2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ahahaha gördün mü bilmiyorum bir hastanede tüm hemşireler aynı gün doğuruyor aman allahım belkii 30 tane varlar :) yabancılardı ama . nasıl denk gelmiş öyle hayret etmiştim
Yok hiç görmedim çok komik yaa peki o hemşirelere kim hemşirelik yapmış

Orası neresii Bedava tabi kıymetini bil valla
Dün eşim Maslaktaki Acıbademi aradı doğum için.. dedim sessizce kapa telefonu
Ben sanırım Medipol Mega da doğuracağım
canım burası gaziantep, hastaneyi de görmek istersen. yaz gaziantep ncr hospital de çıkar resimleri görürsün. hastanenin falan :)

canım burası gaziantep, hastaneyi de görmek istersen. yaz gaziantep ncr hospital de çıkar resimleri görürsün. hastanenin falan :)

Baya uzak kalıyor bize Istanbul da ki özeller bizden altın madeni cikacagini sanıyorlar sanki fiyatlar çok fena
diyorlar şerbet hediye ediyoruzz.. ben butun hastaneye şerbet getirim gozunuzu seveyim

canım inşallah herşey yolunda giderse bugün , bende eşime diyecegim videoya çek diye. artık açar açar izler sevindirik olurum
Buraya video atiliyorsa buraya da at da bari bizde mutlu olalim her taraftan resim cektir hic biryerini saklama ihtimali kalmasin desifre edelim onu

evet işte benim akrabamda da öyle dedi ve kızlarında olmyan bel agrısı bu hamileliginde oldu ve bebişte erkekti , hadi hayırlsı o zaman :)
Benim kizimdayken de bel ağrım olurdu.Ama şuna inaniyorum.Doğum sancısı çekerken,kız kasıktan,erkek belden vururmus ağrı.Annem hep söyler.İki doğumu da yaşadığı için inaniyorum.Ben doğum sancısı çekerken hep kasıktan ağrı hissettim

Baya uzak kalıyor bize Istanbul da ki özeller bizden altın madeni cikacagini sanıyorlar sanki fiyatlar çok fena
diyorlar şerbet hediye ediyoruzz.. ben butun hastaneye şerbet getirim gozunuzu seveyim
Markette 3 lira kuzum şerbet soyle hastaneye. 3 lira fark koyacaklarsa sıkıntı yok . hangi hastaneye gidiyorsun bu arada dogum fiyatlari nedir

Maşallah bunlar ne guzel fiyatlar ya,benim istediğim hastanenin biri 8000 biri 7000 istiyor.
Resmen parayla çocuk alacağız

Markette 3 lira kuzum şerbet soyle hastaneye. 3 lira fark koyacaklarsa sıkıntı yok . hangi hastaneye gidiyorsun bu arada dogum fiyatlari nedir

Bi dogurup cikicaz iki dk valla icmeyiz diyormusuz
Esenler Medipole gidiyorum doktor muayenesi 120 tl ama oradan uzaklasacagım
Medipol megaya yonelicem sanirim

Dün Acibadem 17 binler falan diyordu oda sok etkisi yaratti telefonu kapat dedim kocama hatta engelle oda doktoruna normaline sezeryanina gore degisiyormus

Megayı da bugün arayacagım ne kadar diye tahminim 2000 civaridir orasi da doktorun uzmanligina doc. sezryana normale gore degisiyor bi arayim tam kesin bilgi yazarim

Kizlarrrrrrrrr...
Vajinanın normal hali ve doğum anındaki halini görün istedim.1cmden 10 cm'e
Vajinanın bu hali korkutmasın sizi.Zaten genelde doğuma gittinizde 3cm kadar açılmayla gidiyosunuz.Sonra saatte 1 cm açılma oluyor.Tabi bu kasilmalara bağlı.Beni 8cm acilmayla doğuma aldılar.Bide kesik attılar risk almamak için.

Kız neresi orası

Orası neresii Bedava tabi kıymetini bil valla
Dün eşim Maslaktaki Acıbademi aradı doğum için.. dedim sessizce kapa telefonu
Ben sanırım Medipol Mega da doğuracağım
3 sene önce maslak acıbadem normal doğum için 10bin demişti. Şimdi kaç olmuş merake ttim bak

Ben sana soyleyeyim hemeb mesela duygu hanim 3600 dediler lebriz hanim 4500 yalnizca dogum fiyati bacım ben medicalparkta muayenler tahliller 2li test ultrason hastane oda susleme check up 7350 ye anlastim

hahahahh Bugün eşime kızdım.Dedim sinirimi bozma gidip acibadem de dogururum bak.O da dedi ki,"orası boşuna ACIbadem değil"dedi

Ben sana soyleyeyim hemeb mesela duygu hanim 3600 dediler lebriz hanim 4500 yalnizca dogum fiyati bacım ben medicalparkta muayenler tahliller 2li test ultrason hastane oda susleme check up 7350 ye anlastim

Oy oy maşallahh ya ben daha hic sormadim duygucuk bana uzak kaliyor
Medicalpark a da soracaktim bende ..
Ya varya heryerden dayın olacak
Bi tanıdıkla aynı doktora gidiyoruz ben 120 veriyorum o indirimli gidiyor tanıdık bulmus aynı doktora 60 a gidiyor
Adaletin bu mu dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…