Hamileyken rüya çok görülür derler benimde rüyamda kızım olmustu emziriyordumKızlar bu hamilelik benim dengemi bozdu hergun bi rüyalar bi rüyalar başkabir alemde yaşıyorum sanki bu gün de doktor kontrolüne gitmişim beğeniniz yuzde yüz demiyorum ama erkek gibi diyor benim de de haftaya kontrolüm var bakalım neler olacak heyacanı şimdiden sardı
Canım benim hakkında hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasip eylesin inşallah.Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
Çok çok üzüldüm. Demekki hayırlısı buymuş canım. Rabbim tez vakitte kucağına sağlıkla alacağın evlat nasip etsin.Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
Canım bende aynı şeyleri düşünüyırum çalışsam hayatımız süper oluyor çok şükür ama bebeğimi daha ufacıkken de bırakamam gibime geliyor , eğer ki ücretsiz izin verirse 4 ayın haricinde o zaman çalışırıö yok derse bıeakırım canım Allah’ muhtaç etmesin inşallah , ama çok zor bi süreç olacak patron hamile oldugumu öğrendi geniş zamanda konuşalım çalışacakmış mısın bırakacak mısın dediği onun üçin sizlerden fikir almak istedim
Çok üzgünüm..Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın.Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
Cok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bunda da vardır bir hayır. Allah yine kısmet eder ve sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Üzme kendini desek de çok zor biliyorum.Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
cnm geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım bir daha yasatmasinBen aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
Canım 3-6 ay arası daha esnek diyorlar. Hay allahım ne sıkıntılı bir durum ya. Neyse dur bakalım kadın dogumcun ne dicek. Gecmis olsun
Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
aynen canım allah izin verirse düşüncm o devam edecegim diye izne ayrılmak tüm haklarımı kullanmak, verirse ücretsiz izin kullanmak zaten ücretsiz izini verirse çıkmam o zaman bana yeter. yok derse de çıkarılmak için uğraşırımAnladım canım
Bence bırakırım izlenimi verme
Çalışırım de
Ki senden umudu kesip onlar çıkarmasın
O günler geldi baktın olmuyo ayrılırsın
anladım canım hakkında hayırlısı olsun, benim iş yorucu olsa bende çıkardım ama masa başı oldugu için yorucu değil çok, ama stres dersen var mı çok var. bebegim için takmıyorum işlerine gelmiyorsa çıkarırlar diyorum umursamıyorum çokYAzını yeni gördüm canım. Ben özelde mühendis olarak çalışıyordum. Gebeliğimi öğrenince hiçbirşeyin bebeğimden önemli olmadığını, yaşadığım stresin buna değmeyeceğini, izin almada sıkıntı yaşadığım içinde istifa ettim
canım çok sağol yeterince aydınlattın beni, evet bende biraz zaman sonra patronla konuşacagım çalışmaktan yana oldugumu söyleyecegim şimdlik, ama ücretsiz izni kabul etmyebilir diye düşünüyorum. ozaman da çıkarır tazminat alırım . kabul ederse de kullanır işime devam ederim bakalım ne olacak . hakkımda hayırlısı olsunCanım 32. Haftada 16 haftalık analık izninin kullnıyorsun bu sürede raporlu oluyorsun zaten seni çıkaramazlar yasal olarak.
16 haftalık rapor bittikten sonra doğum sonrası yarım çalışma olarak 2 ay çalışabilirsin. Ayda 15 gün part time gibi çalışma hakkın var. Geri kalan 15 günün ücretini de işkurdan alıyorsun. Bu hakkını da kullanabilirsin.
Sonrasında 6 ay ücretsiz izin kulla mak istiyorsan bunu vermek zorundalar. Eğer şirketle karşılıklı anlaşıp işten de çıkabilirsin tazminatını alarak. Fakat burda şirketin tazminat ödemeye sıcak bakar mı onu konuşmalısın. Çıkış kodunu da ona göre yapsınlar ki işsizlik maaşı da alabilesin.
İşten ayrılmak gibi bir niyetin yoksa yasal olarak hamile olduğun için seni çıkaramazlar. Çıkarsalar bile dava açsan her türlü kazanırsın.umarım yardımcı olmuştur.
Gunaydin,aynı rüyayı bende gördüm oğlum vardı ve onu emziriyordumHamileyken rüya çok görülür derler benimde rüyamda kızım olmustu emziriyordum
anladım canım bende çok kararsızım , ama kararımı patronumun düşünceleri netleştirecek ondan eminim . ya kalıcam ya gidicemBende özel sektörde çalışıyorum gündüz yazamadım bir türlü henüz şirkete söylemedim ne yapacagimada çok karar veremedim ilerleyen aylarda ki durumuma bakicam erken izne ayrılmam gerekirse çalışmaya ara verebilirim veya izinden sonra ücretsiz izin hakkımı kullana bilirim henüz karar veremedim
ayyy canım ne güzel tüm haklarını kullanmışsın inş benimki de öyle olur. yoksa da paşa paşa çalışıp ikide bir izin alıp işi umursamayıp çıkarılmayı beklerim :)O zaman sende aynen öyle yap canım. İnş o çıkartır seni. Evet işsizlik maaşı da aldım ben. Şimdi normalde doğum izni sonrasında işten çıkarmaları yasal değil ondan dolayı işsizlik maaşına biraz nazlandılar sonrasında sıkıntı çıkar mı falan diye. Ama konuştum sonuçta diğer arkadaşı bi anda çıkardılar yani demek olabiliyor dedim öyle ikna ettim bi şekilde. Herşeyimi alarak çıktım yani kuzum çok şükür. İkinciyi de bi okul vaktine getirirsem inş tekrar dönerim sahalara
Bende de var aynı şey..Bildiğin kasılma gibi ara sıra oluyor.Vajinamın bir anlık acıdığını hissediyorumKızlar dünden beri vajina içinde batmalar hissediyorum rahme doğru..
Enfeksiyondan mı diye düşnürken internette bebek büyürken oluyormuş diye okudum..
Size de oluyor mu? Yoksa benim ki enfeksiyon mu yine
Rüyalar hep tersine çıkar derler bakalım cinsiyet öğrenme ye az kaldı :)Hamileyken rüya çok görülür derler benimde rüyamda kızım olmustu emziriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?