2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canım Doktorum ne derse onu yapıcam ama sorucam o test sonucunda şeker cıkarsa nasıl beslenmem gerekiyorsa o sekilde beslenip testi yaptırmasam olur mu diye... cunku ben açık çay bile içmiyorum cocuk için bir anda o kadar şekeri vücuduma almak çok içime sinmiyor.

İnşallah değişir. Pek alakası yok ama mesela ben hiç kusmadım. midem bulanıyor okdr
.
Benim normal beslenme düzenimde tatlıdan uzak, ekşi ve baharatlı şeylere yönelik. Artık son aylar tatlı krizi geçirmezsem iyi

Mesela bulgur pilavı ve salata yerim. Haftalarca öyle beslendim. Portakal ekşiyse yiyorum ama tatlıysa yemeden eşime verrim. Ben biraz cinsim demek.
Aman iştahım dahada açılmasın yeteri kdr tosun gibiyim ztn baya güzelde yemek yerim yani.

Canim ellerine saglik.Sehirleri de eklemissin.Ben de Malatya dayim..

kızlar hepiniz çok heycanlısınız ne güzel bende hiç heycan yok neden acaba ya gayet normalim görünce çok ayrı sevinmiyorum kızımda çok çok heycan ve meraklıydım bunda ssakinim
Bende öyleyim kızlar bazen zaman geçmiyor falan diyor ya diyorum ben niye böyle düşünmüyorum yarın kontrolüm var çok çabuk geçti sanki şu 2 hafta.şimdi çocuklarla anlamıyoruz bence

canım sakin ol biraz kızma hastalara bizde en ufak şeyde hemen şikayet ediyoruz ilgi bekliyoruz illa ki hemşire misin bende çok gerginim bu aralar ama işte hiç yansıtmıyorum evde eşime çok patlıyorum bugünde tartıştım bir sürü aldıracam bebeği dedim aldım karşısında inatla maydonoz yedim
ben ikili test için şöyle yaptırmasam mı dedim eğer kötü bişey çıkarsa tedavisi yok ki yinede yaptırırım büyük ihtimalle çok mantıklı söylemişsin prosedürde olan şeyleri çokta basite indirgememek gerek bende ilk doğduğunda bebeğime aşı yaptırmayacam dedim yazıları bi okudum hemen gidip yaptırdım önceden kızamık kızamıkçık hep ölümcül hastalıklardı bebeklere bulaşınca öldürüyodu sakat bırakıyodu bunlar hep aşılarla yenildi kimse aşı yaptırmazsa eski zamanlara döneriz diyodu ve yaptırmazsanız diyelim kızamık aşısı yaptırmadın başkasından geçerse çok ağır geçirir e okul dönemi ne yapacaksınız sürekli peşinde koşup pimpirikli annemi olacaksınız falan diyodu bi doktor çok mantıklı buldum
kızlar hepiniz çok heycanlısınız ne güzel bende hiç heycan yok neden acaba ya gayet normalim görünce çok ayrı sevinmiyorum kızımda çok çok heycan ve meraklıydım bunda ssakinim
bende aynıyım canım bazen acaba olmasa mıydı diyorum şuan mesela çok üzgünüm duygusal anımdayım dün eşimin üstüne o kadar çok gittim ki keşke hamile kalmasaydın dedi sonra pişman oldu gönlümü almaya çalıştı ama dünden beri ben resmen düşman oldum nasıl der öyle bişeyi diye bakmıyorum yüzüne

Doktorun yönlendirmesine göre karar vericez artık. Ama sağlıklı beslenme adına değil tiksindigim için şeker tüketemiyorum ben. Normal hayatımda da az tüketirdim. Alışkanlık galiba genelde baharatlı yedigimizden belki. Herkes yoğurda şeker atar veya reçel koyar. Ben kırmızı biber atar yerim. Peynire bile kırmızı pul biber atarım.
Yani aman hamileyim şeker yemeyim sağlıklı olsun diye bir çabam yok. Kan değerlerimde ztn çıkar. Gerek duyarsa yapalım der doktor. Belki diyet önerir. O zaman zorlanmam ztn normalde de öyle oldugu için.

Ben gebelikte şöyle bişeye inanıyorum birşeyin yüzde bir bile olsa riski varsa veya şüphesi varsa kesinlikle önemlidir. Yani doktor yaptırmamak yüzde bir bile riskli derse kesinlikle yaptırrım. Sonuçta benim o an zorla onu içmem bebek için iyi olacaksa dayanırım.

Diyelim şeker çıktı. Daha da nasıl neyi kısıp diyet yaparım bilmiyorum. Heralde meyveyi keserim ozmnda

olabilir benim hergün başka türlü ama uyandıktan sonra fix öğürmem var. gece kazınmalar bulantılar azaldı gündüz birgün bombayım birgün perişan
Ben hersabah uyanip kahvalti yapana kadar iki kez mide suyu bosalana kadar ögürüyorum. Gün icinde hep bi bulanti hali ama tokken arada oluyor cikardigim. Ama sabahlari resmen cile

İnşallah çok değişmez o zaman damak tadın.Ben çikolata hiç sevmezdim Nutellanın son kullanma tarihi geçerdi de çöpe atardım Doğumdan sonra çikolataya düşkünlüğüm arttı.inşallah bu sefer de tiksinirim diyorum

Aynenn ya bende yemedigim için tarihi geçiyor. Artık almıyorum. Bir tek vişne reçeli severim oda hafif mayhoş diye.
Ay inşl tiksinirsin desek beddua gibi olacak

dikişlerini zorlamasın dedi kızımda 39 da doğmuştu 37 aldırmam zaten 38 beklerim insallah
canım senin ikizdi demi doğru hatırlıyorum üçüncü doğum olduğunu bilmiyodum ama şimdi 4 çocukmu olacak en büyük hayalim 4 olsun büyüdüklerinde okey oynasınlar
Arkadaşlar gündüz değil de gece bulantı yaşayanınız varmı genelde bulantılar sabah hatta ilk uyanma anında olurmuş ama bende akşam üstü başlıyor gece oluyor
benimde genelde gece oluyo canım yaa gündüz iyiyim
Hamilelikte çikolata, gofret yiyen bi ben miyim yaa?? Tatlı, tuzlu farketmiyor benim için. Herşeyden canım istiyor
bende tüketiyorum ama öğlenleri her gün değil arada bir sabahları midem tuhaf oluyo tam bulanmıyo ama bulanıyo gibide zor tuzlu yiyorum akşamları da bulantım oluyo bir haftadır sadece kuru tuzlu şeyler yiyebiliyorum bi öğlen rahatım yiyorum herşeyi

Hicbir yemeğe turşusuz oturmayan biri olarak bunu öğrendiğim iyi oldu :) :)

Bende öyleyim kızlar bazen zaman geçmiyor falan diyor ya diyorum ben niye böyle düşünmüyorum yarın kontrolüm var çok çabuk geçti sanki şu 2 hafta.şimdi çocuklarla anlamıyoruz bence
ya banada zaman çabuk geçiyo ama işte çok peşine düşmediğim için sürekli kontrolü düşünsem çok heyecan yapsam zaman geçmez bi yandan heyecanım var gibi ama tam heyecanda sayılmaz bende ilk bebeğime haksızlıkmı diye düşünüyorum arada dün oğluma baktım öptüm kokladım dedim ben buna nasıl kuma getirecem ikinci geleni de bu kadar sevebilir miyim hadi seversem oğlumu ayırır mıyım allahım nasıl olacak bu iş ikisininde gönlü olur mu

Kızlar ben sabah uyanınca midem bulanıyor söylemesi ayıptır hep öğürüyorum ama daha hic çıkarmadım bu normal mi?

Kızlar ben sabah uyanınca midem bulanıyor söylemesi ayıptır hep öğürüyorum ama daha hic çıkarmadım bu normal mi?
normal canım tabii bende daha hiç kusmadım çok şükür ama bulantım oluyo arada öğürmede yok bende

normal canım tabii bende daha hiç kusmadım çok şükür ama bulantım oluyo arada öğürmede yok bende
Ya bazen çok iyi yemek yiyorum canim inan doymuyorum bile ama bazı günler ağzıma tek bir lokma alamıyorum. Allahtan yemek yemesem de hep meyve yiyorum bolca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…