- 10 Aralık 2016
- 1.518
- 4.611
- 133
- 41
Valla bana hiç farketmiyorTatlı canım hiç istemiyor turşuya taktım
Olabilir canım daha mi sık yesem acaba ama midem birşey istemiyor iki öğün zor yiyorum ama 12+2 olduk bebek büyüdükçe sanırım yemek yemem gerekiyor. Tansiyon alarım de yok maalesefEvinde makinen olsa ya da yakınında birinde varsa her gün ölçtürebilsen sıkıntı varsa gidersin doktora ama benim re hep düşüktü şimdi düzene girdi ama bahsettiğin titreme falan açsam oluyo sık sık yemem gerektiğini hissettim
Canım bence açlıktan olmuş iki öğün az gibi büyümüş bebiş annesi daha sık acıkıyodurOlabilir canım daha mi sık yesem acaba ama midem birşey istemiyor iki öğün zor yiyorum ama 12+2 olduk bebek büyüdükçe sanırım yemek yemem gerekiyor. Tansiyon alarım de yok maalesef
Canım ben medline da sevgi hanıma gidiyorum. Sen hangisine gidiyorsunMerhabalar bir süredir takip edemiyorum sizi kaçırmışım galibaben de adanada yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Çok sağol canım artık daha dikkat edeyim bari :)Canım bence açlıktan olmuş iki öğün az gibi büyümüş bebiş annesi daha sık acıkıyodur
Iki ogun çok az canım,2 ana ogün yiyorsan enaz 2 ara ogun yeyeceksin..genelmolarak 2 saate bir bir şey yemek lazımmışOlabilir canım daha mi sık yesem acaba ama midem birşey istemiyor iki öğün zor yiyorum ama 12+2 olduk bebek büyüdükçe sanırım yemek yemem gerekiyor. Tansiyon alarım de yok maalesef
senin ikiz olduğu için olabilir mi canım gerçi ikiz daha fazla beklemesi gerekir gibime geliyo amaakızlar 3sezaryan olacak varmı aranızda benim doktorum 37 ile 38 arası alicam dedi bana erken geldi ama kızımı 39da dogmusdu
canan karatay mı ben o kadını hiç sevmem takip etmem saçma ve abartı geliyo. Şeker yüklemesi gerçekten çok önemli allah göstermesin ama varsa ve öğrenmezsen bebek son zamanlarda ölebiliyo çok tehlikeli bi durum ben zaten sağlıklı besleniyorum çok dikkat ediyorum diyen arkadaşlar ikinciyse bilirsiniz ama ilk hamilelikse ilerleyen zamanlar öyle olmuyo mide tokluk bilmiyo dayanmak çok zor bende ilkde yaptırmam demiştim araştırınca hemen yaptırdım doktorumda kesin yaptır demişti@Landscape canım ikinci kontrole gittin mi sen. Aynıydık ya. Senle cinsiyetide aynı zamanlarda öğreniriz galiba. On gün sonra benim kontrolüm. Heralde ikili testide yapar doktor.
Bu arada ablam şeker yüklemesiyle ilgili asla yaptırma diyo. Canan hoca da yaptırmayın diyormuş. Siz ne düşünüyosunuz
İste bu olasılıklar göz önüne alınmalı söylemek istediğim..Benim ilerki haftalarda suyum cok fazlaydi sekerden olabilir mi test yaptirmadin mi dedi doktor.şeker yuklememin temiz ciktigini soyledim .şekerden olmadigini anlamis olduk en azindan aklimizda soru isareti kalmadi eger yapilmamis olsaydi yapacakti sanirim oyle anladim ben .
Bunu ben de soracaktim ama unutmustum sizden görünce tekrar aklıma geldi.Arkadaşlar gündüz değil de gece bulantı yaşayanınız varmı genelde bulantılar sabah hatta ilk uyanma anında olurmuş ama bende akşam üstü başlıyor gece oluyor
zaten doğuma bir ay kala falan çıkıyormuş canım kendiside ya tabi ki yaptır yaptırma denmez herkes kendi bilir doktorumuz yönlendirir en iyi şekildeŞeker yükleme testi 24-28 haftalarda yapılıyormus. Doguma 2-3 ay kala yani.
Gerekiyor kuzum. Bahsettiğim kuzenin eşinde 2.ye hamileyken şeker çıktı,ilkinde çıkmamışsenin ikiz olduğu için olabilir mi canım gerçi ikiz daha fazla beklemesi gerekir gibime geliyo amaa
canan karatay mı ben o kadını hiç sevmem takip etmem saçma ve abartı geliyo. Şeker yüklemesi gerçekten çok önemli allah göstermesin ama varsa ve öğrenmezsen bebek son zamanlarda ölebiliyo çok tehlikeli bi durum ben zaten sağlıklı besleniyorum çok dikkat ediyorum diyen arkadaşlar ikinciyse bilirsiniz ama ilk hamilelikse ilerleyen zamanlar öyle olmuyo mide tokluk bilmiyo dayanmak çok zor bende ilkde yaptırmam demiştim araştırınca hemen yaptırdım doktorumda kesin yaptır demiştiSebogelin yaa biz ilklerde yaptırdık ikilerde de gerekiyomu
Kızlar küçük bir bilgi vereyim bilmeyenler için..Havuç, amniyon sıvısı için çok iyi geliyor.Yani ileriki zamanlarda su azalması falan olursa aklınızda bulunsun
Nisan anneleri grubumuzda suyu azalan bir arkadaş olmuştu. Havuç suyu içiyordu hatırlıyorum.Bunu söylediğin iyi oldu. Hindistan cevizi suyu iyi geliyor demislerdi ama tanesi 10 lira olunca cok sık alinmiyor. Havuç daha ulasilabilir en azindan
Valla ben her ikisinde de yaptim doktor istedigi icin bunda ister mi bilmemsenin ikiz olduğu için olabilir mi canım gerçi ikiz daha fazla beklemesi gerekir gibime geliyo amaa
canan karatay mı ben o kadını hiç sevmem takip etmem saçma ve abartı geliyo. Şeker yüklemesi gerçekten çok önemli allah göstermesin ama varsa ve öğrenmezsen bebek son zamanlarda ölebiliyo çok tehlikeli bi durum ben zaten sağlıklı besleniyorum çok dikkat ediyorum diyen arkadaşlar ikinciyse bilirsiniz ama ilk hamilelikse ilerleyen zamanlar öyle olmuyo mide tokluk bilmiyo dayanmak çok zor bende ilkde yaptırmam demiştim araştırınca hemen yaptırdım doktorumda kesin yaptır demiştiSebogelin yaa biz ilklerde yaptırdık ikilerde de gerekiyomu
Slm kızlar
Bugün dayanamayıp doktora gittim
Çok şükür yolunda her şey
Sata göre 9+2 ama ultrasona göre 9+1 çıktı
Doktor bi kaç günün önemli olmadığını söyledi
Kalp atışını daha net duyduk çok şükür çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
3 hafta sonra detaylı tarama için çağırdı
Canım şuan hamileliğin ilk zamanları diye böylesin.biraz ilerlesin o zaman tamamen normal haline dönüyorsun :) ben 4 ay kustum sonra geçince iştahım bir açıldı ki sorma.zevkle yemek yiyemeyeceğim diyordum hep.ama geçip gidiyorİnan ki tüketemiyorum. Haklısın yaptırmakta fayda var. Ama ben iki aydır çay dahi içemiyorum. Meyve suyu vs asla içemem. Normalde de kola gazoz tüketmem.
Ekmek bana şekerli geliyor. Tam buğday daha hafif diye ona başladım. Önce böyle değildim. Ben tatlı memleketinde büyüdüm ama şuan tatlı düşünürken yyüreğim kalkıyor. 4 litre su içiyorum. Bol ayran içiyorum. Öyle abur cubur asla yemiyorum. Şekeri sadece meyvede alıyorum.oda günde bir veya iki tane yiyorum. Öyle marul salatalık tüketiyorum.
Eskiden böyle değildim. Gebelikle böyle oldum. Bakalım doktor ne diyecek aşırı ısrar ederse haklılık payı var diye düşünürüm
Tşk ederim canım öyle yapayım artık daha dikkat ederimIki ogun çok az canım,2 ana ogün yiyorsan enaz 2 ara ogun yeyeceksin..genelmolarak 2 saate bir bir şey yemek lazımmış
Ara öğün derken tabi hafif şeyler,mevye yada ceviz,fındık,badem gibi besleyici şeyler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?