2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım yüzük testini tespihle de yapabilirsin avucuna sallayıp

Canım yüzük testini tespihle de yapabilirsin avucuna sallayıp
nasıl oluyor işte ben yapmaya çalıştım baya saçma bişey oldu da :)
ben alyansı ipe geçirdim göbegimin üzerine koydum ne sağa ne sola ne öne arkaya gitti oldugu yerde kaldı , ama yanlış yaptıgıma eminim çünkü hareket etmedi , hatta ödüm bile koptu bebege bişey mi oldu yoksa neden hareket etmiyor diye :) :) :)

Ben çok inanmıyorum ama yapmadanda duramıyoruz
İşin eğlencesi tabi
Şimdi yüzüğü ister ipe ister kolyeye geçirebilirsin
Elinle diğer avucuna 3 kere yukardan aşa yüzükle vurup avucunu çekmeden bekle
Eğer yüzük ileri geri giderse erkek yuvarlak yani halka yaparsa kız derler
Bunu arka arkaya dene 2.çocuk 3.çocuk içinde yapıyolar
Durana kadar kaç taneyse o kadar çocuk derler
Tesadüf çocuğu olanlara da yapmışlardı tutuyo gibiydi
Yine de allah bilir tabi

Benide

hiç olmasamıydı demedim ama nötr üm hislerim tuhaf. olsun üzülme hamiilelikten hormonlar tavan
eşinde çok sinirlenmiştir öyle düşün.

Bende öyleyim kızlar bazen zaman geçmiyor falan diyor ya diyorum ben niye böyle düşünmüyorum yarın kontrolüm var çok çabuk geçti sanki şu 2 hafta.şimdi çocuklarla anlamıyoruz bence
evet bebelerimiz var ondan sanırım bide 2 bebeğe bakabilcemm kaygılarım

tabi canım allah bilir, bende şimdi yaptım dedigin gibi ileri geri gitti canım dr bana zaten erkeğe benziyor erkek bu bebek demişti, ama ben erken diye emin olamadım ama ileri geri gitti :) bakalım gerçegi ne olacak . sağol canım bu arada açıkladıgın için

ben yaptım canım defalarca ilk kız arkdaşım yaptı kız çıktı sonra ben yaptım hep erkek çıkıyor anlamadım ama doğru bence o

Ne demek canım bana da erkek çıkıyor
3 hafta sonra 2li taramam var bakalım bekli o zaman belli olur
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda hiç farketmez

Benim 3-4 gündür kahverengi lekelenmelerim var doktoruma yazdm yoğun ve kırmızı olmadığı sürece gelmene ve ilaç kullanmana gerek Yok dedi ama içim içimi yiyio , bu hafta persembeye fln randevu alicam artık normalde cumartesi gitmem gerekiyo

ben yaptım canım defalarca ilk kız arkdaşım yaptı kız çıktı sonra ben yaptım hep erkek çıkıyor anlamadım ama doğru bence o

canım bende şimdi yaptım erkek çıktı dr da zaten erkek gibi demişti bakalım sonuç ne olacak, sen ilk gebeliginde mi yaptın bunda mı

Ne demek canım bana da erkek çıkıyor
3 hafta sonra 2li taramam var bakalım bekli o zaman belli olur
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda hiç farketmez
aynen bana da hiçfarketmez saglıklı olsun ilk gebelik zaten hiç farketmez, bende ikili test için çarşamba günü gidicem inşallah sıkıntısız geçiririz

Gunaydin kizlar sabaha dudagimdaki ucukla uyandim hamileykende geldi buldu beni basimin belasi normalde yilda en az bir kez cikardi zaten bagisikligim dustugu zamanlarda ve antibiyotikli bir merhemim var onu kullanirdim, simdi hamile oldugum icin onu kullanamam degil mi ? Baska cozum onerisi olan varsa seve seve dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…