Valla cnm eşimi de götürüyorum ben. Hatta gelemezse çok üzülüyor. Gidince de ekrandan bebeği görünce havalara uçuyor. Ultrason görüntüsünü seviyor bir kaç günYa kizlar randevulara kimle gidiyorsunuz siz ? Ben bazi randevulara yalniz gitmek istiyorum mesela cinsiyet ogrendigimde yalniz olayim kiz veya erkek haberi ben vermek istiyorum esime ama her randevu da geliyor . Bu randevuya gelme isini birakma diger hafta ikili testte gelirsin diyorum .olsun ona da gelirim diyor :/
Valla bana tatlı çikolata ye git bebek canlansın dediler 5 yıl önce kızımda. Ben de bal çikolata vs yedim gittim. Bebek resmen ana karnında amuda kalkmış halde duruyordu doktor da bu yerinde hiç durmuyor öğle sonu gel o zamana da ayran dan başka birşey içme dediKızlar ikili testde tok mu aç mı gitmek gerekti kan için unuttum
canım ben dr uma sordum farketmez ama tok gelin dedi bana , tok daha iyi olur demişti.Kızlar ikili testde tok mu aç mı gitmek gerekti kan için unuttum
Hay maşallah seninki baya baya çıkmış,benim pantolonla falan hiç beli olmuyor ama evde pijama yada taytla belli oluyor ama tabi bu kadar değil.Kızlar benim göbek cıktı şimdidenbirde doktorum sata göte saymadı galiba 1 şubat son sat ama 10.haftaya girdi doktorun dedigine göre aklım karıstı carşamba muayene gitcem tam sorayım kac haftalık Eki Görüntüle 2261155 Eki Görüntüle 2261155
Pazartesi gunu icin randevu aldim cok sukur artik sayili gun kaldi11+3 oluyorum o gun ikili testi de diger hafta yapar iki hafta ust uste gormus olurum minik faremi
[/QUOT]
Canım 11 hafta 3 günlükken ikili test için alma randevu devlette almıyolar ama özelde hemen alıyorlar ikili teste 11 hafta 6 günlükken yapılıyor deyip gönderdi benide
Valla bana tatlı çikolata ye git bebek canlansın dediler 5 yıl önce kızımda. Ben de bal çikolata vs yedim gittim. Bebek resmen ana karnında amuda kalkmış halde duruyordu doktor da bu yerinde hiç durmuyor öğle sonu gel o zamana da ayran dan başka birşey içme dediöğle sonu iyiydi ölçümü aldı doktor. Bu sefer hafif ekmek atıştırıp giderim herhalde
canım ben dr uma sordum farketmez ama tok gelin dedi bana , tok daha iyi olur demişti.
YaaaaaaResimde gözüken göbekte bana ait kızlar
esmer ne yaptın? Haber gelmedi?
11 de randevusu olan kimdi geçmişte bulamadım hala yazmadı. Herşey yolundadır inş.
Ya muayeneden çıkınca yazın kızlar valla şu saatte randevum var diyip çok geçince ben merak ediyorum bişey mi oldu diye Allah korusun hepsini
Esmer arkadasimizindi cnm bnde merakla bekliyrm kesinlikle kizlar yazin yaa merak ediyrz vala hep guzel habeeler alalim insallah
Ben hepsine kocamla gidiyorum,hepsindede ultrason sirasinda video çekiyor evde tekrar tekrar izliyoruz iyce psikopat bir çift oldukYa kizlar randevulara kimle gidiyorsunuz siz ? Ben bazi randevulara yalniz gitmek istiyorum mesela cinsiyet ogrendigimde yalniz olayim kiz veya erkek haberi ben vermek istiyorum esime ama her randevu da geliyor . Bu randevuya gelme isini birakma diger hafta ikili testte gelirsin diyorum .olsun ona da gelirim diyor :/
Bende ,72 kilo ile hamile kalmıstım bulantı ve kusmadan dolayı 67.5 kiloya düstüm.eger sekerim ve tansıyonum dusmese devamlı bırseyler yemek zorunda olmasam daha fazla verırdım.ama bulantı cok fena ınanılmaz kötüYa kizlar konu acilmis ben de soracaktim.Ben de 11. haftadayim.Hic kilo almadim.Kilom sabit.Hatta 1 kilo verdim..Bu bebegimin zihinsel ya da bedensel gelisimini etkiler mi?Okuyorum benim haftamda olanlar 6 kilo ,8 kilo ,4 kilo aldiklarindan bahsediyorlar.Ben sabit kilodayim.
aynen bende öyleyim , onun için avmye gitmiyorum, bu defa internetten bakıyorum. allahım kafayı yiycem :)Yaaaaaabende kendimi çok zor tutuyorum,önceden avmye girdiğimde ilk giyim mağazalarına koşardım şimdidirekt bebek mağazalarına girip sevip sevip çıkıyorum ❤❤
Özele gittim canım,bi sıkıntı yok şükürOzgeMeteMoms canım naptın? Gittin mi doktora? Agrın devam ediyor mu?
iyi gözün aydın canım :)benim bu defaki usg kağıdımın yanında crl ve haftası yazmıyor crl yi merak ediyorumÖzele gittim canım,bi sıkıntı yok şükür
37.36 mm olmuşkorkup kasılmışsın dedi doktor.
biraz daha bekleseydin cnm ben 12 +5de gircem daha iyi sanki daha fazla büyür cinsiyetinize öğrenirim diye dusunuyorumYa ben ikili test icin yarına randevu aldım yarın da 11+3 oluyoruz acaba erken mi oluyor çok tereddütte kaldim
Doktor söylemedi mi?iyi gözün aydın canım :)benim bu defaki usg kağıdımın yanında crl ve haftası yazmıyor crl yi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?