2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah bunlar ne guzel fiyatlar ya,benim istediğim hastanenin biri 8000 biri 7000 istiyor.
Resmen parayla çocuk alacağız
Ben memorial le konusmustum 13.750 yalnizca dogum demisti belden uyusturma olursa ekstaraya girer fln. Şok yaşadim. Dogurduktan sonra çocugu altın kaplama olarak verecekseniz olur dedim.telefondaki de haaa? Diyor

hahahahh Bugün eşime kızdım.Dedim sinirimi bozma gidip acibadem de dogururum bak.O da dedi ki,"orası boşuna ACIbadem değil"dedi

hahah Valla çok yerinde bir tespit olmuş
Benimki de kadin anlatiyor paketleri güzel güzel dinliyor ayıp olmasın diye yüzünün şekli değişti
Ama özel saglik sigortasi olanlar icin fiyatlar nasil bilmiyorum yine de çok pahali
Hatta bir çılginlik yapip Amerikan hastanesinide arayacaktik cesaretimiz kirildi

Ya medipolde de dogursam 3600 dogum arti muayeneler tahliller zaten rahat 8 bini bulacakti simdiki doktorumdan cok memnunum iyiki degistirmisim

inşallah canım üzme kendini hem saglikliymis ne güzel çok kanaması olupda sağlıklı dogan bebişler var hiç kanaması olmayıp kalpli duranda var hersey Allahdan iyici yat dinlen

Gözün aydın

Maşallah bunlar ne guzel fiyatlar ya,benim istediğim hastanenin biri 8000 biri 7000 istiyor.
Resmen parayla çocuk alacağız
canım tövbe de öyle olsa evde doğururum dermişim :) ayyy gerçekten ciddi rakamlar. acaba siz full+++++ hastanelere mi gidiyorsunuz

daha öğrenecek çok şeyimiz var desene, ama benim aşırı bel ağrım var

Hangi medipol esenler mi mega mi?
Esenler bana cok para odakli geldi
Medipol hastaneleri para delisi gibi. Sevmiyorum aslinda da evime yakin diye gidiyordum iste .10 gunde bir zam yapiyorlar.2 li test ve ve ayrintili ultrason icin cok yuksek fiyatlar istiyordu .

canım gözün aydın darısı bana olsun inşallah. benimki de saat 15:30 da dua et bana da lütfen. bana da geçen sefer erkek gibi demişti belki bu defa netleşir :)

Ayyyy ne güzel Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.

ayyy müthişşşş haber ne güzel darısı başımıza

Medipol hastaneleri para delisi gibi. Sevmiyorum aslinda da evime yakin diye gidiyordum iste .10 gunde bir zam yapiyorlar.2 li test ve ve ayrintili ultrason icin cok yuksek fiyatlar istiyordu .

Evet ozellike esenler tam para delisi ..
Tahlili devlette yaptiricam dedim kayittaki kizlarin şekli degisti sanki parayi ceplerine atacaklar onlara neyse!
Zaten esenlerde bir burcu aydin boyama var ona da randv. almak ölüm onun harici hic bir doktoru tam önermiyorlar

Bir de megayı deneyim dedim orasida mi paragöz
Esenlerden pahali oldugunu biliyorum ama paragozluk cok baska birsey birde esenlerde devlet hastanesi muamelesi goruyorsun
doktorlardan degilde kayit yapanlardan..doktor gitmis haber vermemisler o kadar yol gitmisim agizlarindan kerpetenle laf aliyorum
Illa sesimizi yukseltmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…