Yok hiç görmedim çok komik yaa peki o hemşirelere kim hemşirelik yapmışahahaha gördün mü bilmiyorum bir hastanede tüm hemşireler aynı gün doğuruyor aman allahım belkii 30 tane varlar :) yabancılardı ama . nasıl denk gelmiş öyle hayret etmiştim
canım burası gaziantep, hastaneyi de görmek istersen. yaz gaziantep ncr hospital de çıkar resimleri görürsün. hastanenin falan :)Orası neresiiBedava tabi kıymetini bil valla
Dün eşim Maslaktaki Acıbademi aradı doğum için.. dedim sessizce kapa telefonu
Ben sanırım Medipol Mega da doğuracağım
https://www.google.com/search?q=ayn...7#imgdii=YZUGIaSn9Co2OM:&imgrc=57EcUBAmMA7ayM:Yok hiç görmedim çok komik yaa peki o hemşirelere kim hemşirelik yapmış
canım burası gaziantep, hastaneyi de görmek istersen. yaz gaziantep ncr hospital de çıkar resimleri görürsün. hastanenin falan :)
Sanırım o iki testten ve diğer testlerden daha yüksek oranda doğruluk veriyor kararsızım aslındaSerbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıranınız var mı buarada
Buraya video atiliyorsa buraya da at da bari bizde mutlu olalimcanım inşallah herşey yolunda giderse bugün , bende eşime diyecegim videoya çek diye. artık açar açar izler sevindirik olurum
Benim kizimdayken de bel ağrım olurdu.Ama şuna inaniyorum.Doğum sancısı çekerken,kız kasıktan,erkek belden vururmus ağrı.Annem hep söyler.İki doğumu da yaşadığı için inaniyorum.Ben doğum sancısı çekerken hep kasıktan ağrı hissettimevet işte benim akrabamda da öyle dedi ve kızlarında olmyan bel agrısı bu hamileliginde oldu ve bebişte erkekti , hadi hayırlsı o zaman :)
Markette 3 lira kuzum şerbet soyle hastaneye. 3 lira fark koyacaklarsa sıkıntı yok .Baya uzak kalıyor bizeIstanbul da ki özeller bizden altın madeni cikacagini sanıyorlar sanki fiyatlar çok fena
diyorlar şerbet hediye ediyoruzz.. ben butun hastaneye şerbet getirim gozunuzu seveyim
Serbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıranınız var mı buarada
İnşallah gerek kalmaz ama ikili test sonucuma göre yaptırmayı düşünüyorumSerbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıranınız var mı buarada
Maşallah bunlar ne guzel fiyatlar ya,benim istediğim hastanenin biri 8000 biri 7000 istiyor.aynen burda yazılanlar ıokuyunca bayağı bedava geldi banada , mesela idrar ve kan testi içinde 35 tl ödedim . ama hastane tertemiz dr çok iyi çok şükür şanslıymışım bu konuda sezeryan dogumda 1400 tl normal de 950 tl bu arada. gelin burda doğurun gidin kızlar :) hep birlikte doğuralım ahahah
Markette 3 lira kuzum şerbet soyle hastaneye. 3 lira fark koyacaklarsa sıkıntı yok .hangi hastaneye gidiyorsun bu arada dogum fiyatlari nedir
Vajinanın bu hali korkutmasın sizi.Zaten genelde doğuma gittinizde 3cm kadar açılmayla gidiyosunuz.Sonra saatte 1 cm açılma oluyor.Tabi bu kasilmalara bağlı.Beni 8cm acilmayla doğuma aldılar.Bide kesik attılar risk almamak için.Kizlarrrrrrrrr...
Vajinanın normal hali ve doğum anındaki halini görün istedim.1cmden 10 cm'e
canım inşallah gerek kalmaz ama gerekirse senden yardım almak isterim . çünkü bu tarz şeylerde bilgisizim daha önce böyle bi tecrübem olmadıgı için
Kız neresi orasıaynen burda yazılanlar ıokuyunca bayağı bedava geldi banada , mesela idrar ve kan testi içinde 35 tl ödedim . ama hastane tertemiz dr çok iyi çok şükür şanslıymışım bu konuda sezeryan dogumda 1400 tl normal de 950 tl bu arada. gelin burda doğurun gidin kızlar :) hep birlikte doğuralım ahahah
3 sene önce maslak acıbadem normal doğum için 10bin demişti. Şimdi kaç olmuş merake ttim bakOrası neresiiBedava tabi kıymetini bil valla
Dün eşim Maslaktaki Acıbademi aradı doğum için.. dedim sessizce kapa telefonu
Ben sanırım Medipol Mega da doğuracağım
Ben sana soyleyeyim hemebBi dogurup cikicaz iki dk valla icmeyiz diyormusuz
Esenler Medipole gidiyorum doktor muayenesi 120 tl ama oradan uzaklasacagım
Medipol megaya yonelicem sanirim
Dün Acibadem 17 binler falan diyordu oda sok etkisi yaratti telefonu kapat dedim kocama hatta engelleoda doktoruna normaline sezeryanina gore degisiyormus
Megayı da bugün arayacagım ne kadar diye tahminim 2000 civaridir orasi da doktorun uzmanligina doc. sezryana normale gore degisiyor bi arayim tam kesin bilgi yazarim
hahahahhBi dogurup cikicaz iki dk valla icmeyiz diyormusuz
Esenler Medipole gidiyorum doktor muayenesi 120 tl ama oradan uzaklasacagım
Medipol megaya yonelicem sanirim
Dün Acibadem 17 binler falan diyordu oda sok etkisi yaratti telefonu kapat dedim kocama hatta engelleoda doktoruna normaline sezeryanina gore degisiyormus
Megayı da bugün arayacagım ne kadar diye tahminim 2000 civaridir orasi da doktorun uzmanligina doc. sezryana normale gore degisiyor bi arayim tam kesin bilgi yazarim
ayyyyyy inşallah inşallah tüm hamişlere nasip olsun inş.Bir arkadaşım ilkini emziremedi ikincisi maşallah annesini süt fabrikası görüyor
ayyy müthişşş ya hastane harika şansa bak ay geleyim gezeyim sonra doğuma gideyimcanım burası gaziantep, hastaneyi de görmek istersen. yaz gaziantep ncr hospital de çıkar resimleri görürsün. hastanenin falan :)
Ben sana soyleyeyim hemebmesela duygu hanim 3600 dediler lebriz hanim 4500 yalnizca dogum fiyati bacım ben medicalparkta muayenler tahliller 2li test ultrason hastane oda susleme check up 7350 ye anlastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?