2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ablamin hamileliklerinde hep bel ağrısı olmuş hatta ilk belirti olarak ve erkek bebisleri

Bende de çok bel ağrısı oluyor ara ara kasık ağrısıda

Ablam 1 sonra doğuracak kızı olacak onunda çok midesi bulandı..
Anneminde bizim zamaninda cok bulanmış 9 ay çıkarmış.

Bende bulanma, tiksinme hiç biri yok.. ablam da dün bana senin ki erkek olabilir dedi iştahım çok arttı birde malum rekor bende 8 kilo aldım.. erkek bebekler çok yedirirmiş öyle dedi

Hepimizin enfeksiyon kapamayacağımıza göre o zamab bebekler büyüyor ağrılarıni sevdiğim sağlıkla büyüsünlerde herseye razıyız
Enfeksiyon olsa düzenli bi sızı olmaz mı sence benim 3 yada 4 günde bir anlık oluyo

Enfeksiyon olsa düzenli bi sızı olmaz mı sence benim 3 yada 4 günde bir anlık oluyo

Benim bazen hic agrim olmuyorken bile enfeksiyon cikiyordu .. oyle biseyki ne zaman oldugunu bile anlamiyorsun ama suan bu haftalarda hepimiz ayni seyi yasiyorsak buyuk ihtimal kese genisleyip baski yapiyor rahme
Ama biz yine tedbiri birakmayip arada bi idtar kültür tahlilini yaptiralim

kızımda 26 kg aldım ben bir ekmek yiyordum bunda dikkatliyim ama almışım
çatlıcam bende kızmı erkek mi

kızımda 26 kg aldım ben bir ekmek yiyordum bunda dikkatliyim ama almışım
çatlıcam bende kızmı erkek mi

Midemize sahip cikamiyoruz yok erkek yedirir yok kiz yedirir diye bebeklerimize iftira atiyoruz dimi

Bende daha 3 ayda 8 kilo artık doğuma yuvarlanarak giderim ..

Ben hep erkek hissediyorum ama bir cok kisi hislerinde yanilmis o yuzden bende cok merak ediyorum

Canım fazla mesailerin için dava açarsan her türlü kazanırsın

sende benim gibi 26 ları görürsün
olsun verirsin inşallah sağlıkla gelsinlerde
bana gören herkes erkek diyor bende sanmam diyorum öyle gibi hissediyorum ama kesin kız diyorum saçmaladım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…