2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen öyle spor bile etken aman ne takıyosun yaa millet şimdiden başladı yorum yapmaya oo doğumdan sonra bizi neler bekliyor acaba bende haftalardır görmüyorum yaa daha 10 gün var

canım doğru diyorsunda tahmiimce davaya gerek kalmadan hallolacak gibi me geliyor. inşallah öyledir ):

15 nisan acile gittim kuzum ben akşam temizlik yaptım fena oldum baktırdım okadar
kendi dr uma hiç gitmedim daha kızımı doğurduğuma başlıcam inş hala gitmedim ona ama
ikili devletten alıp gidicem
canım inşallah sende güzel haberler verirsin , ikili özellerde çok mu pahalı ki ya . bende bugün yaptırıcam fiyatını sordum 25 tl dedi . bunun için devlete gittigime degmez diyorum

canım doğru diyorsunda tahmiimce davaya gerek kalmadan hallolacak gibi me geliyor. inşallah öyledir ):

Demek istedigim hallolmasa bile hakkınızı aramaktan korkmayin. Dava sureci yıpratıcı bir süreç evet ama dediğim gibi artik is davalarinda dava acmadan uyusmazliklari arabulucu vasitasiyla çözme şansın var. Ozelde calisan arkadaslarimin aklinda bulunsun :) bizim çoğu muvekkilimiz dava acmaya gerek olmadan haklarina kavuştu

Doğru söylüyorsun canım

Ahh canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten ben de şu gün oldu daha hiç normal kontrole gidemedim hep bi kanama oldu sıkıntı oldu en son bende hastahanede yattım şimdi ne olacak bakalım
Kanama nı neye bağlıyor doktorun benimkine soruyorum bilemeyiz diyo

Allah razı olsun hayatım çok sağol tövbe birdaha içmem nasıl korktum soda da iyi geldi ve karnımı övdüm sürekli.İyiyim şuan canım.

kızlar 9 mayısa devletten randevu aldım 12+6 haftalık olacağım ikili için o tarihe ayarladım sizce geçmi sorun olurmu sonra sonuç çıkınca özelde dr a gideceğim.
11 - 14 hafta arası değil mi canım test zamanı

Canım çok üzüldüm yaa okurken içim gitti Rabbim. En kısa sürede inşallah yeniden bu mucizeyi yaşatır sana. Bol bol dua et birtanem.

canım inşallah gerek kalmaz ama gerekirse senden yardım almak isterim . çünkü bu tarz şeylerde bilgisizim daha önce böyle bi tecrübem olmadıgı için

Bende TEK’im ajansında çalışıyordum hemen ayrıldım zaten diken üstündeyim her dakika tatlım hiç gerek yok etkinliği toplantısı geç mesaisi derken harap olurum.Bir nebze sıkışırız evet ama keşke dememden iyidir.

Hic kafana takma bunu herkesin hamileliği farklı üstelik bir kadının tüm gebelikleri de farklı saglikli olduğuna inanıyorum canim

Serbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıranınız var mı buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…