2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kolaylıklar diliyorum canım, çok zor hem iş hem çocuk. Diş dönemi gerçekten zormuş. Son diş 2 yaşında çıkıyor sanırım, umarım düzelir o zamana kadar.

Kızlar bence ben bugün cenneti garantiledim. Üst diş gerçekten çooookk zor çıkıyormuş. Ses telleri kopacak sandım çocuğun. Avaz avaz bağırdı bütün gün. Kollarımız hep benek benek morardı, yakaladığı yeri ısırıyor hiç affetmiyor. Çenemi bile ısırdı. Salya konusunda zaten yorum bile yapmak istemiyorum. Bir de balık yağı başladım ben, leş gibi kokuyoruz hepimiz. Daha yeni uyutabildim salladı attı beni resmen.

Canim bizde 2 dis birden cikariyoruz bide sunnet olduk hepsi birarada.istah bizimde yoktu annem usulü mama yaptim.teretaginda tam bugday ununu kavurdum koydum.az bir tuzla ve ilik kemik suyuyla koyulastirdim verdim bir onu yedi.birde hipp combiyotik 2 numarayla mama yapiyorum aklinda olsun.gecici bu donemler.kolaylikla atlatsin kuzucuklar

Offf kuzuma yaa.kehribar denemismiydin filiz? Alt dislerimiz cikiyor bizim suan 2 tane birden bide sünnet olduk hepsi birarada.mızmızlanıyor tabi arada ama ben kehribar kolyenin faydasi olduguna inaniyorum diste

Allah kolaylik versin tüm kuzulara.bizim doğum tarihleri ayniydi sizinle.biz daha yeni yeni cikariyoruz alt dişleri insaALLAH kolaylikla cikariverir bidiklarimiz

Çok teşekkür ederim canımAynen bu aralar işim gücüm alya yı doyurmaya çalışmak ve malesef boşa uğraşıyorum kesin yine yemicek diyorum ve de öyle oluyor çok zor iştahsız bebekle uğraşmak inşallah düzelir yaaa

Masallah ona yok yok annesi gayet iyi fistik masallah zaten gecici bu dönem bizimde alt dişler çıkıyor ikisi birden.bizimkininde istahi yok ben genelde annem usulü mama yapiyorum az cok yiyor şükür
Saol tubacımİnşallah düzelir cnm senin yaptığın mamadan bende denicem yarın belki onu yer

Cnm Alya da bıraktı galiba artık tamamen annem diyor alya kesildi memeden artık çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok mamada içiremiyorum bebelac gold aldım bugün onu da sevmedi

Cnm üst diş cidden zor galiba alya direk üstten başladı kimsede durmuyo sesimi duyduğu an ağlıyo bana yapıştı oturamıyorum oturunca ağlıyo ayakta bekliyorum kucağımda

Offf kuzuma yaa.kehribar denemismiydin filiz? Alt dislerimiz cikiyor bizim suan 2 tane birden bide sünnet olduk hepsi birarada.mızmızlanıyor tabi arada ama ben kehribar kolyenin faydasi olduguna inaniyorum diste

Yok canım denemedim hiç, tanıdıklarımın yarısında işe yaradı yarısında hiç bir işe yaramadı. Kimi çocuk rahat çıkarıyor kolyeyle ilgisi yok diye düşündüm. Uzay hiç ateşlenmiyor ama çok bağırıyor. Gece de mizirdandi hep. Umarım biter bir an önce

Sünnet yeri iyileşmiştir artık sizin, iyi mi Yiğit?

Cnm Alya da bıraktı galiba artık tamamen annem diyor alya kesildi memeden artık çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok mamada içiremiyorum bebelac gold aldım bugün onu da sevmedi
Merhaba benim oğlum Aralık doğumlu emzirmekle ilgili sıkıntı yaşadım hiç bir mamayı kabul etmedi filan . Bende çareyi uyku esnasında emzirmekte buldum. Sizde deneyin isterseniz . Emzik vEriyorum o uykuya dalarken emziği alıyorum gögsümü veriyorum. Bir dönem geçiriyorlar sadece belki bırakmaz üzülmeyin. Ben artık mama filan denemiyorum erkenden ek gıdaya geçtik bir dönem yemedi çok zorlandık şimdi toparladı sanki . Makarnavitmadan karadut özü aldım sizde bi deneyin iştaha iyi geldiği söyleniyor

Valla gece yarim saate bir uyandi cok mızmızdı ama ben dişe bağlıyorum sunnet yerimiz iyilesti şükürler olsun. Carpol verdim öyle uyudu yavrum ahh bu diş ne hallere düşürdü yavrularimizi gerci bizim doğru düzgün uykularimiz hic olmadi ama simdi daha beter.10.aya kadar boyleymis sonra rahatlar diyorlar ya bakalim

Benimkinin diş sıkıntısi da yok yine uyaniyor sık sık hemen de dalamiyor,ya baktim atak haftasi diyor anlamadim sizinki de olabilir,bir bakin.Ilk oglumun gece cok sık uyanmasi onu memeden kesene kadar sürdü yani 2 yaşina kadar ,moraliniz bozulmasin ama maalesef bizde boyleydiama her çocuk farklidir tabi bir de emmiyorsa uykusu daha rahat duzene girer

Doğrudur benim arkadasiminda oyleydi.memeden kesene kadar hep uyandi geceleri.aman napalim saglikli olsunlarda gelir gecer elbet bugünlerde.atak haftasında degiliz güya bakiyorum ama anlamadım benim bebegim hep böyleydi

28 günlük atağın 10.günü bugün ve gerçekten fırtınalı geçiyor.

Merhaba bende unuttuktan sonra emziği çekip mememi veriyorum ama öylede sadece bir dk emiyo oda çok aktif bi emme değil sonra onuda bırakıyo karadut özünü deneyeyim bnde bi teşekkür ederim

Merhaba bende unuttuktan sonra emziği çekip mememi veriyorum ama öylede sadece bir dk emiyo oda çok aktif bi emme değil sonra onuda bırakıyo karadut özünü deneyeyim bnde bi teşekkür ederim
Bende doktora 1 dk ancak emiyor diye anlattım oda bana zaten bebek büyüdü 1 dk bile emse yeterli alacağını alıyor dedi . Artık sizinle sofraya oturacak ve yiyecek dedi . Mama almıyor olabilir bundan doğal birşey yok dedi

Evet 10 gibi biraz toparlanmamiz lazimmis, biz de çok fenayız bu aralar. Atağa da az kaldı. İkiz üçüz olanlar ne yapıyor kim bilir. Çabuk atlattı sunneti maşallah yakışıklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…