Canım seninki muhtemelen aynı doktordu ve yakın zamanda dolgun oldu mesela benim dolgum olalı 5 sene oldu şimdi düştü elimde ne film var ne bisey filmsiz dolgu yapamazlar yakın tarih değilse sinirler belki ölmedi cani yanar dolgu yapılırken o zamanda kendini kadar bebegede etki eder ama ufak bi anestezi yaparlar filmden sonra meslek belki o dişe artık düz dolgu değil kanal tedavisi gereklidir geçici dolgu yapılabilir ama kökü sızlar tam bilinmeden yapıldığı için yani biraz zor durumdayız şuan bakalım doktoru ne dicem bende ona gore hareket edecem
Canımm sormayı unuttum hangi hastaneye gittin?Kizlar hepinizden tek tek Allah razi olsun..insallah atlatiriz bunuda sag salim..hast.den cikar cikmaz yazdim ondn tesekkur edemedim..inanin sizi uzmek istemezdim ama o durumda insan baska kime sorabilir ne yapabilir inanin bilmiyr..cok sagolun gercektn hakkinizi helal edin..biraz bekledim oyle gittim hastaneye devam edince kanama..hala geliyr gerci parcali sekilde yarin kendi dr.uma gidicem belki ilaclarin dozunda arttirim yapar..hakkinizi helal edin kizlar gercektn cok sagolun tekrar
Ta
Tamam canım banada yaz inşallah bi zararı yoktur bide onunla uğraşmak istemiyorum dişçiye gitsem kusmaktan ağzımı açamambide kasilirim zaten o koltuk korkusu var bebekte huzursuzlansin istemiyorm zaten zor yaptık diyorum Rabbime emanet senden haber bekliyorum cnm
Canım zaten onceden dolgu oldugu için yine dolgu yaptı diş hekimim. Gebelik bitince yenileriz dedi. Açık kalması bence pek mantıklı diil. Anestezi film hicbir seye gerek yok ki. Zaten gebelik sonrası yenilenecek. Yoksa iyice çürüme yapar zaten hassas dişlerimiz.
Kızlar karnımın üst tarafı hafif ağrıdı çok korktum kötü birşey yoktur dimi ya lirada yedim iki yudumda kola içtim o mu gaz yaptırdı acaba?
Canım 32. Haftada 16 haftalık analık izninin kullnıyorsun bu sürede raporlu oluyorsun zaten seni çıkaramazlar yasal olarak.Canım şey için sordum Doğum iznini nasıl kullanacaksın çalışmaya devam edecek misin ücretsiz izin mi isteyeceksin . Ben çıkıp tazminatımı almak istiyorum da belki fikir veren olur dedim
Cok geçmiş olsun canım korkusu yetmiştir. Dinlen devamlı kendini yormaKizlar hepinizden tek tek Allah razi olsun..insallah atlatiriz bunuda sag salim..hast.den cikar cikmaz yazdim ondn tesekkur edemedim..inanin sizi uzmek istemezdim ama o durumda insan baska kime sorabilir ne yapabilir inanin bilmiyr..cok sagolun gercektn hakkinizi helal edin..biraz bekledim oyle gittim hastaneye devam edince kanama..hala geliyr gerci parcali sekilde yarin kendi dr.uma gidicem belki ilaclarin dozunda arttirim yapar..hakkinizi helal edin kizlar gercektn cok sagolun tekrar
Sagolasin kuzumhaklısın canım. Benim aynı doktor ve gecen yazdan agız filmim vardı elinde... sen yazınca akıl ettim. Cok gecmiş olsun canım.
Cnm kanama alani vardi gecen haftaki kontrolumde dr solemisti 2 cm..ama kahve akinti geliyodu bndn bu denli olmamisti hic..1.5 aylikkende yasadim kanama ama pihti gelmemisti..oksapar igne kullaniyordum gecen haftaki kontrolde onu biraktirdi dr. Ondn kaynakli birseymi bilmiyrm ki devletteki dr.a sordum parca neden geliyr e dusuk tehlikesi dedi baska aciklama yapmadi..igneyle alakali olabilir diye dusunuyrm ama yarin kendi dr.um bakicak artk kuzum insallah atlatiriz bunuda..yani soruna cvp oldumu bilmiyrm ama bole kjzum bnmde anlamadigim bisi oldu bu..hamilesin ve parca geliyr..bnm adetlerim hep pihtili olurdu ama rahim temizleniyr derlerdi hamileyken nasi bole bi durum oldu inan bnde hala salak gibiyim..Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz kiminin mide bulantısı kiminin kanama kiminin başka sıkıntıları var biz birbirimize destek olursak daha güçlü oluruz çünkü en yakınlarımız bile bizi birbirimizden daha iyi anlayamaz ne sorunun olursa olsun paylaş canım elimizden dilimizden birsey gelir belkibu arada henüz kanama odağı ile ilgili birsey demedin pıhtı neden yapmış mesela. Bu gibi durumlar bazen bir iki gün önce başlayıp dışa atmayanlar olur. Tabi özel değilse sorduğum
Cnmsin Allah razi olsn kuzumOh beeeeher ne kadar bir şey yok desek de insan merak ediyor. Dinlen bol du iç ve stres yapma. Çok sevindim beeee
Cigli devlete gittim kuzum dr ne kdr iyiydi ismini alaydim keske erkekti ama ismini sormadim o can havliylr aklima gelmedi harika biriydiCanımm sormayı unuttum hangi hastaneye gittin?
Kuzum elini karnina koy ''el musavvir'' esmasini sürekli aklına geldikçe oku.Cnm kanama alani vardi gecen haftaki kontrolumde dr solemisti 2 cm..ama kahve akinti geliyodu bndn bu denli olmamisti hic..1.5 aylikkende yasadim kanama ama pihti gelmemisti..oksapar igne kullaniyordum gecen haftaki kontrolde onu biraktirdi dr. Ondn kaynakli birseymi bilmiyrm ki devletteki dr.a sordum parca neden geliyr e dusuk tehlikesi dedi baska aciklama yapmadi..igneyle alakali olabilir diye dusunuyrm ama yarin kendi dr.um bakicak artk kuzum insallah atlatiriz bunuda..yani soruna cvp oldumu bilmiyrm ama bole kjzum bnmde anlamadigim bisi oldu bu..hamilesin ve parca geliyr..bnm adetlerim hep pihtili olurdu ama rahim temizleniyr derlerdi hamileyken nasi bole bi durum oldu inan bnde hala salak gibiyim..
Canım 3-6 ay arası daha esnek diyorlar. Hay allahım ne sıkıntılı bir durum ya. Neyse dur bakalım kadın dogumcun ne dicek. Gecmis olsunRaporsu hic bakmadi bile sallanıyor dolgu tutarmı daha hic bilmiyorum arkadasinda da dedigi gibi filmden de bahsetti off.. insallah hayirlisiyla cikarim şu işin içinden
Ohh iyi bak bebişin şansı bunlar hepCigli devlete gittim kuzum dr ne kdr iyiydi ismini alaydim keske erkekti ama ismini sormadim o can havliylr aklima gelmedi harika biriydi
YAzını yeni gördüm canım. Ben özelde mühendis olarak çalışıyordum. Gebeliğimi öğrenince hiçbirşeyin bebeğimden önemli olmadığını, yaşadığım stresin buna değmeyeceğini, izin almada sıkıntı yaşadığım içinde istifa ettimhanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz
Okuyrm kuzumm okuyrm Rabbim kabul etsin insallah..bu dr.da zaten uygulanmasi gereken seyler uygulaniyr sana deyince dedim gerisi Allahtan elden hic bir sey gelmez..takdir ilahi kuzum bol yatis bol dua artk gerisi..Rabbim nasi isterse o olacak..bakalim insallah kalir benmle minik kuzum..Kuzum elini karnina koy ''el musavvir'' esmasini sürekli aklına geldikçe oku.
Bide 70000 defa ''sübhanallahi ve bihamdihi'' oku (ilk 4 ayda bitecek)
Gece yatarkende ayet-el kürsü oku allaha emanet et yavrunu,inşllah hiçbirşey olamayacak.
Ancak onun gücü yetr korumaya bizim elimizden ne gelir
Estağfurullah canım yani oksapar pıhtılaşmayı engelledin diye kullanılıyor bırakınca pıhtı yapması bana da mantıklı geldi ama bu sıkıntılı süreçte yürümek zararlı ya acaba Son iki gündür yürüyüş yaptın mi. Bu doktorlar beni bitiriyor soruyorsun tek kelime cvp veriyolar sen kafanda milyon tane soru işareti ile bakakalıyosun. Hiç moralini bozma inan sen sancim yok demişsin ya orda saniyorum hepimiz rahatladık. Bence kendini takip et sancını değişik bir bulantı olursa ne bilim farkli bi akıntı olursa tansiyona nabzına hergun bakmaya çalış gün içinde mümkün oldukça ayaklarını tahmini 45 derecelik açıda tut progestanını ihmal etme bana göre aktif bir kanama varsa ağızdan alırsan daha iyi kanama ilacı dışarı atabilir diye düşünüyorum oturuşuna kalkışına dikkat et yatarken kalkarken yan pozisyonda bacaklarını hafif karnına doğru büzüp dizkapağından ve kollarından güç alarak rahmini kasmayacak şekilde kalk hapşırık öksürük gibi durumlarda oturmaya çalış ayakta çok acı veriyo. Uzun oldu belki ama belki faydası olur diye düşündümCnm kanama alani vardi gecen haftaki kontrolumde dr solemisti 2 cm..ama kahve akinti geliyodu bndn bu denli olmamisti hic..1.5 aylikkende yasadim kanama ama pihti gelmemisti..oksapar igne kullaniyordum gecen haftaki kontrolde onu biraktirdi dr. Ondn kaynakli birseymi bilmiyrm ki devletteki dr.a sordum parca neden geliyr e dusuk tehlikesi dedi baska aciklama yapmadi..igneyle alakali olabilir diye dusunuyrm ama yarin kendi dr.um bakicak artk kuzum insallah atlatiriz bunuda..yani soruna cvp oldumu bilmiyrm ama bole kjzum bnmde anlamadigim bisi oldu bu..hamilesin ve parca geliyr..bnm adetlerim hep pihtili olurdu ama rahim temizleniyr derlerdi hamileyken nasi bole bi durum oldu inan bnde hala salak gibiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?