- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
Benim 3. Gebelik karnim dumduz suanCanim aslında 10 haftalık pek mümkün değil karin çıkması şişkinlik olmasın o :) şaka bi yana ilk hamilelikte hemen çıkmıyormuş karin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 3. Gebelik karnim dumduz suanCanim aslında 10 haftalık pek mümkün değil karin çıkması şişkinlik olmasın o :) şaka bi yana ilk hamilelikte hemen çıkmıyormuş karin
Evet zaten tekrar yapacak biz ikili test diye gittik de sonuç kesin çıkmayabilir dedi ben sorulunca fikir olsun diye yolladımcnm normalde iki test aynı gün kan alinir yoksa geçersizdir birdaha ölçüm yapması lazım
Esmer arkadasimizindi cnm bnde merakla bekliyrm kesinlikle kizlar yazin yaa merak ediyrz vala hep guzel habeeler alalim insallah11 de randevusu olan kimdi geçmişte bulamadım hala yazmadı. Herşey yolundadır inş.
Ya muayeneden çıkınca yazın kızlar valla şu saatte randevum var diyip çok geçince ben merak ediyorum bişey mi oldu diye Allah korusun hepsini
Maşallah cinsiyet hemen belli oldu mu sizinResimde gözüken göbekte bana ait kızlar![]()
Eneemmm ck guzel ya buu masallahh saglikla gelsin giysinler insallah kuzum yaaResimde gözüken göbekte bana ait kızlar![]()
Ahahhaha yerim yaa basladin mi aman al ya niye kasiyorsun kendini ben ogrenir ogrenmez battaniyelerden baslicam hemenResimde gözüken göbekte bana ait kızlar![]()
erkeğe benzetmişti ama çarşamba gnü kontrolüm var belki netleşir. renk olarak diyorsan bu takım çok hoşuma gitmişti kız da giyebilir diye düşündüm canım , yoksa da birilerine hediye olarak veririrm dedim :)Maşallah cinsiyet hemen belli oldu mu sizin![]()
dimi ya çok tatlı , amin canımsın aminnn inşallahhh :)Eneemmm ck guzel ya buu masallahh saglikla gelsin giysinler insallah kuzum yaa
Benimde 12. de randevum var cinsiyet belli olabilir dediler heveslendimerkeğe benzetmişti ama çarşamba gnü kontrolüm var belki netleşir. renk olarak diyorsan bu takım çok hoşuma gitmişti kız da giyebilir diye düşündüm canım , yoksa da birilerine hediye olarak veririrm dedim :)
canım benimde eşim geliyor bana sormadan işini ayarlıyor bende yalnız olmak istiyorum cinsiyette, zaten doktor pat diye tahminde bulundu söyledi artık gelmese de boş , hatta annesini annemi ablasını ablamı getirmenin peşinde :) bende sıra sıra gelsinler öyle hurraaa olmaz dedim :)Ya kizlar randevulara kimle gidiyorsunuz siz ? Ben bazi randevulara yalniz gitmek istiyorum mesela cinsiyet ogrendigimde yalniz olayim kiz veya erkek haberi ben vermek istiyorum esime ama her randevu da geliyor . Bu randevuya gelme isini birakma diger hafta ikili testte gelirsin diyorum .olsun ona da gelirim diyor :/
canım bunları aldım ya sanki çok büyük suç işlemiş gibi hissediyorum, işyerinde koliyi saklıyorum arkadaşlar görürde aman daha erken der diye :) cinsiyet netleşsin allahın izniyle bende başlıycam o zaman durduramaz kimse beni :)Ahahhaha yerim yaa basladin mi aman al ya niye kasiyorsun kendini ben ogrenir ogrenmez battaniyelerden baslicam hemen![]()
belki öğrenebilirsin canım dr una bağlı, amin canım inşallah allah razı olsunBenimde 12. de randevum var cinsiyet belli olabilir dediler heveslendimAllah kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok güzel şeyler bunlar
tamam cnm ozaman inşallah güzel cikarEvet zaten tekrar yapacak biz ikili test diye gittik de sonuç kesin çıkmayabilir dedi ben sorulunca fikir olsun diye yolladım
çok tatlı cnmResimde gözüken göbekte bana ait kızlar![]()
çok tatlı cnm
sağol canımçok tatlı cnm