Valla bu kusma neyle ilgili bilmiyorum çünkü benim berbat olurdu bu hamilelikte hiç alakası yok tam bir oburum. Ama bu defa da başka sıkıntılar oluyor. Şeker ise biz okulda iki arkadaş aynı anda hamileydik ben her türlü tatlıyı hapur hupur yerken bende çıkmamıştı arkadaşım ise zayıf ve çok özenli iken çok yüksek çıkmıştı ve iğne kullanmıştı. Onda da genetik durum etkili diye düşünüyorum.
Kızlar günaydın. Maalesef dün akşam benden kahverengi leke geldi. Hemen doktora yazdım. Progestan al ve sabah gel dedi. Saat 9 da gideceğim. Dua edin lütfen çok korkuyorum inşallah bir şey olmamıştır. Daha çarşamba günü gitmiştim doktora bir şeyi yoktu
Kızlar günaydın. Maalesef dün akşam benden kahverengi leke geldi. Hemen doktora yazdım. Progestan al ve sabah gel dedi. Saat 9 da gideceğim. Dua edin lütfen çok korkuyorum inşallah bir şey olmamıştır. Daha çarşamba günü gitmiştim doktora bir şeyi yoktu
Canim gecmis olsun.Korkma.Benden de gelmisti.8.haftada.Hemen doktora gittim.Progestan verdi..Kesti.Bir daha da gelmedi şukur..Kirmizi degilmiş hem Allah korusun bebeklerimizi.
ilk kız çıkıyor bu yüzük olayında kaç tane yaptıysan yaşayan ve doğacak olanlar çıkıyor.
benim ilki kız 2. de kız çıktı arkadaşım yaptığında.
sonra ben yaptım kendim kız ve sora erkek çıktı sonrada duruyor.
yani çok karışık oldu herkes erkek diyor
ben hissedemiyorum ama yüzüğü anneme yaptık 3 kızı var 3 de çıkıyor. doğru bence bu
bende aynı şekildeyim bir anda uyanıyorum lavaboya gidip geliyorum sonra uyuyamıyorum 1 saat 2 saat bekliyorum uykum gelmiyor sonra uyuyup kalıyorum, nedeni ne olabilir ki
hiç gitmedim canım oraya ama dr degiştirmek istiyorsan ncr ye de bi git adı yurdanur açılmış memnun kalırsın diye düşünüyorum, hem muayenesi de digerlerine göre uygun 80 tl senin ki ne kadar
ilk kız çıkıyor bu yüzük olayında kaç tane yaptıysan yaşayan ve doğacak olanlar çıkıyor.
benim ilki kız 2. de kız çıktı arkadaşım yaptığında.
sonra ben yaptım kendim kız ve sora erkek çıktı sonrada duruyor.
yani çok karışık oldu herkes erkek diyor
ben hissedemiyorum ama yüzüğü anneme yaptık 3 kızı var 3 de çıkıyor. doğru bence bu
canım tabi yine allah bilir dogrusunu ama bana da gerçek gibi geldi kaç kez denedim hep ileri geri gidip durdu, dr da erkege benzetmişti :) allahım gönlündekini versin bir kızın varmış saglıkla birde erkek nasip etsin sana
canım valla böyleyim işte uykumu rahatça alamıyorum sabahta işe kalkmak zorundayım manyak gibi oluyorum hal böyle olunca , yalnız değilmişim en azından :)
hiç gitmedim canım oraya ama dr degiştirmek istiyorsan ncr ye de bi git adı yurdanur açılmış memnun kalırsın diye düşünüyorum, hem muayenesi de digerlerine göre uygun 80 tl senin ki ne kadar
canım hatemde güzel, ben gittgim dra tavsiye üzerine gittim ama memnun kalmasaydım sırf uygun diye de devam etmezdim. ama şükür ki memnunum ilgisinden, eğer ki memnunn kalmasaydım medicalparka gidecektim oranında muayenesi 120 tl idi.
canım tabi yine allah bilir dogrusunu ama bana da gerçek gibi geldi kaç kez denedim hep ileri geri gidip durdu, dr da erkege benzetmişti :) allahım gönlündekini versin bir kızın varmış saglıkla birde erkek nasip etsin sana
hahah yok kız kese tek bebeği gördüm tek
çok enteresan bakalım ne çıkacak arkadaş bana inan kızın olcak diyor ben yaptım erkek çıktı eşindede aynı şey çıkıyor canım onada yap bakalım kaç tane olcak ve ne olcak