inşallah diğeri bebek bile yok demişti gazdan umursamaz bi tiptiSenin söylemene gerek bile kalmaz,haftana bakıp kendi ister zaten
Bakalım o döneme giriyoruz yavaştan inşallah öyle olur ama ben aynı devam sankiHamileliğin 3.ayından sonra ki 2. trimestera balayi diyorlarHem bir çok rahatsiz edici belirti azalıyormuş hemde mutluluk hormonu çoğaliyormus
Oyyy maşallah kontrollü kilo alımına dikkat et yine de canım herkeste değişiyor belirtiler ama toplumda genel belirli şeyler tutuyor ama kız kardeşler genelde benzer özellik gösteriyor tabi cinsiyet de ayniysaBende de çok bel ağrısı oluyor ara ara kasık ağrısıda
Ablam 1 sonra doğuracak kızı olacak onunda çok midesi bulandı..
Anneminde bizim zamaninda cok bulanmış 9 ay çıkarmış.
Bende bulanma, tiksinme hiç biri yok.. ablam da dün bana senin ki erkek olabilir dedi iştahım çok arttı birde malum rekor bende 8 kilo aldım.. erkek bebekler çok yedirirmiş öyle dedi
Tabi ki normal. Bir kadının bütün hamilelikleri bile birbirinden farklıyken başkalarıyla nasıl aynı olabilir.. Herkesin boyu, kilosu, iç karın genişliği, hamilelikte aldığı kilosu, geçirdiği gebelik sayısı farklı. Kiminin 10. Haftada çıkar karnı kiminin 25. Haftada belli belirsizdir. Boşver herkesin her söylediğini takma kafana.Alt kat komsum da hamile aramizda 1 hafta var. Onun 1 hafta küçük. Ancak onun 2.cocugu benim ilk. Dün "senin karnin neden büyümüyor" dedi bana. Onun karnı büyümeye başlamış. Bildigim kadarıyla 2.cocukta daha cabuk buyuyormus karin ama yine de canim sıkıldı. Zaten 1 aydir doktora gitmiyorum kontrolum cumartesi günü, merakla ve stresle kontrolü bekliyorum. Normal di mi kizlar karnimizin buyumemesi? Rahim kisminda hissedilir bi şişlik var ama aaa karnim büyüyor artik diyebileceğim kadar degil
O bendede oluyor bazen kızın bazen oğlum eşim oğlani duyunca nasıl mutlu oluyor ama genelde yavrum benim diye seviyorumŞimdiye kadar erkek hisseden ben,bugün ilk defa bi anda canım kızım diye sevdim karnımıSonra bi "noluyoruz" deyip güldüm.Hâlâ erkek hissediyorum gerçi ama bakalım.Hayırlısı...Sağlıklısı..
Di mi canısı ya? Ben onceden spor da yapiyordum karin kaslarim vardi. Belki bu bile bi etkendir karnimin hemen buyumemesinde.Tabi ki normal. Bir kadının bütün hamilelikleri bile birbirinden farklıyken başkalarıyla nasıl aynı olabilir.. Herkesin boyu, kilosu, iç karın genişliği, hamilelikte aldığı kilosu, geçirdiği gebelik sayısı farklı. Kiminin 10. Haftada çıkar karnı kiminin 25. Haftada belli belirsizdir. Boşver herkesin her söylediğini takma kafana.
canım saçmalamış o lütfen takmaAlt kat komsum da hamile aramizda 1 hafta var. Onun 1 hafta küçük. Ancak onun 2.cocugu benim ilk. Dün "senin karnin neden büyümüyor" dedi bana. Onun karnı büyümeye başlamış. Bildigim kadarıyla 2.cocukta daha cabuk buyuyormus karin ama yine de canim sıkıldı. Zaten 1 aydir doktora gitmiyorum kontrolum cumartesi günü, merakla ve stresle kontrolü bekliyorum. Normal di mi kizlar karnimizin buyumemesi? Rahim kisminda hissedilir bi şişlik var ama aaa karnim büyüyor artik diyebileceğim kadar degil
hayirlisi olsun cnmben 2 kez kızlarım dedim
daha hamile değilkende hamileykende
En azindan iyiki siz varsınız <3canım saçmalamış o lütfen takma
2. cide hızla büyüyor. ayrıca görmüyormusun ünlülerin karnı 7 aylıkken minnacık
kiminde çıkar kiminde çıkmaz hiç duyma ilk gebeliğin canını sıkacak bir sürü dangalak çıkacak karşına
iyiki hepimiz varızEn azindan iyiki siz varsınız <3
davayla falan uğraşamam ama dilerim allahtan en kısa zamanda haklarımı alıpğ kurtulurum burdan kafaya koydumCanım fazla mesailerin için dava açarsan her türlü kazanırsın
amin canım inşallah , dr tam tarih söylemedi yalnızca ekim sonu kasım başı dedi canım :)Allahn izniyle güzel güzel haberlerle geleceksin insallah ❤❤❤
Heyecanla bekliyoruz
Doktorunun söylediği tahmini doğumu imzaya girersen düzelir .. tam haftasında giderse daha heyecanlı olur.
Ben sabah ilk işim imzamda ne yazıyor acaba diye yorumlarıma bakıyorum
ben daha çok burdan değilde dr banu çiftçinin uygulamasını indirdim, hergün ordan takip ediyorum kalp sesini bile veriyor dışarıya aynı bizim bebişlerinin ki onu dinliyorum hep, orada yazılanları okuyoum. :)amin canım inşallah , dr tam tarih söylemedi yalnızca ekim sonu kasım başı dedi canım :)
evet işte benim akrabamda da öyle dedi ve kızlarında olmyan bel agrısı bu hamileliginde oldu ve bebişte erkekti , hadi hayırlsı o zaman :)Ablamin hamileliklerinde hep bel ağrısı olmuş hatta ilk belirti olarak ve erkek bebisleri
Artik davadan önce arabulucuya basvurmak zorunlu oldu. Arabuluculuk süreci dava acmadan taraflara sorunlarini cozme sansi taniyor ve iş uyusmazliklarinda cok büyük oranda anlasma saglaniyor. Çünkü dava açılması isverenin de isine gelmedigi ve davalar genelde işçi lehine sonuçlandığı için ve odeyecegi parayı daha da arttıran yargilama giderleriyle vs ugrasmak istemedikleri için tavirlari daha olumlu oluyor bence aklınızda bulunsun :)davayla falan uğraşamam ama dilerim allahtan en kısa zamanda haklarımı alıpğ kurtulurum burdan kafaya koydum
canım o zaman erkek sağlıkla inşallahbenim kuyruk sokumum kalkınca fena zor adım atıyorum
kızda yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?