Cnm bugun 2ye kdr calismislar acili yk diye biliyrm malesefbiraz daha duraym devam ederse gideyim en iyisi rahat edemicem ben duramicam
Çok şükür keşke kalsaydın iyice yatardın dikkat et ayagını kaldır yat bol bol. Allah korusun inşallahKizlar bebek yasiyo kalp atislarini duyduk tekrar ekstra bi tedavi uygulamicam zatn ilaclarini aliyosun dedi istersen yatiraym dedi ben istemedim eve geciyrm yarn kendi dr.umla gorusurum aetk cok sagolun Allah razi olsn
Canim gozunaydin...Cok sevindim..Allah bir daha boyle korkular yasatmasin insallah..Kizlar bebek yasiyo kalp atislarini duyduk tekrar ekstra bi tedavi uygulamicam zatn ilaclarini aliyosun dedi istersen yatiraym dedi ben istemedim eve geciyrm yarn kendi dr.umla gorusurum aetk cok sagolun Allah razi olsn
vizeler bitmedi mi daha canım bende bi yandan üni okuyorum geceleri iş gündüzleri okul seneye ne yapacağım onun derdindeyim 2 3 sene gece çalışamayacağım okul nasıl bitecek 2 3 sene uzayacakAynı beni anlatmışsın ben de lavaboya diye kalktım dönüp duruyorum ama artık uyumaya vakit yok. Çelenk koyma törenine gidip 10 gün sonraki 2. Üniversite vizelerine çalışacağım. Bazen yoğun geçen günlerin ardından hamile olduğumu unutuyorum
canım benim de öyle oldu biraz hiç bulantım yoktu başlarda 7 artılarda çok bulantım oldu 4 5 gün sürdü şuan bayağı azaldı şükür o ara çok sıkıntılı stresliydim ona bağladım biraz psikolojik olabilirKızlar merhabalar.benim bugüne kadar hiç mide bulantin yoktu kusma yoktu. Çok hafif ara ara bulanırdı. 10.haftadayım 3 gündür sabah kahvalti sonrası tutuyor .gün icinde de hep bulanti var.böyle sonradan başlayan oldu mu mide bulantısı?ne güzel rahattım ya hiç bu haftada çıkmasını beklemiyordum.herkesin 5.6.haftada başlıyor çünkü bulantilari
CAnım şans senden yana olmuş , inanır mısın benim patronda çok katı ben kendi isteğimle çıktığımda tazminat vereceğini rüyamda görsem inanmam o derece, ama inşallah verir. Benim düşüncem aynı senin yaptığın gibi sonrasından da ücretsiz izin talep etmek verirse kullanıp tekrarı işe devam edeceğim yok derse zaren beni çıkarır diye düşünüyorum. Yani ya ücretsiz izin verecek yada beni işten çıkaracak ikisi de uyar bana . Birde canım sen işsizlik maaşı aldın mı sonuçta işten çıkarıldınSen bi kötüyü çağırma hemen bakalım yoktur bişeyi Allahın izniyle. Ama bende olsam arkadaşların dediği gibi yarını beklemez bi doktorda en azından bebeğimi görür içimi rahatlatırdım.
Canım ben kızıma hamileyken çalışıyordum. Bizim şirkette ücretsiz izin vermiyolardı yani 4ay veriyorlar ama o iki sene olayı yoktu. Ben doğum iznine ayrılırken geri dönmiycem demedim çünkü benden önceki arkadaşı doğum izninden döndüğü gün işten çıkardılar ve tazminatını aldı. Bende belki de beni de çıkartırlar diyerek kendim ayrılıcam demedim. Çıkarmadılar beni ben ayrılmak istiyorum dedim patron sağolsun yine de tazminatımı verdi ama tamamen insafına geldi. Çok acımasız ve anlayışsızdır normalde. Yani bunları nasıl yapacağına birazda senin patron ilişkin ve şirketin durumuna göre karar vermen gerek. Benim böyle olmuştu
Canım şey için sordum Doğum iznini nasıl kullanacaksın çalışmaya devam edecek misin ücretsiz izin mi isteyeceksin . Ben çıkıp tazminatımı almak istiyorum da belki fikir veren olur dedimCanım benim mesleğim insan kaynakları uzmanı. Sorularına cevap verebilirim. Neyi merak ediyorsun.
Canım bende aynı şeyleri düşünüyırum çalışsam hayatımız süper oluyor çok şükür ama bebeğimi daha ufacıkken de bırakamam gibime geliyor , eğer ki ücretsiz izin verirse 4 ayın haricinde o zaman çalışırıö yok derse bıeakırım canım Allah’ muhtaç etmesin inşallah , ama çok zor bi süreç olacak patron hamile oldugumu öğrendi geniş zamanda konuşalım çalışacakmış mısın bırakacak mısın dediği onun üçin sizlerden fikir almak istedimCanım ben anca okuyorum
Ben kurumsal bi firmadayım
Bildiğim kadarıyla ücretsiz izine sıcak bakılmıyor
Çalışmayı düşünüyorum yani çalışmam gerek
Zor olacak ama zaman ne gösterir bilemiyorum
Toplam 4 ay çok az en fazla bebeğimiz 3 aylıkken iş başı yapmış olacaz
Ama daha küçücük nasıl bırakırız
Ay çok zor bi süreç olacak
Anladım canım sagol cevabın içinBen memurum canım gördüm aslında ama özelde çalışanlarla ilgiliydi bişey demedim
Ayyy çok sevindim,şükür canım.Yat dinlen,yorma kendiniKizlar bebek yasiyo kalp atislarini duyduk tekrar ekstra bi tedavi uygulamicam zatn ilaclarini aliyosun dedi istersen yatiraym dedi ben istemedim eve geciyrm yarn kendi dr.umla gorusurum aetk cok sagolun Allah razi olsn
Estafullah 3 kayıp yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum rabbim evlatla sınamasın hiç birimizi yapman gereken WC dışında hiç ayağı kalkmamak sanırım tüp bebek o durumda tutunana kadar bu riskler var sürekli dinlen ayaklar havada bol su içilerek allah yardımcın olsunKizlar hepinizden tek tek Allah razi olsun..insallah atlatiriz bunuda sag salim..hast.den cikar cikmaz yazdim ondn tesekkur edemedim..inanin sizi uzmek istemezdim ama o durumda insan baska kime sorabilir ne yapabilir inanin bilmiyr..cok sagolun gercektn hakkinizi helal edin..biraz bekledim oyle gittim hastaneye devam edince kanama..hala geliyr gerci parcali sekilde yarin kendi dr.uma gidicem belki ilaclarin dozunda arttirim yapar..hakkinizi helal edin kizlar gercektn cok sagolun tekrar
O zaman sende aynen öyle yap canım. İnş o çıkartır seni. Evet işsizlik maaşı da aldım ben. Şimdi normalde doğum izni sonrasında işten çıkarmaları yasal değil ondan dolayı işsizlik maaşına biraz nazlandılar sonrasında sıkıntı çıkar mı falan diye. Ama konuştum sonuçta diğer arkadaşı bi anda çıkardılar yani demek olabiliyor dedim öyle ikna ettim bi şekilde. Herşeyimi alarak çıktım yani kuzum çok şükür. İkinciyi de bi okul vaktine getirirsem inş tekrar dönerim sahalaraCAnım şans senden yana olmuş , inanır mısın benim patronda çok katı ben kendi isteğimle çıktığımda tazminat vereceğini rüyamda görsem inanmam o derece, ama inşallah verir. Benim düşüncem aynı senin yaptığın gibi sonrasından da ücretsiz izin talep etmek verirse kullanıp tekrarı işe devam edeceğim yok derse zaren beni çıkarır diye düşünüyorum. Yani ya ücretsiz izin verecek yada beni işten çıkaracak ikisi de uyar bana . Birde canım sen işsizlik maaşı aldın mı sonuçta işten çıkarıldın
Canım seninki muhtemelen aynı doktordu ve yakın zamanda dolgun oldu mesela benim dolgum olalı 5 sene oldu şimdi düştü elimde ne film var ne bisey filmsiz dolgu yapamazlar yakın tarih değilse sinirler belki ölmedi cani yanar dolgu yapılırken o zamanda kendini kadar bebegede etki eder ama ufak bi anestezi yaparlar filmden sonra meslek belki o dişe artık düz dolgu değil kanal tedavisi gereklidir geçici dolgu yapılabilir ama kökü sızlar tam bilinmeden yapıldığı için yani biraz zor durumdayız şuan bakalım doktoru ne dicem bende ona gore hareket edecemCanım zaten onceden dolgu oldugu için yine dolgu yaptı diş hekimim. Gebelik bitince yenileriz dedi. Açık kalması bence pek mantıklı diil. Anestezi film hicbir seye gerek yok ki. Zaten gebelik sonrası yenilenecek. Yoksa iyice çürüme yapar zaten hassas dişlerimiz.
Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz kiminin mide bulantısı kiminin kanama kiminin başka sıkıntıları var biz birbirimize destek olursak daha güçlü oluruz çünkü en yakınlarımız bile bizi birbirimizden daha iyi anlayamaz ne sorunun olursa olsun paylaş canım elimizden dilimizden birsey gelir belkiKizlar hepinizden tek tek Allah razi olsun..insallah atlatiriz bunuda sag salim..hast.den cikar cikmaz yazdim ondn tesekkur edemedim..inanin sizi uzmek istemezdim ama o durumda insan baska kime sorabilir ne yapabilir inanin bilmiyr..cok sagolun gercektn hakkinizi helal edin..biraz bekledim oyle gittim hastaneye devam edince kanama..hala geliyr gerci parcali sekilde yarin kendi dr.uma gidicem belki ilaclarin dozunda arttirim yapar..hakkinizi helal edin kizlar gercektn cok sagolun tekrar
Ne yedin canımKızlar karnımın üst tarafı hafif ağrıdı çok korktum kötü birşey yoktur dimi ya lirada yedim iki yudumda kola içtim o mu gaz yaptırdı acaba?
Kizlar bebek yasiyo kalp atislarini duyduk tekrar ekstra bi tedavi uygulamicam zatn ilaclarini aliyosun dedi istersen yatiraym dedi ben istemedim eve geciyrm yarn kendi dr.umla gorusurum aetk cok sagolun Allah razi olsn
Bende özel sektörde çalışıyorum gündüz yazamadım bir türlü henüz şirkete söylemedim ne yapacagimada çok karar veremedim ilerleyen aylarda ki durumuma bakicam erken izne ayrılmam gerekirse çalışmaya ara verebilirim veya izinden sonra ücretsiz izin hakkımı kullana bilirim henüz karar veremedimhanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?