını gitti ama bu gidişe bir dur dedim.Bu arada 7 kilo da verdim kizlar ..

Buldumculuk olduğunu düşünmüyorum .İnanmazsınız belki ama şimdiye kadar zorla kucağıma vermedikleri sürece kimsenin bebeğini kucagima almadım,ölmedim.hep karşıdan sevdim .Annesi rahatsız olur belki,söyleyemez diye.Ayni hassasiyeti başkalarından da bekliyorum ama malesef herkes aynı gorguye sahip değil.Empati duygusu birçok kişinin gelistiremedigi bir duygu..
Kızım daha 3 haftalikti.Kiyip daha biz opmemistik.Bjr öğretmen arkadaşım geldi .Kucağına aldı ve abartisiz bir 20 kere yüzünden sapır supur öptü.Hicbir şey diyemedim ama kızdım.Ve çok dikkat ederim ben.Salgindan önce de bir eve girdigimde lavaboyu sorar elimi yıkarım .Millet de el yıkama alışkanlığı da yok.Bazilarinda salginda bile gelişmemiş.Ben de rahatsız oluyorum.Horminlarin etkisi ile lohusalıkta daha şiddetli yaşıyordum ama opulmesinden rahatsız oluyorum .Kucağa alıyorlar .Bir şey denmiyor ..Şu salgın sayesinde rahat rahat büyüttük evde dediğin gibi ama artık insan içine karışmaya başladık.Kim ne düşünürse düşünsün valla.Herkesin çocuğu kendine kıymetli.Ben de elimde dezenfektan ,ıslak mendil oyle gezicem .operlerse de yanlarında iyice silicem ki her yerini anlasınlar ...Ne yapalım artık..Ben kayinvalideme gittim geçen hafta ve kucaklarina aldılar kendi kardeşleri.Soyledim ellerini de yikamiyorlar.Ben rahatsız oluyorum dedim.Dike getirmek kibarca en dogrusu sanırım..

Ay çok teşekkür ederim. Uyarmak bi dert uyarmamak bi dert valla. Kızım daha minicikken sevmeye gelen bi yakınıma tatlılıkla önce sizi banyoya alalım dedim şakayla, gülerek dedi ki işten gelmiyorum çalışmadım sadece gezdimBunun gibi birkaç olay daha beni iyice tedirgin etti, hala öyleyim. Dediğin gibi yapıcam.

Kizlar bimden zibin atlet,tulum,lisansli altust sortlu takim,bul tak falan aldim.baya da iyi.zaten zibinlari oncedende kullanmistim memnundum hem uygun hem kaliteli.aklinizda olsun ihtiyac varsa
Canım zibinlarin bedenleri nasıl kaliplar tutmuyor kaldiysa bakarim biz 2 yas giyiyoruz

Kızlar a101 in aktivite masası sessiz glaiba hani müzik felan yok acaba müzikli sesli olsa daha mı iyi olur kullananlar var mı benim kızı zapt edemiyorum artık sürekli tutunup ayapa kalkmak istiyor acaba aktivite masası ile oyalanır mı ya yürüteç de de durmuypr sıkılıyor ilk adım arabası mı alsam bide of gerçi eminim o yine de gidio tv ünitesine turmanmaya çalışacak kabloları çekmek istiycekboşa alıyoruz herşeyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…