2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Olabilir canım daha mi sık yesem acaba ama midem birşey istemiyor iki öğün zor yiyorum ama 12+2 olduk bebek büyüdükçe sanırım yemek yemem gerekiyor. Tansiyon alarım de yok maalesef

Olabilir canım daha mi sık yesem acaba ama midem birşey istemiyor iki öğün zor yiyorum ama 12+2 olduk bebek büyüdükçe sanırım yemek yemem gerekiyor. Tansiyon alarım de yok maalesef
Canım bence açlıktan olmuş iki öğün az gibi büyümüş bebiş annesi daha sık acıkıyodur

Iki ogun çok az canım,2 ana ogün yiyorsan enaz 2 ara ogun yeyeceksin..genelmolarak 2 saate bir bir şey yemek lazımmış
Ara öğün derken tabi hafif şeyler,mevye yada ceviz,fındık,badem gibi besleyici şeyler olabilir.

kızlar 3sezaryan olacak varmı aranızda benim doktorum 37 ile 38 arası alicam dedi bana erken geldi ama kızımı 39da dogmusdu
senin ikiz olduğu için olabilir mi canım gerçi ikiz daha fazla beklemesi gerekir gibime geliyo amaa
canan karatay mı ben o kadını hiç sevmem takip etmem saçma ve abartı geliyo. Şeker yüklemesi gerçekten çok önemli allah göstermesin ama varsa ve öğrenmezsen bebek son zamanlarda ölebiliyo çok tehlikeli bi durum ben zaten sağlıklı besleniyorum çok dikkat ediyorum diyen arkadaşlar ikinciyse bilirsiniz ama ilk hamilelikse ilerleyen zamanlar öyle olmuyo mide tokluk bilmiyo dayanmak çok zor bende ilkde yaptırmam demiştim araştırınca hemen yaptırdım doktorumda kesin yaptır demişti Sebogelin yaa biz ilklerde yaptırdık ikilerde de gerekiyomu

İste bu olasılıklar göz önüne alınmalı söylemek istediğim..

Arkadaşlar gündüz değil de gece bulantı yaşayanınız varmı genelde bulantılar sabah hatta ilk uyanma anında olurmuş ama bende akşam üstü başlıyor gece oluyor
Bunu ben de soracaktim ama unutmustum sizden görünce tekrar aklıma geldi.
Ben de sabahtan aksama kadar mis gibiyim, istediğimi yiyip iciyorum. Aksam yemeginden sonra hafif hafif bulantilarim başlıyor. Cogu zamanda yatmadan kusup öyle yatiyorum :) sabah tekrar pamuk gibi oluyorum

Şeker yükleme testi 24-28 haftalarda yapılıyormus. Doguma 2-3 ay kala yani.
zaten doğuma bir ay kala falan çıkıyormuş canım kendiside ya tabi ki yaptır yaptırma denmez herkes kendi bilir doktorumuz yönlendirir en iyi şekilde
Şu bilgiyide vermek istedim canan karatay onu yaptırmayın dediğinde biçok doktor kendisine dava açmış bi zamanlar çok gündemdeydi sonuç ne oldu bilemem tabii

Gerekiyor kuzum. Bahsettiğim kuzenin eşinde 2.ye hamileyken şeker çıktı,ilkinde çıkmamış

Kızlar küçük bir bilgi vereyim bilmeyenler için..Havuç, amniyon sıvısı için çok iyi geliyor.Yani ileriki zamanlarda su azalması falan olursa aklınızda bulunsun

Bunu söylediğin iyi oldu. Hindistan cevizi suyu iyi geliyor demislerdi ama tanesi 10 lira olunca cok sık alinmiyor. Havuç daha ulasilabilir en azindan

Kızlar çok tuzluseyler yemeyin özellikle çok turşu ilerde inanılmaz ödem yapıyor albumine bile çevirebiliyor dikkat edin şimdiden ben ilk hamileligimde çok turşu yedim son ay her yerim şişti 15 kilo almıştım ama sanki 30 kilo almış gibiydim bunda da çok turşu çekiyor canım frenliyorum kendimi dikkat edin sizde

Slm kızlar
Bugün dayanamayıp doktora gittim
Çok şükür yolunda her şey
Sata göre 9+2 ama ultrasona göre 9+1 çıktı
Doktor bi kaç günün önemli olmadığını söyledi
Kalp atışını daha net duyduk çok şükür çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
3 hafta sonra detaylı tarama için çağırdı

Valla ben her ikisinde de yaptim doktor istedigi icin bunda ister mi bilmem

Bu arada kese konumuna göre cinsiyet tahmini yapabilen var Mı gerçi ortada gibi duruyor ama

Canım şuan hamileliğin ilk zamanları diye böylesin.biraz ilerlesin o zaman tamamen normal haline dönüyorsun :) ben 4 ay kustum sonra geçince iştahım bir açıldı ki sorma.zevkle yemek yiyemeyeceğim diyordum hep.ama geçip gidiyor

Tşk ederim canım öyle yapayım artık daha dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…