2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hahahha süper ya bedava bu zamanda
aynen burda yazılanlar ıokuyunca bayağı bedava geldi banada , mesela idrar ve kan testi içinde 35 tl ödedim . ama hastane tertemiz dr çok iyi çok şükür şanslıymışım bu konuda sezeryan dogumda 1400 tl normal de 950 tl bu arada. gelin burda doğurun gidin kızlar :) hep birlikte doğuralım ahahah

Serbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıranınız var mı buarada

Canim bazilarinin ic karni genis oluyor 5. Aya kadar hic belli etmiyor kendini bazilarinin da ic karni dar oluor hemen karın dısari dogru buyuyor . Benim ic karnim hic yokmus cok darmıs ona ragmen suanda dumduz bir karna sahibin yemek yedigimde sisiyorum sadece o da bebek degil malum bir de bu 3. Dogumum düsün

Canım yaa çok sevindim inşallah hersey güzel olacak. Ya kanama konusunda neden doktorlar bişey demiyor ya o kadar hamile görmüşler testler tahliller görmüşler benimki de öyle soruyorum bilemeyiz diyo. Neyse bugün rahat bi uyku çekersin canım

evet işte benim akrabamda da öyle dedi ve kızlarında olmyan bel agrısı bu hamileliginde oldu ve bebişte erkekti , hadi hayırlsı o zaman :)
Ben acayip bel agrisi cekiyorum bunda.halbuki oglumda sadece baş agrilarim vardi kizim da da bol bol kusmalar 3. Bir cinsiyette yokki ne olacak bu kestiremiyorum

Aslında olacak olan oluyor ama biz kendi soylediklerimizden yada yaptiklarimizdan kendimizi cezalandiriyoruz saçmalık değil bunu bende dahil çoğumuz yaşıyoruz iyi olur inşallah

allahım şansın hep böyle olsun süperrrrr

Aslında olacak olan oluyor ama biz kendi soylediklerimizden yada yaptiklarimizdan kendimizi cezalandiriyoruz saçmalık değil bunu bende dahil çoğumuz yaşıyoruz iyi olur inşallah
dilerim başıma birşey gelmez
inş bebeğim sağlıklı ben sağlıklı olayım inş nasipse emzirelim ne diyeyim

Ben acayip bel agrisi cekiyorum bunda.halbuki oglumda sadece baş agrilarim vardi kizim da da bol bol kusmalar 3. Bir cinsiyette yokki ne olacak bu kestiremiyorum
ahahahaha allahım ya , erkek o zaman bunda da bel ağrısıyla çekiyorsundur.

Benimki sorduğumda "hamilelikte kanamanin tek sebebi vardir ; düşük riski" diyordu. Ve ben anksiyete nöbetleri geçiriyordum. Sonra baska bir doktora gidip ondan da aynı cevabı alınca kabullenmek zorunda kaldim :)
Anladım canım inşallah tek nedeni budur gerçekten 12. Haftada bu da bitecek demek oluyo

Hahahaaa düşünsene hepimiz aynı dakikalarda doğuruyoruz bas bas bağırıyoruz doktorlar kaçar heralde

Orası neresii Bedava tabi kıymetini bil valla
Dün eşim Maslaktaki Acıbademi aradı doğum için.. dedim sessizce kapa telefonu
Ben sanırım Medipol Mega da doğuracağım

Pazartesi randevum var video ya cektirip sagdan soldan inceliycem nub u cok merak ediyorum gerci o doktorda hemen soyleyecekmis gibi gelior bana
canım inşallah herşey yolunda giderse bugün , bende eşime diyecegim videoya çek diye. artık açar açar izler sevindirik olurum

Hahahaaa düşünsene hepimiz aynı dakikalarda doğuruyoruz bas bas bağırıyoruz doktorlar kaçar heralde
ahahaha gördün mü bilmiyorum bir hastanede tüm hemşireler aynı gün doğuruyor aman allahım belkii 30 tane varlar :) yabancılardı ama . nasıl denk gelmiş öyle hayret etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…