2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merkezde canım cumhuriyet tarafındayım sen hangi doktora gidiyorsun doktor arastırıyorum şuan
hmm iyi bilirim o tarafları bende karataşta oturuyorum, canım ben ncr hastanesine gidiyorum çokta memnunum şimdilk, sen hangisine gidiyorsun

Muhtemelen genetik haklısın canım.

allah korusun canım inş birşey yoktur. git bakalım bizede yaz

Canim gecmis olsun.Korkma.Benden de gelmisti.8.haftada.Hemen doktora gittim.Progestan verdi..Kesti.Bir daha da gelmedi şukur..Kirmizi degilmiş hem Allah korusun bebeklerimizi.

canım bende şimdi yaptım erkek çıktı dr da zaten erkek gibi demişti bakalım sonuç ne olacak, sen ilk gebeliginde mi yaptın bunda mı
ilk kız çıkıyor bu yüzük olayında kaç tane yaptıysan yaşayan ve doğacak olanlar çıkıyor.
benim ilki kız 2. de kız çıktı arkadaşım yaptığında.
sonra ben yaptım kendim kız ve sora erkek çıktı sonrada duruyor.
yani çok karışık oldu herkes erkek diyor
ben hissedemiyorum ama yüzüğü anneme yaptık 3 kızı var 3 de çıkıyor. doğru bence bu

Karataşta mediantebe gidiyorum ama degiltirwcegim hamit soysala gitmeyi düşünüyorum
hiç gitmedim canım oraya ama dr degiştirmek istiyorsan ncr ye de bi git adı yurdanur açılmış memnun kalırsın diye düşünüyorum, hem muayenesi de digerlerine göre uygun 80 tl senin ki ne kadar

canım tabi yine allah bilir dogrusunu ama bana da gerçek gibi geldi kaç kez denedim hep ileri geri gidip durdu, dr da erkege benzetmişti :) allahım gönlündekini versin bir kızın varmış saglıkla birde erkek nasip etsin sana

hiç gitmedim canım oraya ama dr degiştirmek istiyorsan ncr ye de bi git adı yurdanur açılmış memnun kalırsın diye düşünüyorum, hem muayenesi de digerlerine göre uygun 80 tl senin ki ne kadar
50 tl benimki ama daha araştırıyorum hatemi begeniyorum ama 95 tl çok pahalı orasıda karar veremedim

50 tl benimki ama daha araştırıyorum hatemi begeniyorum ama 95 tl çok pahalı orasıda karar veremedim
canım hatemde güzel, ben gittgim dra tavsiye üzerine gittim ama memnun kalmasaydım sırf uygun diye de devam etmezdim. ama şükür ki memnunum ilgisinden, eğer ki memnunn kalmasaydım medicalparka gidecektim oranında muayenesi 120 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…