2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Alt kat komsum da hamile aramizda 1 hafta var. Onun 1 hafta küçük. Ancak onun 2.cocugu benim ilk. Dün "senin karnin neden büyümüyor" dedi bana. Onun karnı büyümeye başlamış. Bildigim kadarıyla 2.cocukta daha cabuk buyuyormus karin ama yine de canim sıkıldı. Zaten 1 aydir doktora gitmiyorum kontrolum cumartesi günü, merakla ve stresle kontrolü bekliyorum. Normal di mi kizlar karnimizin buyumemesi? Rahim kisminda hissedilir bi şişlik var ama aaa karnim büyüyor artik diyebileceğim kadar degil

kızlar ben kan grubuma birdaha baktırdım. Cidden negatifmiş. İlk doğumda iğne falan vurulmadım. İnternette yorumları okuyorum cok deli şeyler yaıyo. Başım döndü nerdeyse. Hiç benim gibi olan varmı? Kontrolum haftaya cuma günü. Bekleyim mi kontrolu yoksa geç kalmış mı olurum..

Oyyy maşallah kontrollü kilo alımına dikkat et yine de canım herkeste değişiyor belirtiler ama toplumda genel belirli şeyler tutuyor ama kız kardeşler genelde benzer özellik gösteriyor tabi cinsiyet de ayniysa

Tabi ki normal. Bir kadının bütün hamilelikleri bile birbirinden farklıyken başkalarıyla nasıl aynı olabilir.. Herkesin boyu, kilosu, iç karın genişliği, hamilelikte aldığı kilosu, geçirdiği gebelik sayısı farklı. Kiminin 10. Haftada çıkar karnı kiminin 25. Haftada belli belirsizdir. Boşver herkesin her söylediğini takma kafana.

Şimdiye kadar erkek hisseden ben,bugün ilk defa bi anda canım kızım diye sevdim karnımı Sonra bi "noluyoruz" deyip güldüm.Hâlâ erkek hissediyorum gerçi ama bakalım.Hayırlısı...Sağlıklısı..
O bendede oluyor bazen kızın bazen oğlum eşim oğlani duyunca nasıl mutlu oluyor ama genelde yavrum benim diye seviyorum

Di mi canısı ya? Ben onceden spor da yapiyordum karin kaslarim vardi. Belki bu bile bi etkendir karnimin hemen buyumemesinde.
Zaten hormonlarim tavan yapmis, reklamlara bile ağlar hale geldim. Her sey batıyor icimi kemirmeye başlıyor bi gorseydim de rahatlasaydim kuzumu:)

canım saçmalamış o lütfen takma
2. cide hızla büyüyor. ayrıca görmüyormusun ünlülerin karnı 7 aylıkken minnacık
kiminde çıkar kiminde çıkmaz hiç duyma ilk gebeliğin canını sıkacak bir sürü dangalak çıkacak karşına

amin canım inşallah , dr tam tarih söylemedi yalnızca ekim sonu kasım başı dedi canım :)

amin canım inşallah , dr tam tarih söylemedi yalnızca ekim sonu kasım başı dedi canım :)
ben daha çok burdan değilde dr banu çiftçinin uygulamasını indirdim, hergün ordan takip ediyorum kalp sesini bile veriyor dışarıya aynı bizim bebişlerinin ki onu dinliyorum hep, orada yazılanları okuyoum. :)

Kizlar gittik bebegi gorduk hareket ediyodu ulstrasonda ck ilginctii..oksaparla ilgili bi yorumda bulunmadi gorunuyo parcali kanamalarin gelicek biraz daha dedi..bebegin yeri gayt iyi korkma dedi..tabi insan duramiyr..progestan igneyi haftada bire dusurucekti ama ayni gun asiri devam..progestan hapi fitil olark devam..bu kdr..olabilir normal diyr onlara normal de gel bi de bize sor..rapora devam et dedi yaticaksin baska yolu yk dedi..boyle kizlar..Rabbim yasatmasin kimseye ck zordu bnm icin dun aksam ve gecesi..sabah olmadi bana..yani anladigim kanamalara tam bi aciklama getiremiyolar..hayirlisi hakkimkzda..insallah bu gunlere guler geceriz saglikla aliriz sipalari kucaklarimiza

ya kızlar ben 1.yi emziremedim süt alerjisi reflüsü vardı
depresyon yaşadım
şimdide büyük konuştum 2. emziremezsem kötü olurum die arkadaş büyük konuşuyosun dedi ay bir korku vicdan azabı
hakket başımıza bişey gelirse emzirmek ne kalırsa yanında diyorum
keşke konuşmasaydım Allah beni kötü sınarsa diyorum iyice saçmaladım gene ya

davayla falan uğraşamam ama dilerim allahtan en kısa zamanda haklarımı alıpğ kurtulurum burdan kafaya koydum
Artik davadan önce arabulucuya basvurmak zorunlu oldu. Arabuluculuk süreci dava acmadan taraflara sorunlarini cozme sansi taniyor ve iş uyusmazliklarinda cok büyük oranda anlasma saglaniyor. Çünkü dava açılması isverenin de isine gelmedigi ve davalar genelde işçi lehine sonuçlandığı için ve odeyecegi parayı daha da arttıran yargilama giderleriyle vs ugrasmak istemedikleri için tavirlari daha olumlu oluyor bence aklınızda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…