Maşallah çoğu şeyi yiyor ben daha corba falan vermedim canım bizim doyumluk değil tadımlık gidiyoruz günde 2 öğün veya meyvayla 3 daha doğru düzgün geçmedik ek gidayaBuarada kahvaltı uzum zamandır karışım gidiyoruz maalesef yani aslında kolayıma geliyor sanırım. İçine herşeui koyup yedirmek hem kolay hem besleyici içime siniyor yani. Tabiki haftada 2 3 gün pan kek yada omlet yapıyorum. Ama nedense onlatı yapınca doymuyor gibi hissediyorum. Hani karışım da herşey çok ya çok doyurucu besleyici geliyor bana. Ki gerçektem pan keke felan yapınca 2 saat sonra acıkıylr ama karışım 3 4 saat tutuyor.. Pankek i de bazen muzlu yapıyorum bazen pekmezli flan beynirli.. Yanında zeytin doğrayıp veriyorum yoğurt.. Zeytin yine bizim yediğimizden.. Mesela geçen gün ilkkez yumurta beyazını da deneyeyim dedim yine annem çok ısrar etti aman ne alerjisi ver gitsin diye. Tereyağında yumurta kırdım tamamını yedi valla çok şükür bir tepki de vermedi vücudu. Artım tam yumurta kullanabilirim herşeyinde. Normaldr 1 yaş diyorlar yumurta beyazı için ama denedim çok şükür sıkıntı olmadı.sizin kahvaltı için farklı önerileriniz var mı neler veriyorsunuz?
bende aynı tepkiyi vrrirdim canım annemle çok tartışıyoruz bizde onlardan daha çok korkuyorum ben.kv annemden daha tedbirli yakin olduğumuz halde ben cagirmadikca gelmedi cocuklari hiç öpmedi mesela.Kızlar yardım, kv terörüne maruz kaldım ilk defa
Bugün kv'nin kız kardeşi ve annesi geldi bizi görmeye. Pandemi yüzünden herkes mesafeli, kimse kimseyi öpmüyor. Uzaktan uzaktan konuşuyoruz. Sonra kv geldi kardeşine diyor ki hadi uzayı kucağına al, hadi al da sev. Uzay o sırada benim kucağımda. Kadın da geldi aldı, öptü bir güzel. Normalde anında tepki veririm ama olayı çözemedim o an, çok uykusuzum. Günlerdir uyumuyoruz ve başım inanılmaz ağrıyor. Farkedince çok sinirlendim. Pandemi yüzünden kendisi gidip öpmüyor kardeşini, benim çocuğumu milletin kucağına veriyor. Hâlâ evdeler, uzayı uyuttum yanına uzandım bende. Millet gidince kenara çekip kızmayı düşünüyorum. Başka hareketleri de var çok kızdığım, hepsini aradan çıkarayım diyorum. Fazla mi tepki veriyorum sizce?
O üzüm gozlerini yerim senin,masallah sanailk bebegimiz teyzeleri
teşekkür ederiz teyzesiO üzüm gozlerini yerim senin,masallah sana
Manisa canmBen de düşünmüştüm cnm hangi ildesiniz masaj özellikle iyi gelir
Maşallahhh Sana kuzummilk bebegimiz teyzeleri
Baya ilerlemişsin canm maşallah Ben çok karıştırmıyorum ya anne sütüde alıyor 8 ayda yumurta beyazı vericem kahvaltıda yumurta keçi peyniri avakado muz salatalık ikili olarak veriyorum ben bu arada zeytin tuzlu değil mi ?Buarada kahvaltı uzum zamandır karışım gidiyoruz maalesef yani aslında kolayıma geliyor sanırım. İçine herşeui koyup yedirmek hem kolay hem besleyici içime siniyor yani. Tabiki haftada 2 3 gün pan kek yada omlet yapıyorum. Ama nedense onlatı yapınca doymuyor gibi hissediyorum. Hani karışım da herşey çok ya çok doyurucu besleyici geliyor bana. Ki gerçektem pan keke felan yapınca 2 saat sonra acıkıylr ama karışım 3 4 saat tutuyor.. Pankek i de bazen muzlu yapıyorum bazen pekmezli flan beynirli.. Yanında zeytin doğrayıp veriyorum yoğurt.. Zeytin yine bizim yediğimizden.. Mesela geçen gün ilkkez yumurta beyazını da deneyeyim dedim yine annem çok ısrar etti aman ne alerjisi ver gitsin diye. Tereyağında yumurta kırdım tamamını yedi valla çok şükür bir tepki de vermedi vücudu. Artım tam yumurta kullanabilirim herşeyinde. Normaldr 1 yaş diyorlar yumurta beyazı için ama denedim çok şükür sıkıntı olmadı.sizin kahvaltı için farklı önerileriniz var mı neler veriyorsunuz?
Bizde gittik canm yakın aile ziyaretlerine kv kardeşi ve yakın komşusu aldı kucağına o an bende bişey diyemedim Ama korktum hemen eşime söyledim Kucağına aldı bak Öper möper bişey olursa biteriz dedim al hemen çocuğu dedim anneni uyar dikkat Etsin dedim bide teyzesi O gün işten gelmişti Oda tedirgin oldu tatlı dille aldı teyzesinden.Ama vermemek gerekiyor hele öpmesinler hiç mümkünse.Sende tatlı dille uyarabilirsin canm almasınlar kucaklarına virüs var yani biraz anlayışlı olunmalıKızlar yardım, kv terörüne maruz kaldım ilk defa
Bugün kv'nin kız kardeşi ve annesi geldi bizi görmeye. Pandemi yüzünden herkes mesafeli, kimse kimseyi öpmüyor. Uzaktan uzaktan konuşuyoruz. Sonra kv geldi kardeşine diyor ki hadi uzayı kucağına al, hadi al da sev. Uzay o sırada benim kucağımda. Kadın da geldi aldı, öptü bir güzel. Normalde anında tepki veririm ama olayı çözemedim o an, çok uykusuzum. Günlerdir uyumuyoruz ve başım inanılmaz ağrıyor. Farkedince çok sinirlendim. Pandemi yüzünden kendisi gidip öpmüyor kardeşini, benim çocuğumu milletin kucağına veriyor. Hâlâ evdeler, uzayı uyuttum yanına uzandım bende. Millet gidince kenara çekip kızmayı düşünüyorum. Başka hareketleri de var çok kızdığım, hepsini aradan çıkarayım diyorum. Fazla mi tepki veriyorum sizce?
Ben zeytini geneldr 2 gün suda bekletiyorum bizimkini o yüzden aşırı değil ama evet tuzlu tabi ben zaten çorbalara da bir çimdik tuz atıyorumBaya ilerlemişsin canm maşallah Ben çok karıştırmıyorum ya anne sütüde alıyor 8 ayda yumurta beyazı vericem kahvaltıda yumurta keçi peyniri avakado muz salatalık ikili olarak veriyorum ben bu arada zeytin tuzlu değil mi ?
Marketlerde tuzsuz zeytin var canım denemek istersenBaya ilerlemişsin canm maşallah Ben çok karıştırmıyorum ya anne sütüde alıyor 8 ayda yumurta beyazı vericem kahvaltıda yumurta keçi peyniri avakado muz salatalık ikili olarak veriyorum ben bu arada zeytin tuzlu değil mi ?
Var ama güvenemiyorum canm çok işlem görmüş oluyor.Biz zeytinimizi kendimiz yapıyoruz da tuzlu oluyor o yüzden daha vermeyi düşünmüyorum zeytini zeytinyağ veriyorum zaten oda 1 yaşına kalsınMarketlerde tuzsuz zeytin var canım denemek istersen
Pankek iyi fikirmiş ben de deneyim belki yer oğlum.ben yumurtada daha haşlanma tarzının bir üstüne çıkamadım. Sebze mercimek sehriye corbasi yapiyorum.bazen yaptigim yemeklerden tadimlik veriyorum.onlari daha cok seviyor.Buarada kahvaltı uzum zamandır karışım gidiyoruz maalesef yani aslında kolayıma geliyor sanırım. İçine herşeui koyup yedirmek hem kolay hem besleyici içime siniyor yani. Tabiki haftada 2 3 gün pan kek yada omlet yapıyorum. Ama nedense onlatı yapınca doymuyor gibi hissediyorum. Hani karışım da herşey çok ya çok doyurucu besleyici geliyor bana. Ki gerçektem pan keke felan yapınca 2 saat sonra acıkıylr ama karışım 3 4 saat tutuyor.. Pankek i de bazen muzlu yapıyorum bazen pekmezli flan beynirli.. Yanında zeytin doğrayıp veriyorum yoğurt.. Zeytin yine bizim yediğimizden.. Mesela geçen gün ilkkez yumurta beyazını da deneyeyim dedim yine annem çok ısrar etti aman ne alerjisi ver gitsin diye. Tereyağında yumurta kırdım tamamını yedi valla çok şükür bir tepki de vermedi vücudu. Artım tam yumurta kullanabilirim herşeyinde. Normaldr 1 yaş diyorlar yumurta beyazı için ama denedim çok şükür sıkıntı olmadı.sizin kahvaltı için farklı önerileriniz var mı neler veriyorsunuz?
Pankek iyi fikirmiş ben de deneyim belki yer oğlum.ben yumurtada daha haşlanma tarzının bir üstüne çıkamadım. Kendi yaptigim bebe biskuvisi de veriyorum Sebze mercimek sehriye corbasi yapiyorum.bazen yaptigim yemeklerden tadimlik veriyorum.onlari daha cok seviyor.
Her canlı şu akraba sevsin terörünü tadacaktır. Bence bu işler nasıl başlarsa öyle gider. Şimdi bişey söylemeyip içine atarsan aynı şekilde davranmaya devam edeceklerdir. Ama ilk seferden uyarırsan senin hassasiyetin olduğunu anlar ona göre davranırlar(umarım)Kızlar yardım, kv terörüne maruz kaldım ilk defa
Kızlar epeydir kafamı meşgul eden bir durumu size danışmak istiyorum. Belki siz de aynı şekilde düşünüyorsunuzdur, ben bebeğimi biri alıp sevmeye kalkınca baya rahatsız oluyorum elimde değil. İnsan evladı olmadan bilemiyormuş ben de çok severdim bebekleri ama mutlaka annesinden izin alır ve elimi yıkardım. Şimdi bu hastalık durumları filan da eklenince daha bi vesvese hal aldı. Öyle ki korona bana iyi geldi bile diyebilirim böylece misafir vs gelip gitmedi rahat rahat 7 aylık olduk. Bir tek benim çocuğum var kafasında buldumcuk gibi davranmak istemiyorum ama elimde değil.
Şimdi sorun şu ki bayram geliyor. Hem eşimin hem benim memlekete gideceğiz. Haliyle birçok akrabayla karşılaşacağız ve sevmek isteyecekler. Kimseyi kırmak da istemiyorum ama şimdiden tedirginim. Hele eşimin ailesi baya iç içeler ben bile alışmakta zorlanmıştım. Zaten lohusalıkta da canımı sıkan bazı olaylar oldu ona tepkisel de gelişmiş olabilir bendeki bu durum. Aslında kv huyumu az çok öğrendi ama akrabalara karşı böyle açıklama yapacağını hiç sanmıyorum hatta tam tersi millete o verecek sevsinler diye. Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?