2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynı sorunları yaşadım bende. Her izin zamanı işkenceydi. Benim en büyük şansımda evlilik nedeniyle işten ayrılıp tazminat hakkım olmasaydı. O yüzden böyle cesur davrandım. Yoksa şu zamanlar maddiyata en çok ihtiyaç olunan zamanlar

Ben memorial le konusmustum 13.750 yalnizca dogum demisti belden uyusturma olursa ekstaraya girer fln. Şok yaşadim. Dogurduktan sonra çocugu altın kaplama olarak verecekseniz olur dedim.telefondaki de haaa? Diyor
Evey evet bende bu fiyatı acibademden aldım bu normal doğum fiyatı,sezeryan ve oda süsleme falanda eklenince 10000i geçiyormuş bide Vip oda olunca 150000 bin tl dedi....ben şok

Megada da 5 dk geciktim diye 10.30 taki randevum icin 12 ye kadar bekledim. Esim cok sinirlendi . Ustelik girdik 180 lira muayene ucreti verdik girdik 5 dk bile duramadik odada doguma gidecekmis doktor nasil ciktigimizi sasirdik. O yuzden sende secerken ozellikle cok hastasi olmayan doktor tercih et yoksa 10 dakikada bir doguma yetisiyor 2 dakika bebegini goremeden odadan cikartiliyorsun tuhaf

aynen bildigin işkence ,ama az kaldı allahın izniyle , ben o hakkımı da yitirdim borcumuz çoktu o zaman çıkamadım evlilik sebebiyle

canım tövbe de öyle olsa evde doğururum dermişim :) ayyy gerçekten ciddi rakamlar. acaba siz full+++++ hastanelere mi gidiyorsunuz
Bu acibademin sadece normal doğum fiatı,bide ben sezeryan istiyorum oda süslemede eklenince 10000 oluyormuş tabi bu fiyat sadece standart oda fiyatı
Valla bende anlamadım neden bu kadar pahali,ama o kadar para vereceğimi sanmıyorum.zaten muayenede 200 tl galiba hastane ve doktor değiştirsem iyi olacak

Evey evet bende bu fiyatı acibademden aldım bu normal doğum fiyatı,sezeryan ve oda süsleme falanda eklenince 10000i geçiyormuş bide Vip oda olunca 150000 bin tl dedi....ben şok
Ay sorma vip de neymiş benim suanda gittigim hastanede de normal oda mi istiyorsunuz 1+1 mi 2+1 mi dediler. hayir tasinmiycam iki dogurup cikicam dedim. Bazılari kalmak istiyor, Mesela suan 2+1 dairemiz 2 aydir dolu bayan dogum yapti hemsireler baksin diye gitmiyormus ahahahah rahatliga bak . Gunluk 1800 bacim o oda dogurdun bak gozunu seveyim verilir mi

Bu sene kız senesi dedik ama galiba yanıldık erkek senesi,yada erkekler cinsiyeti daha erken gösterdiği içinmi ilk haberler hep erkek oluyor acaba...
Gözün aydın canım,hep güzel haberler al inslalah

Oha yok artik çocuğu hemşirelere baktırmakta nedir,2+1 refakatçi rahat etsin diye tutuluyor ben öyle biliyorum.kadin resmen rezidans sanmış orayı

Kızlar,sabah uyanınca bi kamyon dayak yemiş gibi oluyorum.Sırtım felaket ağrıyor.
Benim de sabahları bel ağrısı ve ellerde uyuşma oluyor. Ama benim eskiden de kas ağrısı olduğu için hangisi sebep bilemiyorum
Normalde çok iştahlı biriyken kızımda iştah kalmamıştı şimdi ne yesem diye çıldıran bir tip oldum
Hiç alakası yok. Herkesin bünyesi, karın yapısı, kas yapısı farklı. Bunlar boş laflar canım içşn rahat olsun.
Çok sevindim için rahat olsun canım.
Oooo resmen bedava ben yedi yıl önce onun iki katını verdim. Şimdi ne kadar sormadım henüz

Oha yok artik çocuğu hemşirelere baktırmakta nedir,2+1 refakatçi rahat etsin diye tutuluyor ben öyle biliyorum.kadin resmen rezidans sanmış orayı
2 aydir kaldigina gore oyle zannettigi kesin ben hastanede boguluyorum ya duramam dogum yaptigimda bile normalde sezeryan 2 gun yatısı var ona ragmen ben 1. Gunden sonra cikip gidiorum evde daha rahat bakiorum bebegime

Ohh haberler geliyor yavas yavas gozunaydin hadi bakalım başlarsin sende alisverislerine . Sirf bir iki bisey alabileyim diye cinsiyet ogrenmek istiyorum ya artik almak istiyorum minik minik seyler. ☺

İlk defa yurtdışında olduğuma şükrettim 7000-8000 doğum fiyatları ne yaa. Burda bütün hastaneler devlete bağlı ama tr’de ki en lüks özel hastanelerin üzerindedir. Doğum ücretini devlet karşılıyor her türlü. Öyle doğumhanede yapılmıyor doğumlar. Kaldığınız odada yapıyorsunuz doğumu zaten her türlü ekipman-teçhizat var. Doğumdan sonra ebeler isterseniz duş aldırıyor, isterseniz küveti hazırlıyor. Doğum çantasına dahi gerek yok çünkü aklınıza gelebilecek herşey tek kullanımlık olarak odalarda mevcut. Hepiniz gelin burda doğuralım

2 aydir kaldigina gore oyle zannettigi kesin ben hastanede boguluyorum ya duramam dogum yaptigimda bile normalde sezeryan 2 gun yatısı var ona ragmen ben 1. Gunden sonra cikip gidiorum evde daha rahat bakiorum bebegime
Aynen öyle ne rahat olacak hastane. Tabi ben sezeryan yapıp 3. Gün misafir ağırladım o da tuhaf ama

CAnım bence de en kısa zamanda değiştir çok fazla bi dogurtucan yani tövbe sanki tüp bebek koyacak o ne öyle

Ya valla şuan bende ikilimde kaldım yine ben başka bir hastane daha bakayım mega ya giden tanidigim var o çok memnunum deyince oraya geleyim dedim bende
Evimede yakın olunca
Çok zor bu hastane ve doktor secimleri

Yâ o kesik işi istemesek ne oluyo

Sanırım o iki testten ve diğer testlerden daha yüksek oranda doğruluk veriyor kararsızım aslında
Evet ikili testi hiç yaptırmıyor doğrudan fetal test istiyor o yüzden

Erken doğumla kaybım olunca ne gerekiyorsa yapmak istiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…