2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet 1. de onlar yazı aldı benden kendi rızamla ayrılıyorum diye yazdılar.
haklarımı hesaba gönderdiler sorun çıkmadı.
ben sandımki devlet vermiyor bilinçli işsizlik için çıktı diye düşünüp sandım.
bu patronum çok iyi bir insan inşallah kara çıkarmaz yüzümü kendi rızamla ayrıldım diye yazayım isterseniz derim.
devlete vermiyorlar ellerinde oluyor sanırım.
yani bana güvenir ya inş.bakalım sıkıntı çıkarmaz inş.

bak şmdi sen yazınca akıl ettim. benimde adet döngüm bu hafta 2 gündür kasık ağrım vardı demek ki sebebi oymuş arada geçiyor tekrar ağrıyor falan. birde dün akşam benim de gögüslerime inanılmaz bir ağrı saplandı artık ağrıdan çığlık atacaktım o derece kendiliğinden geçti sonra. hep söylerlerdi adet döneminde agrılar olur gibisinden doğru demekki

canım inşallah dilediğin gibi olur. gönlünce yaşarsın allah kimseyi el işine muhtaç etmesin. çalışırsam daha iyi şartlarda yaşarız tabi yine allah bilir rızkı veren allah. çalışmazsam da zaten dügün borcumuz vardı 3 yıl çok şükür 9 ayımız kaldı o zamana kadar da o biter. çalışmasam da olur diyorum. ama çalıştıgımda ihyiyaçlarımızı dert etmeden daha rahat alabiliriz ev mesela hemen alabiliriz. mesela bebeğin ihtiyacı masrafı nedir bilmiyorum birde o eklenecek nasıl olacak bilmiyorum.

yatıp kalkıp allahım hayırlısından şurdan rızkımı kes diye dua ediyorum. çünkü patron çok dengesiz ben benim ben kimim havasında .

canım seçim yapabilirsin özelde ama devlete gidersen zor birşey.
sezeryan oldum hiç acı çekmedim ama narkozdanmı bilmem aşırı öksürük kaldı oda dikişi zorladı acım çok oldu.
ama normal denemek isterdim benim bebek makattı ve kordon 2 kez dolanmıştı mecburduk.
bende epidural i merak ediyorum ama çok panik biriyim cesaret 0 eşim sen yapamazsın diyor.
narkoz istemiyorum bakalım nolcak.

Kesinlikle doğru.. birde üzerimde anlamsız bir gerginlik vardi. Birine patlamamak için zor duruyordum aynı adet oncesi gibi
Kendimi mutsuz melankolik hissettim şimdi geçti..
Adet olamamanın gerginligi de olabiliyor

Olabilir canım bende çok sıkıntılı stresli günler geçirdim babam rahatsızlandı bayağı üzüldüm. Ondan olabilir belki

Canım Allah merhamet versin tüm patronlara. Bene ilk dogumumda raporum bittiği gün çıkış istemiştim. Tazminat falan almadım ama işsizlik alıdm. Kızım 1 yasına gelince tekrar basladım. o zaman borcumuz coktu. Hemen başlamıştım. Ama bu kez yine çıkış alacağım ve kızımla bebişimle vakit geçireceğim. Kızımda bu sene anaokuluna başlayacak. İlk defa kresden ayrılacak seneyede ilkokul ve devlete gidecek. o yuzden yanınıda olmak istiyorum. Ama şunuda söyleyim. kçük çocukla birikim olmuyo. Kres veya bakıcı masrafı artı yol masrafı maaşının yarısından cogu gidiyor. Normalde cocuga 1 kıyafet lazımsa krese giden yada bakıcı bakılan cocuklara en az 3 lazım oluyo. Rızkımızı veren Allah. Bugunwe kadar karnımızı onlar doyurmadı. Her zaman acık bi kapı bulunur. Sen gönlünü ferah tut.

Bende doğumdan sonra genel anestezi ile safra kesesi amleiystı oldum. Kapalıamerliyettı dikiş yeri bile küçüçük. O kdar sancı çektimki sezeryandan sonra nasıl ertesi gün ayaktaydım hayret ettim. Ama o ameliyattan beri sezeryandan da korkuyorum. Genel anestezi olmak isterim ama epiduraldede agrı kesiciyi daha cok alabiliyorsun. Korkuyorum(

Cnm bnm ne kadar guzel yazmissin anne sefkatiyle vala..Allah razi olsn..yuruyus yapmadim ozellikle ama bi market bi pazar sanirim yordum kendimi 20 gundur yatiyordum fazla geldi sanirim o kadari canm..dikkat de ettm ama yurudum sonucta hatam o oldu sanirim..kanama halen devam ediyr ama azalmis sekilde silindikce geliyr akmiyr..kendi dr.uma gidicem bakalim ilaclarla ilgili bi duzenleme yapar sanirim..Allahtan hayirlisi artk kuzum..ck ck tskr ederm yazin beni ck mutlu etti..saglikla kucagimiza aliriz insallah minikleri hepimiz cnm bnm

ıyyy en nefret insan tipi.
sende inş çıkar kendin bakarsın.
benim ev araba borç birde üstüne öğrenim kredi borcu çıktı 2 gün önce kredi çekip kapamak zorunda kaldım
krediler daha bitmemişken
biz ekim kasım aralıkda ciddi sıkılşacağız.
allahım yardım etsin bakalım neler görcez ama inş ev araba seneye mart ve mayısda son
inşallah allah sağlık versin iki bebeğede maddiyat sorunumuz olmazsa bakarım.

Cnm Rabbim saglikli hayirli bir evlat ile yerini doldursun insallah ck gecms olsn

eğer doğru hesaplıyorsam 8 ağustos son iş günüm kızlar 32 haftadan gerye 22 gün izni çıktım bu tarih çıkıyor.
kv 25 ağustosda gidiyor istesem biraz daha çalışırım ama iznim içerde kalır.
bende erkenden çıkıp gezip eğleneyim diyorum kızımla
dua edin inş hayallerde kalmaz neyi çok istesem olmaz çünkü

Olabilir mi acaba?Bilmiyorum ki..Kan mı versem,bi bakılsa..
ya aşılamayla hamile kalan bir arkadaş var bir doktora gitmiş 800 tl değerinde test istemiş kız benden hiçbirşey isteyen yok.
gerçi ben daha iyi bir özele gitmedim oda var tabi. ama sanki öteki gebeliğimdede bukadar pahalı test olmadım
bir sürü şeyine bakacakmıs dr
sende dr a sor kansızlık vitaminsizlik böyle mutsuz halsiz ağrı yapıyor

Kızlar hepinize günaydın bu gün doktora gidecem bakalım bebiş nasıl ne durumda cinsiyet tahmini olacak mı merak içindeyim. Sizde de her kontrolde korku oluyor mu
Guzel haberlerle gelirsin insallah:))Olmaz mi ben bir yandan heyecanla bekliyorum o gunu,iple cekiyorum.Bir yandan da o gun yaklastikca korku basıyor.Ya bir sey cikarsa diye.Benim gecen sefer bir de kese ile bebegi doktor goremedi o kadar ugrasti.Sonra beni radyolojiye gonderdi o gordu.O yuzden bir fobi olustu bende.

Sen şimdi yazınca hatırladım kuzum ya. Aynen bende öyle bişey yazıp imzalamıştım. Sorun çıkarmazlar inş sanada

Canım benimm inşallah güzel haberlerle gel doktordan amin inşallah

Canım yaa inan çok üzüldüm Rabbim inşallah en hayırlı zamanda tekrar hamilelik nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…