2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayyy aynı ben kızıma sen benim bitanemsin diyorum sadece o yavrum gibi. onun için kız istiyorum dediğin doğru kıskancak diye korkuyorum. bilmiyorum bakalım

Arkadaşlar gündüz değil de gece bulantı yaşayanınız varmı genelde bulantılar sabah hatta ilk uyanma anında olurmuş ama bende akşam üstü başlıyor gece oluyor
olabilir benim hergün başka türlü ama uyandıktan sonra fix öğürmem var. gece kazınmalar bulantılar azaldı gündüz birgün bombayım birgün perişan

Arkadaşlar gündüz değil de gece bulantı yaşayanınız varmı genelde bulantılar sabah hatta ilk uyanma anında olurmuş ama bende akşam üstü başlıyor gece oluyor
Ah ah sorma benim öyle, hava kararıyor bende huzursuzluk bulantı baslıyor... gecen gece yataga girdim kafamı yastıga koymamla banyoya koşmam bir oldu. Kusamadım ama cok fena ögürdüm.

Bende istiyorum ama olmuyor. Bol su içmek istiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum ama şartlar elvermeyince olmuyor napıyım kasmıyım bari artık dedim akışına saldım valla
en iyisini yapmışsın canım canımız çekiyosada yememek içmemek olmaz bende genel olarak saldım sayılır yani biraz dikkat ediyorum ama hamile değilken de ediyodum az çok aynı besleniyorum
kuzuuum ellerine sağlık süper olmuş benim 2 çocuk yazıyo 1 olacaktı elin değdiği bi zaman değiştirebilirsin değiştirmesende olur canın sağolsun

birde benim randevum 11 bucuk falandi bende ac duramadim o yuzden yedim gittim kabul etmeyince ertesi gun daha erken saatte gittim acken verdim zaten en dogru sonucu acken verdigimiz tahlillerden aliriz canim insallah guzel cikar sonuclarin ❤
Inşallah canım sağol. 10da randevum . Ayarlamam lazım. Sabah çok kazınıyor midem. Halsiz oluyorum..

Şu an ekşi falan diyorsunuz ya içim gidiyor. Önce sen de hiç sevmezdim. Şimdi daha fenayım turşu demek bile öğürmeme sebep oluyor. Tatlı çok seven biriyim ama şu an pek canım istemiyor. Çünkü ağzımın tadı yok. Ama yine de ekşi bana çok çok uzak

Kızlar ben ayağa kalktığım zaman elim ayağım boşalıyor sanki titreme tutuyor acaba tansiyon sıkıntısı mi var ben de yakında bir yer de yok doktora gitmelimiyim sizce

Kızlar ben ayağa kalktığım zaman elim ayağım boşalıyor sanki titreme tutuyor acaba tansiyon sıkıntısı mi var ben de yakında bir yer de yok doktora gitmelimiyim sizce
Evinde makinen olsa ya da yakınında birinde varsa her gün ölçtürebilsen sıkıntı varsa gidersin doktora ama benim re hep düşüktü şimdi düzene girdi ama bahsettiğin titreme falan açsam oluyo sık sık yemem gerektiğini hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…