- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Aminnn canım hepimizinkiler inşallahAyyyy ne güzelSağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.
Aynı sorunları yaşadım bende. Her izin zamanı işkenceydi. Benim en büyük şansımda evlilik nedeniyle işten ayrılıp tazminat hakkım olmasaydı. O yüzden böyle cesur davrandım. Yoksa şu zamanlar maddiyata en çok ihtiyaç olunan zamanlaraynn canım başarmaya çalışıyorum çünkü adam tek bana değil herkese saygısız , onun için kendimde hata aramıyorum. huyu böyle hele şu zaman geçsin işim olmaz burasıyla havasındayım. nşallah aksi bi durum olmaz. mesela bugün kontrolüm var nasıl izin alsam diye kırk takla atıyorum, herif izin isteyince bi saate bi yüzümüze bakıyor böyle bi şekil var mı ya
Evey evet bende bu fiyatı acibademden aldım bu normal doğum fiyatı,sezeryan ve oda süsleme falanda eklenince 10000i geçiyormuş bide Vip oda olunca 150000 bin tl dedi....ben şokBen memorial le konusmustum 13.750 yalnizca dogum demisti belden uyusturma olursa ekstaraya girer fln. Şok yaşadim. Dogurduktan sonra çocugu altın kaplama olarak verecekseniz olur dedim.telefondaki de haaa? Diyor
Megada da 5 dk geciktim diye 10.30 taki randevum icin 12 ye kadar bekledim. Esim cok sinirlendi . Ustelik girdik 180 lira muayene ucreti verdik girdik 5 dk bile duramadik odada doguma gidecekmis doktor nasil ciktigimizi sasirdik. O yuzden sende secerken ozellikle cok hastasi olmayan doktor tercih et yoksa 10 dakikada bir doguma yetisiyor 2 dakika bebegini goremeden odadan cikartiliyorsun tuhafEvet ozellike esenler tam para delisi ..
Tahlili devlette yaptiricam dedim kayittaki kizlarin şekli degisti sanki parayi ceplerine atacaklar onlara neyse!
Zaten esenlerde bir burcu aydin boyama var ona da randv. almak ölüm onun harici hic bir doktoru tam önermiyorlar
Bir de megayı deneyim dedim orasida mi paragöz
Esenlerden pahali oldugunu biliyorum ama paragozluk cok baska birsey birde esenlerde devlet hastanesi muamelesi goruyorsun
doktorlardan degilde kayit yapanlardan..doktor gitmis haber vermemisler o kadar yol gitmisim agizlarindan kerpetenle laf aliyorum
Illa sesimizi yukseltmemiz gerekiyor
aynen bildigin işkence ,ama az kaldı allahın izniyle , ben o hakkımı da yitirdim borcumuz çoktu o zaman çıkamadım evlilik sebebiyleAynı sorunları yaşadım bende. Her izin zamanı işkenceydi. Benim en büyük şansımda evlilik nedeniyle işten ayrılıp tazminat hakkım olmasaydı. O yüzden böyle cesur davrandım. Yoksa şu zamanlar maddiyata en çok ihtiyaç olunan zamanlar
Bu acibademin sadece normal doğum fiatı,bide ben sezeryan istiyorum oda süslemede eklenince 10000 oluyormuşcanım tövbe de öyle olsa evde doğururum dermişim :) ayyy gerçekten ciddi rakamlar. acaba siz full+++++ hastanelere mi gidiyorsunuz
Ay sorma vip de neymişEvey evet bende bu fiyatı acibademden aldım bu normal doğum fiyatı,sezeryan ve oda süsleme falanda eklenince 10000i geçiyormuş bide Vip oda olunca 150000 bin tl dedi....ben şok
Bu sene kız senesi dedik ama galiba yanıldık erkek senesi,yada erkekler cinsiyeti daha erken gösterdiği içinmi ilk haberler hep erkek oluyor acaba...Kizlarrrrr şimdi kontrolden çıktık bebegimin tüm ölçümleri yapıldı herşeyi çok güzel dedi. Ve yüzde yetmiş erkek dedi. Bende de bel ağrısı vardı özellikle ayakta kaldığım zamanlar az yürüdüğüm zamanlar falan.
Oha yok artik çocuğu hemşirelere baktırmakta nedir,2+1 refakatçi rahat etsin diye tutuluyor ben öyle biliyorum.kadin resmen rezidans sanmış orayıAy sorma vip de neymişbenim suanda gittigim hastanede de normal oda mi istiyorsunuz 1+1 mi 2+1 mi dediler. hayir tasinmiycam iki dogurup cikicam dedim. Bazılari kalmak istiyor, Mesela suan 2+1 dairemiz 2 aydir dolu bayan dogum yapti hemsireler baksin diye gitmiyormus ahahahah rahatliga bak . Gunluk 1800 bacim o oda dogurdun bak gozunu seveyim verilir mi
İlginç kafam karıştıInan ki bende pıhtılaşma var hem ilaç hem iğne kullanıyorum birinde sesi ki kanin fazla civiklasmis birinde kese aşağı düşmüş öyle yani
Benim de sabahları bel ağrısı ve ellerde uyuşma oluyor. Ama benim eskiden de kas ağrısı olduğu için hangisi sebep bilemiyorumKızlar,sabah uyanınca bi kamyon dayak yemiş gibi oluyorum.Sırtım felaket ağrıyor.
Normalde çok iştahlı biriyken kızımda iştah kalmamıştı şimdi ne yesem diye çıldıran bir tip oldumBende de çok bel ağrısı oluyor ara ara kasık ağrısıda
Ablam 1 sonra doğuracak kızı olacak onunda çok midesi bulandı..
Anneminde bizim zamaninda cok bulanmış 9 ay çıkarmış.
Bende bulanma, tiksinme hiç biri yok.. ablam da dün bana senin ki erkek olabilir dedi iştahım çok arttı birde malum rekor bende 8 kilo aldım.. erkek bebekler çok yedirirmiş öyle dedi
Hiç alakası yok. Herkesin bünyesi, karın yapısı, kas yapısı farklı. Bunlar boş laflar canım içşn rahat olsun.Alt kat komsum da hamile aramizda 1 hafta var. Onun 1 hafta küçük. Ancak onun 2.cocugu benim ilk. Dün "senin karnin neden büyümüyor" dedi bana. Onun karnı büyümeye başlamış. Bildigim kadarıyla 2.cocukta daha cabuk buyuyormus karin ama yine de canim sıkıldı. Zaten 1 aydir doktora gitmiyorum kontrolum cumartesi günü, merakla ve stresle kontrolü bekliyorum. Normal di mi kizlar karnimizin buyumemesi? Rahim kisminda hissedilir bi şişlik var ama aaa karnim büyüyor artik diyebileceğim kadar degil
Çok sevindim için rahat olsun canım.Kizlar gittik bebegi gorduk hareket ediyodu ulstrasonda ck ilginctii..oksaparla ilgili bi yorumda bulunmadi gorunuyo parcali kanamalarin gelicek biraz daha dedi..bebegin yeri gayt iyi korkma dedi..tabi insan duramiyr..progestan igneyi haftada bire dusurucekti ama ayni gun asiri devam..progestan hapi fitil olark devam..bu kdr..olabilir normal diyr onlara normal de gel bi de bize sor..rapora devam et dedi yaticaksin baska yolu yk dedi..boyle kizlar..Rabbim yasatmasin kimseye ck zordu bnm icin dun aksam ve gecesi..sabah olmadi bana..yani anladigim kanamalara tam bi aciklama getiremiyolar..hayirlisi hakkimkzda..insallah bu gunlere guler geceriz saglikla aliriz sipalari kucaklarimiza
Oooo resmen bedava ben yedi yıl önce onun iki katını verdim. Şimdi ne kadar sormadım henüzaynen burda yazılanlar ıokuyunca bayağı bedava geldi banada , mesela idrar ve kan testi içinde 35 tl ödedim . ama hastane tertemiz dr çok iyi çok şükür şanslıymışım bu konuda sezeryan dogumda 1400 tl normal de 950 tl bu arada. gelin burda doğurun gidin kızlar :) hep birlikte doğuralım ahahah
2 aydir kaldigina gore oyle zannettigi kesinOha yok artik çocuğu hemşirelere baktırmakta nedir,2+1 refakatçi rahat etsin diye tutuluyor ben öyle biliyorum.kadin resmen rezidans sanmış orayı
Ohh haberler geliyor yavas yavas gozunaydin hadi bakalım başlarsin sende alisverislerine . Sirf bir iki bisey alabileyim diye cinsiyet ogrenmek istiyorum ya artik almak istiyorum minik minik seyler. ☺Kizlarrrrr şimdi kontrolden çıktık bebegimin tüm ölçümleri yapıldı herşeyi çok güzel dedi. Ve yüzde yetmiş erkek dedi. Bende de bel ağrısı vardı özellikle ayakta kaldığım zamanlar az yürüdüğüm zamanlar falan.
Aynen öyle ne rahat olacak hastane. Tabi ben sezeryan yapıp 3. Gün misafir ağırladım o da tuhaf ama2 aydir kaldigina gore oyle zannettigi kesinben hastanede boguluyorum ya duramam dogum yaptigimda bile normalde sezeryan 2 gun yatısı var ona ragmen ben 1. Gunden sonra cikip gidiorum evde daha rahat bakiorum bebegime
CAnım bence de en kısa zamanda değiştir çok fazla bi dogurtucan yani tövbe sanki tüp bebek koyacak o ne öyleBu acibademin sadece normal doğum fiatı,bide ben sezeryan istiyorum oda süslemede eklenince 10000 oluyormuştabi bu fiyat sadece standart oda fiyatı
Valla bende anlamadım neden bu kadar pahali,ama o kadar para vereceğimi sanmıyorum.zaten muayenede 200 tl galiba hastane ve doktor değiştirsem iyi olacak
Megada da 5 dk geciktim diye 10.30 taki randevum icin 12 ye kadar bekledim. Esim cok sinirlendi . Ustelik girdik 180 lira muayene ucreti verdik girdik 5 dk bile duramadik odada doguma gidecekmis doktor nasil ciktigimizi sasirdik. O yuzden sende secerken ozellikle cok hastasi olmayan doktor tercih et yoksa 10 dakikada bir doguma yetisiyor 2 dakika bebegini goremeden odadan cikartiliyorsun tuhaf
Doktorum ikili test yerine direkt bunu istedi cnnİnşallah gerek kalmaz ama ikili test sonucuma göre yaptırmayı düşünüyorum
Yâ o kesik işi istemesek ne oluyoVajinanın bu hali korkutmasın sizi.Zaten genelde doğuma gittinizde 3cm kadar açılmayla gidiyosunuz.Sonra saatte 1 cm açılma oluyor.Tabi bu kasilmalara bağlı.Beni 8cm acilmayla doğuma aldılar.Bide kesik attılar risk almamak için.
Evet ikili testi hiç yaptırmıyor doğrudan fetal test istiyor o yüzdenSanırım o iki testten ve diğer testlerden daha yüksek oranda doğruluk veriyor kararsızım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?