2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ay çok sevindim tebrik ederim canım kilo konusunda.
Aslında gözü karartıp gitmek lazım, yakındır ben de yapicam.

7. Ay anneye yapışma ayıymış canım, bu ara böyle koala gibi gezicez. Kaşları uzay uyurken hallettim de boyayı da çıkarıcam aradan bakalım bi şekilde. Eşim bakıyor aslında ama ben rahat edemiyorum, illa ben bakıcam, atamadım daha üzerimden bu huyu.

Benimki 4 aylıkken dönmeye basladı ama hala sürünme emekleme yok sadece dönüyor
beninki yüzüstü kalmak istemiyo ama tutununca ayakta duruyo kafasını cok kaldiriyo kalkip oturur yakında diye umuyorum cocukla hiç ilgilenemiyorumki annemlere geldigimden beri maalesef

Ayy maşallah sana,tebrik ederim nasıl verdin,ben hala yerimde sayıyorum

Kızlar oğlumun geceleri sık sık kalkmasının nedeni dişmiş, patlamis yeri tesadüfen elimi ağzına götürdüğümde hissettim,minicik cikmis ucu.huzursuzlugu ondanmis yavrumun.calpol verdim 1 ölçek rahat uyur belki diye,ateşi falan yok sukurler olsun bir zarari olmaz heralde dimi

Hayırlı olsun cnm darısı başımıza .

Ayy maşallah sana,tebrik ederim nasıl verdin,ben hala yerimde sayıyorum
Canım ben aralıklı oruç yöntemini yapıyorum ..Kendimce biraz değiştirerek ..Akşam yemiyorum çok fazla ..Gece de uyanıp bir şeyler yerdim.Onu bıraktım..Abur cuburu bıraktım ..Porsiyonları mi azalttım ..Bir de öğlen 12 ye kadar bir şey yemiyorum .12 de yapıyorum kahvaltımı ..Su çok içiyorum .Yavaş yiyorum ..Tatliyi kestim..

Ben de diyetisyen eşliğinde verdim 80 dim 73 1.5 ayda hedef 60 bakalım ne kadar sürede düşerim bu arada ara ara kaçamak yapıyorum ama dengeli şekilde
Çok iyi .Ben evde kendi imkanlarımla verdim.Benim de hedefim 60 ve ben de 80 kiloydum .Şu an 69 kiloyum.Kaldi 9 kilo ...İnşallah onlar da çabuk çabuk gider ...Benim de kacamaklarim oluyor .Ertesi günlerde dengeliyorum ..

Valla canim bi dünya oyuncak var hicbirinle oynamiyor kumanda ve çay tepsisi en sevdigi oyuncak ilk adim arabamız var onu seviyor ama ben gezdiriyorum yine bi anlamı kalmıyor tek basina oyalanmiyor belki senin bebiste ise yarar bilemem bugün havuza soktum bayağı durdu eğlendi içine oyuncakta attım çikinca hemen uyudu

Ben de diyetisyen eşliğinde verdim 80 dim 73 1.5 ayda hedef 60 bakalım ne kadar sürede düşerim bu arada ara ara kaçamak yapıyorum ama dengeli şekilde
Çok iyi .Ben evde kendi imkanlarımla verdim.Benim de hedefim 60 ve ben de 80 kiloydum .Şu an 69 kiloyum.Kaldi 9 kilo ...İnşallah onlar da çabuk çabuk gider ...Benim de kacamaklarim oluyor .Ertesi günlerde dengeliyorum ..
Kızlar olan var olmayan var bosa atmayin birazda bana gonderin

geçmiş olsun canim yok olmaz bende verdim bu gece benimkide çok huysuzdu gündüz gece uyur insallah.

Sen de çok iyi vermişsin kendi imkanlarınla tebrik ederim ne kadar sürede verdin benim şuan kontrole ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…