ya banada zaman çabuk geçiyo ama işte çok peşine düşmediğim için sürekli kontrolü düşünsem çok heyecan yapsam zaman geçmez bi yandan heyecanım var gibi ama tam heyecanda sayılmaz bende ilk bebeğime haksızlıkmı diye düşünüyorum arada dün oğluma baktım öptüm kokladım dedim ben buna nasıl kuma getirecem ikinci geleni de bu kadar sevebilir miyim hadi seversem oğlumu ayırır mıyım allahım nasıl olacak bu iş ikisininde gönlü olur mu
Doktorun yönlendirmesine göre karar vericez artık. Ama sağlıklı beslenme adına değil tiksindigim için şeker tüketemiyorum ben. Normal hayatımda da az tüketirdim. Alışkanlık galiba genelde baharatlı yedigimizden belki. Herkes yoğurda şeker atar veya reçel koyar. Ben kırmızı biber atar yerim. Peynire bile kırmızı pul biber atarım.
Yani aman hamileyim şeker yemeyim sağlıklı olsun diye bir çabam yok. Kan değerlerimde ztn çıkar. Gerek duyarsa yapalım der doktor. Belki diyet önerir. O zaman zorlanmam ztn normalde de öyle oldugu için.
Ben gebelikte şöyle bişeye inanıyorum birşeyin yüzde bir bile olsa riski varsa veya şüphesi varsa kesinlikle önemlidir. Yani doktor yaptırmamak yüzde bir bile riskli derse kesinlikle yaptırrım. Sonuçta benim o an zorla onu içmem bebek için iyi olacaksa dayanırım.
Diyelim şeker çıktı. Daha da nasıl neyi kısıp diyet yaparım bilmiyorum. Heralde meyveyi keserim ozmnda
canım senin ikizdi demi doğru hatırlıyorum üçüncü doğum olduğunu bilmiyodum ama şimdi 4 çocukmu olacak en büyük hayalim 4 olsun büyüdüklerinde okey oynasınlar
benimde genelde gece oluyo canım yaa gündüz iyiyim
bende tüketiyorum ama öğlenleri her gün değil arada bir sabahları midem tuhaf oluyo tam bulanmıyo ama bulanıyo gibide zor tuzlu yiyorum akşamları da bulantım oluyo bir haftadır sadece kuru tuzlu şeyler yiyebiliyorum bi öğlen rahatım yiyorum herşeyi
Kızlar herkese iyi akşamlar , ben diğer grubu takip ediyordum çok geç farkettim buraya taşındığımızı . Çok fazla bulantım var her gün 1 kere istifra ediyorum maalesef bulantılar öğlen başlayıp yatana dek sürüyor umarım çok uzun sürmez bilgilerimi ekliyorum beni de tabloya eklerseniz sevinirim
SAT: 14 şubat
Tahmini doğum: 21 kasım
Boy: 165
Başlangıç kilosu: 56
Güncel kilo: 53
İlk gebelik
İzmir
Benim de bulantım yok iki arkadaş hamile ikisi de kız ve mide bulantıları var baska bi arkadaşımın iki oğlu var ikisinde de mide bulantısı oldu hastanelik oldu. Çok merak ediyorum aslında cinsiyeti ama bir o kadar da düşünmemeye çalışıyorum sağlıklı olsun bir engeli olmasın da. Tabi ki herkes bunu istiyor
Benim de bulantım yok iki arkadaş hamile ikisi de kız ve mide bulantıları var baska bi arkadaşımın iki oğlu var ikisinde de mide bulantısı oldu hastanelik oldu. Çok merak ediyorum aslında cinsiyeti ama bir o kadar da düşünmemeye çalışıyorum sağlıklı olsun bir engeli olmasın da. Tabi ki herkes bunu istiyor