2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Şeker tüketmek ile alakası yok gebelik şekerinin ki ben hayatımda çikolata ve şeker yemeyen biri olarak ilk gebeleğimde gebelik şekerim çıktı son 3 ay diyet yapmak zorunda kaldım. Bence yaptırın.

Canım bende açmak okuyorum yazılanları Benin’de ekler misin?
Yaşım bugün itibari ile 27:)
İstanbul’dayım
İlk gebeliğim
9 haftamın içerisindeyim

Merhaba kızlar tüm mesajları okuyamadım bayaaa bi aktifleşmişiz nerdeyse 100 sayfa geride kalmışım :)) ben de dün gittim 9+1 di şimdilik herşey yolunda çok şükür kanama alanı da düşük riskide kalmamış 1 ay sonra cinsiyete bakarız dedi doktor bakalımm.. :)

Valla bu kusma neyle ilgili bilmiyorum çünkü benim berbat olurdu bu hamilelikte hiç alakası yok tam bir oburum. Ama bu defa da başka sıkıntılar oluyor. Şeker ise biz okulda iki arkadaş aynı anda hamileydik ben her türlü tatlıyı hapur hupur yerken bende çıkmamıştı arkadaşım ise zayıf ve çok özenli iken çok yüksek çıkmıştı ve iğne kullanmıştı. Onda da genetik durum etkili diye düşünüyorum.

YAaa nasıl geçiyor biz berbat durumdayız herşeyden tiksinir oldum ikinci gebeliğim ve ilkine göre baya kötü
Benim kızımda 12 hafta boyunca berbat kusmuştum. Şimdi çok daha iyi. Ama bunda da sıtmalanma uyuşma vb fiziksel sıkıntılar oluyor. Ama benim kronik kas ağrısı vardı hamilelik onu tetikliyor galiba

Benim kızımda 12 hafta boyunca berbat kusmuştum. Şimdi çok daha iyi. Ama bunda da sıtmalanma uyuşma vb fiziksel sıkıntılar oluyor. Ama benim kronik kas ağrısı vardı hamilelik onu tetikliyor galiba
Sıtmalanma bende de var.Her gece 1 kez oluyor ille..Hemde sıcacık yatağın içinde.Dişlerim zangırdıyor resmen

Kızlar günaydın. Maalesef dün akşam benden kahverengi leke geldi. Hemen doktora yazdım. Progestan al ve sabah gel dedi. Saat 9 da gideceğim. Dua edin lütfen çok korkuyorum inşallah bir şey olmamıştır. Daha çarşamba günü gitmiştim doktora bir şeyi yoktu

Korkma yoktur bişey.İş falan yapıp yorulduysan olmuştur.Duam seninle

canım geçmiş olsun, korkma kırmızı olmadıgı sürece olabiliyormuş. bende hamileligimin ilk başlarında olmuştu . iyi düşün iyi olsun. inşallah allahın izniyle bebeginin bişeyi yok

Sakin ol canım zaten yeni görmüşsün bebişi. İnşallah hiç bişey yok

Bi midesi bulanmayan benim galiba..Kızıma hamileykende hiç bulanmamıştı.Bu da kız mı acep
asıl ben kendimi tek sanıyordum değilmişim, ne bulantı ne kusma var sadece bazı yemeklerden tiksindim ve koku hassasiyeti oluştu biraz onun dışında hiç bişeyim yok. bence iyi bişey :)
bide bu yüzük testini sen mi yapmıştın biri yazmıştı ama unuttum kim oldugunu

Yok canım ben yazmadım onu

iyi canım gözün aydın sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…