Benimde yuksek canım. Dyetisyene gittim. Şeker tatlı karbonhidrat yok dedi. Ama dınlemıyorum maalesef. dikkat etmek lazım..
Canım bizde ilk çocuk için hissedilen bir endişe haksızlık yapıyormusuz hissi var bence. Bende oyleyım cok heyecanlı değilim. Cinsiyeti kız olsun istiyorum kzıım istiyo diye falan. Kıskanacakmı? Yada ne bileyim Dolunay kadar sevebilecek miyim. Deli sorular:))
ayyy aynı ben kızıma sen benim bitanemsin diyorum sadece o yavrum gibi. onun için kız istiyorum dediğin doğru kıskancak diye korkuyorum. bilmiyorum bakalım
Arkadaşlar gündüz değil de gece bulantı yaşayanınız varmı genelde bulantılar sabah hatta ilk uyanma anında olurmuş ama bende akşam üstü başlıyor gece oluyor
Arkadaşlar gündüz değil de gece bulantı yaşayanınız varmı genelde bulantılar sabah hatta ilk uyanma anında olurmuş ama bende akşam üstü başlıyor gece oluyor
Ah ah sorma benim öyle, hava kararıyor bende huzursuzluk bulantı baslıyor... gecen gece yataga girdim kafamı yastıga koymamla banyoya koşmam bir oldu. Kusamadım ama cok fena ögürdüm.
Bende istiyorum ama olmuyor. Bol su içmek istiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum ama şartlar elvermeyince olmuyor napıyım kasmıyım bari artık dedim akışına saldım valla
en iyisini yapmışsın canım canımız çekiyosada yememek içmemek olmaz bende genel olarak saldım sayılır yani biraz dikkat ediyorum ama hamile değilken de ediyodum az çok aynı besleniyorum
birde benim randevum 11 bucuk falandi bende ac duramadim o yuzden yedim gittim kabul etmeyince ertesi gun daha erken saatte gittim acken verdim zaten en dogru sonucu acken verdigimiz tahlillerden aliriz canim insallah guzel cikar sonuclarin ❤
Hahahah seninle acı ekşi esigimiz aynı hayatımda çikolata,şeker,tatlı,pasta asla yemem.
aslinda yemem değil yiyemem,sanki midem kabul etmiyor...ama acılı,ekşili ve tuzlu olan herşeye bayılırım bahsederken bile ağzım sulandı
Ama bende şeker yüklemesi kesinlikle yaptıracağım,hatta 2li 3lü testi asla yaptırmayı bile düşünmedim ama şeker yüklemesi kesinlikle...
Ufacık bir ihtimal bir olsa onun hayatını tehlikeye atamam diye düşünüyorum
Şu an ekşi falan diyorsunuz ya içim gidiyor. Önce sen de hiç sevmezdim. Şimdi daha fenayım turşu demek bile öğürmeme sebep oluyor. Tatlı çok seven biriyim ama şu an pek canım istemiyor. Çünkü ağzımın tadı yok. Ama yine de ekşi bana çok çok uzak
Kızlar ben ayağa kalktığım zaman elim ayağım boşalıyor sanki titreme tutuyor acaba tansiyon sıkıntısı mi var ben de yakında bir yer de yok doktora gitmelimiyim sizce
Kızlar ben ayağa kalktığım zaman elim ayağım boşalıyor sanki titreme tutuyor acaba tansiyon sıkıntısı mi var ben de yakında bir yer de yok doktora gitmelimiyim sizce
Evinde makinen olsa ya da yakınında birinde varsa her gün ölçtürebilsen sıkıntı varsa gidersin doktora ama benim re hep düşüktü şimdi düzene girdi ama bahsettiğin titreme falan açsam oluyo sık sık yemem gerektiğini hissettim