2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hiç öyle düşünme canım.Su akacak yolunu bulacak Allah’ın izniyle.biz bile şaşırıcaz kaç yaşındaydı oğlun?

Şeker yüksek çıkarsa beslenmenin,diyetin yetersiz olduğu durumlarda insülin tedavisine başlanıyor canım.
Diyet yeterli gelmiyor çoğu durumda

Bende hergün yemiyorum ama yiyorum yani baya baya bulantım falan yok benim o yüzden rahatımda. O kadar yemeye 2 kilo almışım ona şükrediyorum ben

Kızlar herkese iyi akşamlar , ben diğer grubu takip ediyordum çok geç farkettim buraya taşındığımızı . Çok fazla bulantım var her gün 1 kere istifra ediyorum maalesef bulantılar öğlen başlayıp yatana dek sürüyor umarım çok uzun sürmez bilgilerimi ekliyorum beni de tabloya eklerseniz sevinirim

SAT: 14 şubat
Tahmini doğum: 21 kasım
Boy: 165
Başlangıç kilosu: 56
Güncel kilo: 53
İlk gebelik
İzmir

Bi midesi bulanmayan benim galiba..Kızıma hamileykende hiç bulanmamıştı.Bu da kız mı acep
Benim de bulantım yok iki arkadaş hamile ikisi de kız ve mide bulantıları var baska bi arkadaşımın iki oğlu var ikisinde de mide bulantısı oldu hastanelik oldu. Çok merak ediyorum aslında cinsiyeti ama bir o kadar da düşünmemeye çalışıyorum sağlıklı olsun bir engeli olmasın da. Tabi ki herkes bunu istiyor

İşin espirisi tabi o Sağlıklı,sıhhatli olsun gerisi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…