- 10 Aralık 2016
- 1.518
- 4.611
- 133
- 41
Aynen öyle spor bile etken aman ne takıyosun yaa millet şimdiden başladı yorum yapmaya oo doğumdan sonra bizi neler bekliyor acabaDi mi canısı ya? Ben onceden spor da yapiyordum karin kaslarim vardi. Belki bu bile bi etkendir karnimin hemen buyumemesinde.
Zaten hormonlarim tavan yapmis, reklamlara bile ağlar hale geldim. Her sey batıyor icimi kemirmeye başlıyor bi gorseydim de rahatlasaydim kuzumu:)
canım doğru diyorsunda tahmiimce davaya gerek kalmadan hallolacak gibi me geliyor. inşallah öyledir ):Artik davadan önce arabulucuya basvurmak zorunlu oldu. Arabuluculuk süreci dava acmadan taraflara sorunlarini cozme sansi taniyor ve iş uyusmazliklarinda cok büyük oranda anlasma saglaniyor. Çünkü dava açılması isverenin de isine gelmedigi ve davalar genelde işçi lehine sonuçlandığı için ve odeyecegi parayı daha da arttıran yargilama giderleriyle vs ugrasmak istemedikleri için tavirlari daha olumlu oluyor bence aklınızda bulunsun :)
canım inşallah sende güzel haberler verirsin , ikili özellerde çok mu pahalı ki ya . bende bugün yaptırıcam fiyatını sordum 25 tl dedi . bunun için devlete gittigime degmez diyorum15 nisan acile gittim kuzum ben akşam temizlik yaptım fena oldum baktırdım okadar
kendi dr uma hiç gitmedim daha kızımı doğurduğuma başlıcam inş hala gitmedim ona ama
ikili devletten alıp gidicem
aaaaa bedava eminmisin ya okadar uygun nası hastane bu kızcanım inşallah sende güzel haberler verirsin , ikili özellerde çok mu pahalı ki ya . bende bugün yaptırıcam fiyatını sordum 25 tl dedi . bunun için devlete gittigime degmez diyorum
canım doğru diyorsunda tahmiimce davaya gerek kalmadan hallolacak gibi me geliyor. inşallah öyledir ):
Doğru söylüyorsun canımBenim bazen hic agrim olmuyorken bile enfeksiyon cikiyordu .. oyle biseyki ne zaman oldugunu bile anlamiyorsun ama suan bu haftalarda hepimiz ayni seyi yasiyorsak buyuk ihtimal kese genisleyip baski yapiyor rahme
Ama biz yine tedbiri birakmayip arada bi idtar kültür tahlilini yaptiralim
Kanama nı neye bağlıyor doktorun benimkine soruyorum bilemeyiz diyoAhh canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten ben de şu gün oldu daha hiç normal kontrole gidemedim hep bi kanama oldu sıkıntı oldu en son bende hastahanede yattım şimdi ne olacak bakalım
Benimki sorduğumda "hamilelikte kanamanin tek sebebi vardir ; düşük riski" diyordu. Ve ben anksiyete nöbetleri geçiriyordum. Sonra baska bir doktora gidip ondan da aynı cevabı alınca kabullenmek zorunda kaldim :)Kanama nı neye bağlıyor doktorun benimkine soruyorum bilemeyiz diyo
Allah razı olsun hayatım çok sağol tövbe birdaha içmem nasıl korktum soda da iyi geldi ve karnımı övdüm sürekli.İyiyim şuan canım.Gaz yapmıştır korkma bende bi kere içtim canım asiri cekmişti aynısı oldu zaten gazman gibiyiz aynısı oldu sonra tövbe ettim kolaya
Zaten normalde içmem çok pisman olsum oyle olunca
Bol bolll su ic ustune geciyor
11 - 14 hafta arası değil mi canım test zamanıkızlar 9 mayısa devletten randevu aldım 12+6 haftalık olacağım ikili için o tarihe ayarladım sizce geçmi sorun olurmu sonra sonuç çıkınca özelde dr a gideceğim.
Canım çok üzüldüm yaa okurken içim gitti Rabbim. En kısa sürede inşallah yeniden bu mucizeyi yaşatır sana. Bol bol dua et birtanem.Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
canım inşallah gerek kalmaz ama gerekirse senden yardım almak isterim . çünkü bu tarz şeylerde bilgisizim daha önce böyle bi tecrübem olmadıgı içinDemek istedigim hallolmasa bile hakkınızı aramaktan korkmayin. Dava sureci yıpratıcı bir süreç evet ama dediğim gibi artik is davalarinda dava acmadan uyusmazliklari arabulucu vasitasiyla çözme şansın var. Ozelde calisan arkadaslarimin aklinda bulunsun :) bizim çoğu muvekkilimiz dava acmaya gerek olmadan haklarina kavuştu
Normal hali minik olan mi eyvah eyvah son hali beni benden aldıKizlarrrrrrrrr...
Vajinanın normal hali ve doğum anındaki halini görün istedim.1cmden 10 cm'e
Bende TEK’im ajansında çalışıyordum hemen ayrıldım zaten diken üstündeyim her dakika tatlım hiç gerek yok etkinliği toplantısı geç mesaisi derken harap olurum.Bir nebze sıkışırız evet ama keşke dememden iyidir.aynen canım allah izin verirse düşüncm o devam edecegim diye izne ayrılmak tüm haklarımı kullanmak, verirse ücretsiz izin kullanmak zaten ücretsiz izini verirse çıkmam o zaman bana yeter. yok derse de çıkarılmak için uğraşırım
kız acaba 125 dedi de ben mi 25 anladım :) gidince görücez artık ama eminim ya 25 tl sonuçta 5 gün sonra çıkıyor dediaaaaa bedava eminmisin ya okadar uygun nası hastane bu kız
evet 12-6 gitcem11 - 14 hafta arası değil mi canım test zamanı
hahahha süper ya bedava bu zamandakız acaba 125 dedi de ben mi 25 anladım :) gidince görücez artık ama eminim ya 25 tl sonuçta 5 gün sonra çıkıyor dedi
Hic kafana takma bunu herkesin hamileliği farklı üstelik bir kadının tüm gebelikleri de farklı saglikli olduğuna inanıyorum canimAlt kat komsum da hamile aramizda 1 hafta var. Onun 1 hafta küçük. Ancak onun 2.cocugu benim ilk. Dün "senin karnin neden büyümüyor" dedi bana. Onun karnı büyümeye başlamış. Bildigim kadarıyla 2.cocukta daha cabuk buyuyormus karin ama yine de canim sıkıldı. Zaten 1 aydir doktora gitmiyorum kontrolum cumartesi günü, merakla ve stresle kontrolü bekliyorum. Normal di mi kizlar karnimizin buyumemesi? Rahim kisminda hissedilir bi şişlik var ama aaa karnim büyüyor artik diyebileceğim kadar degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?