2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hamileyken rüya çok görülür derler benimde rüyamda kızım olmustu emziriyordum

Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.

Canım benim hakkında hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasip eylesin inşallah.

Çok çok üzüldüm. Demekki hayırlısı buymuş canım. Rabbim tez vakitte kucağına sağlıkla alacağın evlat nasip etsin.

Anladım canım
Bence bırakırım izlenimi verme
Çalışırım de
Ki senden umudu kesip onlar çıkarmasın
O günler geldi baktın olmuyo ayrılırsın

Çok üzgünüm..Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın.

Cok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bunda da vardır bir hayır. Allah yine kısmet eder ve sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Üzme kendini desek de çok zor biliyorum.

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım bir daha yasatmasin

Gerçekten çok üzüldüm.. ama sakın kendini suçlama sen elinden geleni yapmışsın
Doktorun kalp atışını bile duydum demiş sana ona güvenmekten başka ne yapabilirdin ki.. yine de temkinli davranip başka doktora da gitmişsin
Olacakların önüne bazen ne yaparsak yapalım geçemiyoruz..
Rabbim yardımcın olsun çok cok geçmiş olsun

Anladım canım
Bence bırakırım izlenimi verme
Çalışırım de
Ki senden umudu kesip onlar çıkarmasın
O günler geldi baktın olmuyo ayrılırsın
aynen canım allah izin verirse düşüncm o devam edecegim diye izne ayrılmak tüm haklarımı kullanmak, verirse ücretsiz izin kullanmak zaten ücretsiz izini verirse çıkmam o zaman bana yeter. yok derse de çıkarılmak için uğraşırım

Kızlar dünden beri vajina içinde batmalar hissediyorum rahme doğru..
Enfeksiyondan mı diye düşnürken internette bebek büyürken oluyormuş diye okudum..
Size de oluyor mu? Yoksa benim ki enfeksiyon mu yine

anladım canım hakkında hayırlısı olsun, benim iş yorucu olsa bende çıkardım ama masa başı oldugu için yorucu değil çok, ama stres dersen var mı çok var. bebegim için takmıyorum işlerine gelmiyorsa çıkarırlar diyorum umursamıyorum çok

canım çok sağol yeterince aydınlattın beni, evet bende biraz zaman sonra patronla konuşacagım çalışmaktan yana oldugumu söyleyecegim şimdlik, ama ücretsiz izni kabul etmyebilir diye düşünüyorum. ozaman da çıkarır tazminat alırım . kabul ederse de kullanır işime devam ederim bakalım ne olacak . hakkımda hayırlısı olsun

anladım canım bende çok kararsızım , ama kararımı patronumun düşünceleri netleştirecek ondan eminim . ya kalıcam ya gidicem

ayyy canım ne güzel tüm haklarını kullanmışsın inş benimki de öyle olur. yoksa da paşa paşa çalışıp ikide bir izin alıp işi umursamayıp çıkarılmayı beklerim :)

Kızlar dünden beri vajina içinde batmalar hissediyorum rahme doğru..
Enfeksiyondan mı diye düşnürken internette bebek büyürken oluyormuş diye okudum..
Size de oluyor mu? Yoksa benim ki enfeksiyon mu yine
Bende de var aynı şey..Bildiğin kasılma gibi ara sıra oluyor.Vajinamın bir anlık acıdığını hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…