aynen burda yazılanlar ıokuyunca bayağı bedava geldi banada , mesela idrar ve kan testi içinde 35 tl ödedim . ama hastane tertemiz dr çok iyi çok şükür şanslıymışım bu konuda sezeryan dogumda 1400 tl normal de 950 tl bu arada. gelin burda doğurun gidin kızlar :) hep birlikte doğuralım ahahah
Di mi canısı ya? Ben onceden spor da yapiyordum karin kaslarim vardi. Belki bu bile bi etkendir karnimin hemen buyumemesinde.
Zaten hormonlarim tavan yapmis, reklamlara bile ağlar hale geldim. Her sey batıyor icimi kemirmeye başlıyor bi gorseydim de rahatlasaydim kuzumu:)
Canim bazilarinin ic karni genis oluyor 5. Aya kadar hic belli etmiyor kendini bazilarinin da ic karni dar oluor hemen karın dısari dogru buyuyor . Benim ic karnim hic yokmus cok darmıs ona ragmen suanda dumduz bir karna sahibin yemek yedigimde sisiyorum sadece o da bebek degil malum bir de bu 3. Dogumum düsün
Kizlar gittik bebegi gorduk hareket ediyodu ulstrasonda ck ilginctii..oksaparla ilgili bi yorumda bulunmadi gorunuyo parcali kanamalarin gelicek biraz daha dedi..bebegin yeri gayt iyi korkma dedi..tabi insan duramiyr..progestan igneyi haftada bire dusurucekti ama ayni gun asiri devam..progestan hapi fitil olark devam..bu kdr..olabilir normal diyr onlara normal de gel bi de bize sor..rapora devam et dedi yaticaksin baska yolu yk dedi..boyle kizlar..Rabbim yasatmasin kimseye ck zordu bnm icin dun aksam ve gecesi..sabah olmadi bana..yani anladigim kanamalara tam bi aciklama getiremiyolar..hayirlisi hakkimkzda..insallah bu gunlere guler geceriz saglikla aliriz sipalari kucaklarimiza
Canım yaa çok sevindim inşallah hersey güzel olacak. Ya kanama konusunda neden doktorlar bişey demiyor ya o kadar hamile görmüşler testler tahliller görmüşler benimki de öyle soruyorum bilemeyiz diyo. Neyse bugün rahat bi uyku çekersin canım
Ben acayip bel agrisi cekiyorum bunda.halbuki oglumda sadece baş agrilarim vardi kizim da da bol bol kusmalar 3. Bir cinsiyette yokki ne olacak bu kestiremiyorum
ya kızlar ben 1.yi emziremedim süt alerjisi reflüsü vardı
depresyon yaşadım
şimdide büyük konuştum 2. emziremezsem kötü olurum die arkadaş büyük konuşuyosun dedi ay bir korku vicdan azabı
hakket başımıza bişey gelirse emzirmek ne kalırsa yanında diyorum
keşke konuşmasaydım Allah beni kötü sınarsa diyorum iyice saçmaladım gene ya
Aslında olacak olan oluyor ama biz kendi soylediklerimizden yada yaptiklarimizdan kendimizi cezalandiriyoruz saçmalık değil bunu bende dahil çoğumuz yaşıyoruz iyi olur inşallah
aynen burda yazılanlar ıokuyunca bayağı bedava geldi banada , mesela idrar ve kan testi içinde 35 tl ödedim . ama hastane tertemiz dr çok iyi çok şükür şanslıymışım bu konuda sezeryan dogumda 1400 tl normal de 950 tl bu arada. gelin burda doğurun gidin kızlar :) hep birlikte doğuralım ahahah
Aslında olacak olan oluyor ama biz kendi soylediklerimizden yada yaptiklarimizdan kendimizi cezalandiriyoruz saçmalık değil bunu bende dahil çoğumuz yaşıyoruz iyi olur inşallah
Ben acayip bel agrisi cekiyorum bunda.halbuki oglumda sadece baş agrilarim vardi kizim da da bol bol kusmalar 3. Bir cinsiyette yokki ne olacak bu kestiremiyorum
Benimki sorduğumda "hamilelikte kanamanin tek sebebi vardir ; düşük riski" diyordu. Ve ben anksiyete nöbetleri geçiriyordum. Sonra baska bir doktora gidip ondan da aynı cevabı alınca kabullenmek zorunda kaldim :)
Orası neresii Bedava tabi kıymetini bil valla
Dün eşim Maslaktaki Acıbademi aradı doğum için.. dedim sessizce kapa telefonu
Ben sanırım Medipol Mega da doğuracağım
ahahaha gördün mü bilmiyorum bir hastanede tüm hemşireler aynı gün doğuruyor aman allahım belkii 30 tane varlar :) yabancılardı ama . nasıl denk gelmiş öyle hayret etmiştim