canım ne denir ki... rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin sağlıkla inşallahh allahım yardımcın olsn. en kısa zamanda yerini doldursun inşallahhhBen aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
benimde sırtım çok ağrıyor sabahları sola doğru uyuyorum dr dedi diye ondan bence benim ki ama belimi tutulmuş olarak uyanıyorumKızlar,sabah uyanınca bi kamyon dayak yemiş gibi oluyorum.Sırtım felaket ağrıyor.
canım arada sırada bende de oluyor. batma ve kasılma şeklinde enfeksiyon değil benceKızlar dünden beri vajina içinde batmalar hissediyorum rahme doğru..
Enfeksiyondan mı diye düşnürken internette bebek büyürken oluyormuş diye okudum..
Size de oluyor mu? Yoksa benim ki enfeksiyon mu yine
Bende de var aynı şey..Bildiğin kasılma gibi ara sıra oluyor.Vajinamın bir anlık acıdığını hissediyorum
canım arada sırada bende de oluyor. batma ve kasılma şeklinde enfeksiyon değil bence
Canım benim cok üzgünüm. Lütfen kendini suçlama. Ben bu 1 yıllık ( kayıplarımın oldugu) sürecte şunu anladım biz naparsak yapalım o bebek dogacaksa doguyor dogmayacaksa bir şey bahane oluyor. Yani pek de elimizde degil maalesef. Birkaç doktora gorundun mu kurtaj olmadan? Doktorların yanılması da mümkün. Rabbim tez zamanda guzel evlatlar versin sana iyiliğine duacıyımBen aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
benimde sırtım çok ağrıyor sabahları sola doğru uyuyorum dr dedi diye ondan bence benim ki ama belimi tutulmuş olarak uyanıyorum
kuzum günaydın nasıl nazlandırlar. ben raporum bitsin doğum iznim çıkartın dicem patronum iyi kabul eder. işsizlik hakedemem mi napmam lazımO zaman sende aynen öyle yap canım. İnş o çıkartır seni. Evet işsizlik maaşı da aldım ben. Şimdi normalde doğum izni sonrasında işten çıkarmaları yasal değil ondan dolayı işsizlik maaşına biraz nazlandılar sonrasında sıkıntı çıkar mı falan diye. Ama konuştum sonuçta diğer arkadaşı bi anda çıkardılar yani demek olabiliyor dedim öyle ikna ettim bi şekilde. Herşeyimi alarak çıktım yani kuzum çok şükür. İkinciyi de bi okul vaktine getirirsem inş tekrar dönerim sahalara
canım allah yardımcın olsun inş. sağlıkla bir bebiş en kısa sürede alacaksın kucağına genelde rahim çalıştığı için düşük vs kürtajın arkasından hemen hamile kalınıyor. inş olacak. rabbim yardımcın olsun..Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
vitaminsiz olabilirmisin canım ondandır ben ondan yorgun kalkıyordumKızlar,sabah uyanınca bi kamyon dayak yemiş gibi oluyorum.Sırtım felaket ağrıyor.
Amin inşallahCanım benim hakkında hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasip eylesin inşallah.
Amşn inşallahcanım allah yardımcın olsun inş. sağlıkla bir bebiş en kısa sürede alacaksın kucağına genelde rahim çalıştığı için düşük vs kürtajın arkasından hemen hamile kalınıyor. inş olacak. rabbim yardımcın olsun..
canım oturuş şekilnden gece benimde göbek delimin içine inceden sancı girdi oturuşumu değiştim geçtiKızlar karnımın üst tarafı hafif ağrıdı çok korktum kötü birşey yoktur dimi ya lirada yedim iki yudumda kola içtim o mu gaz yaptırdı acaba?
çok şükür canım allah kucağına almayı nasip etsin inş.Kizlar bebek yasiyo kalp atislarini duyduk tekrar ekstra bi tedavi uygulamicam zatn ilaclarini aliyosun dedi istersen yatiraym dedi ben istemedim eve geciyrm yarn kendi dr.umla gorusurum aetk cok sagolun Allah razi olsn
Öyle isyan etmiyorum ama çok zor bir acıymış. Göründüm canım üç hastaneye gitti ama maalesef. Amin sizlerin duasına ihtiyacım var sadeceCanım benim cok üzgünüm. Lütfen kendini suçlama. Ben bu 1 yıllık ( kayıplarımın oldugu) sürecte şunu anladım biz naparsak yapalım o bebek dogacaksa doguyor dogmayacaksa bir şey bahane oluyor. Yani pek de elimizde degil maalesef. Birkaç doktora gorundun mu kurtaj olmadan? Doktorların yanılması da mümkün. Rabbim tez zamanda guzel evlatlar versin sana iyiliğine duacıyım
yok canım bende hamileliğimin başında enfeksiyon vardı ama böyle vajinayla ilgili şikayetim yoktu. son zamanlarda yani 1 2 haftadır var böyle çok ama çok hafif sızı gibi de oluyor ,evet vajinadan rahim içine doğruVajinadan rahim içine doğru dimi oluyor.. ya çok korkuyorum enfeksiyondan içim rahatladı biraz yine tahlil vereceğim
canım benim bende 1. gebeliğimde doğum iznim bittiği gün çıkarıldım.hanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz
Tamamen onların insafına kalmış canım. İşsizlik alabilmen için çıkışını sgk ya ona göre bildirmeleri gerekiyor. Doğum izninden yeni dönen birini işte çıkartmları yasal olarak suç. Şimdi seni çıkarttılar ama sen gittin mahkemeye dedin ki beni doğum iznim sonrası çıkarttılar desen başlarına iş açılacak suçsuzken suçlu duruma düşecekler. Bu riksi almak istemiyolar yani. Karşılıklı güven ve anlayış lazım yani anlatabildim inşkuzum günaydın nasıl nazlandırlar. ben raporum bitsin doğum iznim çıkartın dicem patronum iyi kabul eder. işsizlik hakedemem mi napmam lazım
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşBen aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?