evet 1. de onlar yazı aldı benden kendi rızamla ayrılıyorum diye yazdılar.Tamamen onların insafına kalmış canım. İşsizlik alabilmen için çıkışını sgk ya ona göre bildirmeleri gerekiyor. Doğum izninden yeni dönen birini işte çıkartmları yasal olarak suç. Şimdi seni çıkarttılar ama sen gittin mahkemeye dedin ki beni doğum iznim sonrası çıkarttılar desen başlarına iş açılacak suçsuzken suçlu duruma düşecekler. Bu riksi almak istemiyolar yani. Karşılıklı güven ve anlayış lazım yani anlatabildim inş
Amin inşallahAllah sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
bacım benim kızımda baş ağrım vardı bunda yok :))))
bak şmdi sen yazınca akıl ettim. benimde adet döngüm bu hafta 2 gündür kasık ağrım vardı demek ki sebebi oymuş arada geçiyor tekrar ağrıyor falan. birde dün akşam benim de gögüslerime inanılmaz bir ağrı saplandı artık ağrıdan çığlık atacaktım o derece kendiliğinden geçti sonra. hep söylerlerdi adet döneminde agrılar olur gibisinden doğru demekkiSırt ağrısı bel agrısı sabahları bende de çok oluyorOzgeMeteMoms dediğin gibi şuanda da dayak yemiş gibi belim özellikle cok batıyor
2 gün öncede bir den göğus uclarima bir agri girdi az daha ağlayacaktım ben boyle bir sızlamayla karisik göğüs ucu agrisi gormedim.. elimi bile dokunduramadim
Hemen duşa girdim dusta rahatladım.. sonra baktım adet olma dönemindeyim..
3. adeti atlattım normalde adet döneminde gögus agrisi olmazdi bende hic hormonlar degistirdi sanirim
Aklinızda bulunsun hemen duşa atın kendinizi öyle bi durumda
canım inşallah dilediğin gibi olur. gönlünce yaşarsın allah kimseyi el işine muhtaç etmesin. çalışırsam daha iyi şartlarda yaşarız tabi yine allah bilir rızkı veren allah. çalışmazsam da zaten dügün borcumuz vardı 3 yıl çok şükür 9 ayımız kaldı o zamana kadar da o biter. çalışmasam da olur diyorum. ama çalıştıgımda ihyiyaçlarımızı dert etmeden daha rahat alabiliriz ev mesela hemen alabiliriz. mesela bebeğin ihtiyacı masrafı nedir bilmiyorum birde o eklenecek nasıl olacak bilmiyorum.canım benim bende 1. gebeliğimde doğum iznim bittiği gün çıkarıldım.
dava etmiyim diye ekstradan 4 maaşda kendileri verdi.
tazminat ihbar her türlü hakkımı aldım.
işsizlik aldım 10 ay 5. yılımda çıkarıldığım için.
bu şirkette de geçen gün konuştum. henüz belli değil dedim ama planım şöyle.
8 hafta doğumdan önce olan iznimi alacağım. ve ondan öncede 22 gün iznim var onuda 8 haftadan önce alacağım. anlayacağın ben ağustosun 20 si gibi ayrılacağım.
patrona da beni doğum iznim bitince ocak 13 de çıkarın haklarımı devletten alabileyim diyeceğim izne ayrılmadan. dua edin kabul etsin. hem rapor parası hem işssizlik hemde tazminat alırsam bu bebeğide 2 yıl rahat büyütürüm.
ama ben 5 yaşına kadar çalışmak istemiyorum. bakacak kimsemde kalmayacak ayrıca iki çocuklada ben ilgilenmek istiyorum dilerim. herşey istediğim gibi olur. ağustosda ayrılma sebebim kv gidiyor kızıma bakacak kimsem yok.
canım seçim yapabilirsin özelde ama devlete gidersen zor birşey.Allah o günleri nasip ederse inşllah ben sezeryan olmak ıstiyorum kızlar,normal doğum doğum kesinlikle yapamam çünkü uzun süre vajinismusla uğraştım halada korkularım bitmiş degil
Peki ben seçebiliyormuyum doğum seklimi,yani sezeryan olmak istiyorum desem sorun cikarmazlar değilmi...
Şimdiden doğum korkusu sardı beni
bak şmdi sen yazınca akıl ettim. benimde adet döngüm bu hafta 2 gündür kasık ağrım vardı demek ki sebebi oymuş arada geçiyor tekrar ağrıyor falan. birde dün akşam benim de gögüslerime inanılmaz bir ağrı saplandı artık ağrıdan çığlık atacaktım o derece kendiliğinden geçti sonra. hep söylerlerdi adet döneminde agrılar olur gibisinden doğru demekki
Olabilir canım bende çok sıkıntılı stresli günler geçirdim babam rahatsızlandı bayağı üzüldüm. Ondan olabilir belkivizeler bitmedi mi daha canım bende bi yandan üni okuyorum geceleri iş gündüzleri okul seneye ne yapacağım onun derdindeyim 2 3 sene gece çalışamayacağım okul nasıl bitecek 2 3 sene uzayacakseneye ikinci dönem doğum izninde giderim yazlarıda yaz okulu açarlarsa gitmeye çalışacağım
canım benim de öyle oldu biraz hiç bulantım yoktu başlarda 7 artılarda çok bulantım oldu 4 5 gün sürdü şuan bayağı azaldı şükür o ara çok sıkıntılı stresliydim ona bağladım biraz psikolojik olabilir
canım inşallah dilediğin gibi olur. gönlünce yaşarsın allah kimseyi el işine muhtaç etmesin. çalışırsam daha iyi şartlarda yaşarız tabi yine allah bilir rızkı veren allah. çalışmazsam da zaten dügün borcumuz vardı 3 yıl çok şükür 9 ayımız kaldı o zamana kadar da o biter. çalışmasam da olur diyorum. ama çalıştıgımda ihyiyaçlarımızı dert etmeden daha rahat alabiliriz ev mesela hemen alabiliriz. mesela bebeğin ihtiyacı masrafı nedir bilmiyorum birde o eklenecek nasıl olacak bilmiyorum.
yatıp kalkıp allahım hayırlısından şurdan rızkımı kes diye dua ediyorum. çünkü patron çok dengesiz ben benim ben kimim havasında .
canım seçim yapabilirsin özelde ama devlete gidersen zor birşey.
sezeryan oldum hiç acı çekmedim ama narkozdanmı bilmem aşırı öksürük kaldı oda dikişi zorladı acım çok oldu.
ama normal denemek isterdim benim bebek makattı ve kordon 2 kez dolanmıştı mecburduk.
bende epidural i merak ediyorum ama çok panik biriyim cesaret 0 eşim sen yapamazsın diyor.
narkoz istemiyorum bakalım nolcak.
Cnm bnm ne kadar guzel yazmissin anne sefkatiyle vala..Allah razi olsn..yuruyus yapmadim ozellikle ama bi market bi pazar sanirim yordum kendimi 20 gundur yatiyordum fazla geldi sanirim o kadari canm..dikkat de ettm ama yurudum sonucta hatam o oldu sanirim..kanama halen devam ediyr ama azalmis sekilde silindikce geliyr akmiyr..kendi dr.uma gidicem bakalim ilaclarla ilgili bi duzenleme yapar sanirim..Allahtan hayirlisi artk kuzum..ck ck tskr ederm yazin beni ck mutlu etti..saglikla kucagimiza aliriz insallah minikleri hepimiz cnm bnmEstağfurullah canım yani oksapar pıhtılaşmayı engelledin diye kullanılıyor bırakınca pıhtı yapması bana da mantıklı geldi ama bu sıkıntılı süreçte yürümek zararlı ya acaba Son iki gündür yürüyüş yaptın mi. Bu doktorlar beni bitiriyor soruyorsun tek kelime cvp veriyolar sen kafanda milyon tane soru işareti ile bakakalıyosun. Hiç moralini bozma inan sen sancim yok demişsin ya orda saniyorum hepimiz rahatladık. Bence kendini takip et sancını değişik bir bulantı olursa ne bilim farkli bi akıntı olursa tansiyona nabzına hergun bakmaya çalış gün içinde mümkün oldukça ayaklarını tahmini 45 derecelik açıda tut progestanını ihmal etme bana göre aktif bir kanama varsa ağızdan alırsan daha iyi kanama ilacı dışarı atabilir diye düşünüyorum oturuşuna kalkışına dikkat et yatarken kalkarken yan pozisyonda bacaklarını hafif karnına doğru büzüp dizkapağından ve kollarından güç alarak rahmini kasmayacak şekilde kalk hapşırık öksürük gibi durumlarda oturmaya çalış ayakta çok acı veriyo. Uzun oldu belki ama belki faydası olur diye düşündüm
ıyyy en nefret insan tipi.canım inşallah dilediğin gibi olur. gönlünce yaşarsın allah kimseyi el işine muhtaç etmesin. çalışırsam daha iyi şartlarda yaşarız tabi yine allah bilir rızkı veren allah. çalışmazsam da zaten dügün borcumuz vardı 3 yıl çok şükür 9 ayımız kaldı o zamana kadar da o biter. çalışmasam da olur diyorum. ama çalıştıgımda ihyiyaçlarımızı dert etmeden daha rahat alabiliriz ev mesela hemen alabiliriz. mesela bebeğin ihtiyacı masrafı nedir bilmiyorum birde o eklenecek nasıl olacak bilmiyorum.
yatıp kalkıp allahım hayırlısından şurdan rızkımı kes diye dua ediyorum. çünkü patron çok dengesiz ben benim ben kimim havasında .
Cnm Rabbim saglikli hayirli bir evlat ile yerini doldursun insallah ck gecms olsnBen aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
Olabilir mi acaba?Bilmiyorum ki..Kan mı versem,bi bakılsa..vitaminsiz olabilirmisin canım ondandır ben ondan yorgun kalkıyordum
ay çok heycanlı yaz kesin cinsiyet bence bilir heralde ya ama belli olmuyor.Kızlar hepinize günaydın bu gün doktora gidecem bakalım bebiş nasıl ne durumda cinsiyet tahmini olacak mı merak içindeyim. Sizde de her kontrolde korku oluyor mu
ya aşılamayla hamile kalan bir arkadaş var bir doktora gitmiş 800 tl değerinde test istemiş kız benden hiçbirşey isteyen yok.Olabilir mi acaba?Bilmiyorum ki..Kan mı versem,bi bakılsa..
Guzel haberlerle gelirsin insallah:))Olmaz mi ben bir yandan heyecanla bekliyorum o gunu,iple cekiyorum.Bir yandan da o gun yaklastikca korku basıyor.Ya bir sey cikarsa diye.Benim gecen sefer bir de kese ile bebegi doktor goremedi o kadar ugrasti.Sonra beni radyolojiye gonderdi o gordu.O yuzden bir fobi olustu bende.Kızlar hepinize günaydın bu gün doktora gidecem bakalım bebiş nasıl ne durumda cinsiyet tahmini olacak mı merak içindeyim. Sizde de her kontrolde korku oluyor mu
Sen şimdi yazınca hatırladım kuzum ya. Aynen bende öyle bişey yazıp imzalamıştım. Sorun çıkarmazlar inş sanadaevet 1. de onlar yazı aldı benden kendi rızamla ayrılıyorum diye yazdılar.
haklarımı hesaba gönderdiler sorun çıkmadı.
ben sandımki devlet vermiyor bilinçli işsizlik için çıktı diye düşünüp sandım.
bu patronum çok iyi bir insan inşallah kara çıkarmaz yüzümü kendi rızamla ayrıldım diye yazayım isterseniz derim.
devlete vermiyorlar ellerinde oluyor sanırım.
yani bana güvenir ya inş.bakalım sıkıntı çıkarmaz inş.
Canım benimm inşallah güzel haberlerle gel doktordanCnm bnm ne kadar guzel yazmissin anne sefkatiyle vala..Allah razi olsn..yuruyus yapmadim ozellikle ama bi market bi pazar sanirim yordum kendimi 20 gundur yatiyordum fazla geldi sanirim o kadari canm..dikkat de ettm ama yurudum sonucta hatam o oldu sanirim..kanama halen devam ediyr ama azalmis sekilde silindikce geliyr akmiyr..kendi dr.uma gidicem bakalim ilaclarla ilgili bi duzenleme yapar sanirim..Allahtan hayirlisi artk kuzum..ck ck tskr ederm yazin beni ck mutlu etti..saglikla kucagimiza aliriz insallah minikleri hepimiz cnm bnm
Canım yaa inan çok üzüldüm Rabbim inşallah en hayırlı zamanda tekrar hamilelik nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin..Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?