2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende aynı tepkiyi vrrirdim canım annemle çok tartışıyoruz bizde onlardan daha çok korkuyorum ben.kv annemden daha tedbirli yakin olduğumuz halde ben cagirmadikca gelmedi cocuklari hiç öpmedi mesela.

Helal olsun kv ye. Gelmesin zaten niye geliyor, kendisini de korumuş oluyor hem.

Bastan uyarmak en doğrusu. Ben harayı orda yaptım canım. Bastan soyliycem artık.

evet ben de tattım sonunda. Artık bastan uyarıyorum en iyisi bu sanırım.

Merhaba herkese,uzun zamandır yazamadim.Mesajlar birikimce pek okuyamaz oldum ve ipin ucunu kaçırdım.Umarım herkes iyidir.Benim bebeğim 3 ayda 8 diş birden çıkardığı için son zamanlar sıkıntılı gecti,atak,diş derken ev halkı olarak epey yorulduk.Benim tospiğim yavaş hareketi sevmiyor demiştim ya hareketlendi biraz ama öyle pek de bayılmıyor yine hareket etmeyeartik her yöne dönüyor ozellikle geri geri gidiyor ileri gidemiyordönme işini ilerlettiği için gece yatagınin kenarlarina carpip sık sık uyaniyor ve sanırim beynini kontrol edemiyor her bebek gibi hareketleri uykuda yapıyor bu da uyanmasına sebep oluyor gunduz oturuyor gece fır dönüyoryani uykusu duzenli degil gece sık sık uyaniyor.Ek gida vermeye devam ediyorum ama öyle hayatina tam sokmadim anne sütü agirlikli,meyve yoğurt sebze karışımları bebeklere uygun pankek falan yapıyorum ama öyle surekli vermiyorum bazen gunde 1 ek gida bazen 2 bazen 3 degisiyor ama miktarları her ek gidada 1 çorba kaşığini geçmiyor,çok sıkıştırmadıgim ve bıktırmamaya çalıştığım için çoğunu yiyor.Bunun dışında dışarı çıkmak istiyor,ağliyor dışaridan gelince.Pek cikarmamaya çalisiyorum ama çıkinca eve döndugumuzde ağliyor ,neredeyse gunun büyuk kısmını balkonda geçiriyoruz.Sizde umarim her şey yolundadır mesajlari okuyamadim pek

Bence anne olarak ağırlığınızı koyun.Size saygi duymak zorundalar ama eşiniz devreye girer sizden once eşiniz müdehale eder sakin ama kararli bir dil kullanırsa uymak zorunda kalirlar.O daha rahat sı ır koyabilir kendi ailesine siz de kendi ailenize ayni şekilde kararlılığımızı gösterirseniz sorun çikmaz ya da bir yere gitmeyin sorun kalmaz

Ya aslında dede ve anane-babane söz konusu olunca sorun olmuyor ama alakasız akrabalar geriyor beni. Gitmeyi istiyorum hem bebeğim de büyükleriyle sosyalleşsin istiyorum da bakalım kimse kırılmadan atlatırız inşallah:)

canlar biz aktivite masası aldık 101den parasına göre fena değil alacak varsa öneririm.
Bugün biz de aldık internetten. Arkadaşımda gördük acayip sevdi uzay deli gibi oynadı, hemen aldım aynısından. Sesli kitaplar vardı onları da çok sevdi, kitapçıya yolum düşünce onlardan da alicam. Güya az oyuncak alacaktım, coştuk gittik.

bende öyle diyorum canım bakalim nereye kadar dayancaz bide abisinin oyuncaklari var ama kız çocuğu işte ne zamana kadar onlarla oynar.

Bizim evde oyuncakçı gibi oldu eşim hergun yada 2 günde bir oyuncakla geliyor Basta hevestir dedim yok geçmiyor hevesi bari ise yarasın dedim ilk arabam almış çok sevdi ama kendi daha gezemedigi icin gezdirmek işkence belim ağridi eğilirken yani yine pek ise yaramadi

Bir gece verdim sonraki iki gece içmedi bir daha vermedim. Bir şey değişmedi

Kızlar uykulariniz nasıl düzelme oldu mu hiç? Biz hep aynı yerdeyiz. Max 2 saat uyku, sonra emip uyuyor yine. Uyurken sürekli sarılmak istiyor. Uykusuzluktan gözlerimin altı yine simsiyah oldu. Zorlanmaya başladım.
İnan aynı durumdayım canım ne olacak böyle? O yüzden giremiyorum da buraya çok zor
bittim ben de.

Aaaah ah keşke öyle olsaydı. Çok zor işimiz neden böyleler acaba ya. Benim de 2 arkadaşımın bebekleri öyle dediğin gibi. Kendi huylarından böyle bu arkadaşımınkiler.

Sizin yemeklerden nasıl veriyorsun? Pre yapıp mı? Ben hala taneli şeylerden korkuyorum.boğazına takılacak diye.

Aynen benim kızım değişik oynuyor biraz hatta oyuncak dısındaki hersey daha cok dikkatini çekiyo koltuğun sandalyenin falan altına giriyo
Benimki de öyle etrafta oyuncak dısindali şeyler daha cok ilgisini çekiyor,örnegin ayaga kalkmak istiyor kaldiriyorum sehpaya tutunuyor ve sahayı kemiriyor çok hoşuna gidiyor şaşiriyorum hali ,perde,kalorofer peteği..ilgisini çekiyor mesela enteresan gerçekten

Bir gece verdim sonraki iki gece içmedi bir daha vermedim. Bir şey değişmedi

İnan aynı durumdayım canım ne olacak böyle? O yüzden giremiyorum da buraya çok zor
bittim ben de.
Anladım canım diştendir belki yada huy işte bizim bebekler huysuz yapacak birsey yok böyle büyüyecekler

Aynen aynen benimkide öyle halının ucuyla oynuyo sehpayı kemiriyor herseyi istiyo hemende ağzına alıyo öyle pek oyuncaklar dikkatini çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…