Canım burda da pahalı olan yerler çok ama bu uygun inşallah bir anda uçurmazlar fiyatıBenim de sabahları bel ağrısı ve ellerde uyuşma oluyor. Ama benim eskiden de kas ağrısı olduğu için hangisi sebep bilemiyorum
Normalde çok iştahlı biriyken kızımda iştah kalmamıştı şimdi ne yesem diye çıldıran bir tip oldum
Hiç alakası yok. Herkesin bünyesi, karın yapısı, kas yapısı farklı. Bunlar boş laflar canım içşn rahat olsun.
Çok sevindim için rahat olsun canım.
Oooo resmen bedava ben yedi yıl önce onun iki katını verdim. Şimdi ne kadar sormadım henüz
O amniyosentezBu karindan sıvı alinan test mi oluor
Amniyosentez gibi bebeğin kesesindeki sıvıdan değil anne kanından örnek alınarak bebeğin genetik kodlamasına dna sına bakışıyorlar cnm. İkili test gibi kanda yapılıyor ama daha güvenilirmiş. Testler ya Amerika ya da Almanya’ya gönderiliyormuş . 15 günde sonuç çıkıyormuşNasıl bir test hiç bilmiyorum
Gözün aydın canımKizlarrrrr şimdi kontrolden çıktık bebegimin tüm ölçümleri yapıldı herşeyi çok güzel dedi. Ve yüzde yetmiş erkek dedi. Bende de bel ağrısı vardı özellikle ayakta kaldığım zamanlar az yürüdüğüm zamanlar falan.
Kizlarrrrr şimdi kontrolden çıktık bebegimin tüm ölçümleri yapıldı herşeyi çok güzel dedi. Ve yüzde yetmiş erkek dedi. Bende de bel ağrısı vardı özellikle ayakta kaldığım zamanlar az yürüdüğüm zamanlar falan.
vizeler bitmedi mi daha canım bende bi yandan üni okuyorum geceleri iş gündüzleri okul seneye ne yapacağım onun derdindeyim 2 3 sene gece çalışamayacağım okul nasıl bitecek 2 3 sene uzayacakseneye ikinci dönem doğum izninde giderim yazlarıda yaz okulu açarlarsa gitmeye çalışacağım
canım benim de öyle oldu biraz hiç bulantım yoktu başlarda 7 artılarda çok bulantım oldu 4 5 gün sürdü şuan bayağı azaldı şükür o ara çok sıkıntılı stresliydim ona bağladım biraz psikolojik olabilir
Hic duymamıştım teşekkür ederim bilgilendirdigin için ücreti ne kadarAmniyosentez gibi bebeğin kesesindeki sıvıdan değil anne kanından örnek alınarak bebeğin genetik kodlamasına dna sına bakışıyorlar cnm. İkili test gibi kanda yapılıyor ama daha güvenilirmiş. Testler ya Amerika ya da Almanya’ya gönderiliyormuş . 15 günde sonuç çıkıyormuş
Çok iyiymiş hiç değilse ameliyathane fobisi olmazİlk defa yurtdışında olduğuma şükrettim 7000-8000 doğum fiyatları ne yaa. Burda bütün hastaneler devlete bağlı ama tr’de ki en lüks özel hastanelerin üzerindedir. Doğum ücretini devlet karşılıyor her türlü. Öyle doğumhanede yapılmıyor doğumlar. Kaldığınız odada yapıyorsunuz doğumu zaten her türlü ekipman-teçhizat var. Doğumdan sonra ebeler isterseniz duş aldırıyor, isterseniz küveti hazırlıyor. Doğum çantasına dahi gerek yok çünkü aklınıza gelebilecek herşey tek kullanımlık olarak odalarda mevcut. Hepiniz gelin burda doğuralım
2000-2500 TL bandında ama başka bir forumda bir arkadaş bir devlet hastanesi de yapıyor dedi. Uygun fiyatlı bir yer bulamazsam devlete gideceğim çok paraHic duymamıştım teşekkür ederim bilgilendirdigin için ücreti ne kadar
Evet çok ya2000-2500 TL bandında ama başka bir forumda bir arkadaş bir devlet hastanesi de yapıyor dedi. Uygun fiyatlı bir yer bulamazsam devlete gideceğim çok para
Benimde yaştan dolayı riskim var o yüzden yaptırmalıyım ama kararsızım çıkan sonuç bizde birseyleri degistirmiyecegi için yaptırmaya bilirimAmniyosentez gibi bebeğin kesesindeki sıvıdan değil anne kanından örnek alınarak bebeğin genetik kodlamasına dna sına bakışıyorlar cnm. İkili test gibi kanda yapılıyor ama daha güvenilirmiş. Testler ya Amerika ya da Almanya’ya gönderiliyormuş . 15 günde sonuç çıkıyormuş
Ya su cocuk gorme olayini kim buldu acaba hele bir durun cocuk 1 2 aylik olsun anne bir toparlansin oyle gelin ziyarete hayir bir de gelip hizmet bekleyenler var.Aynen öyle ne rahat olacak hastane. Tabi ben sezeryan yapıp 3. Gün misafir ağırladım o da tuhaf ama
Ameliyathaneye sezeryanda alıyorlar canım zaten sezeryana en son çare olarak alıyorlar. Ama çok rahat gerçekten.Çok iyiymiş hiç değilse ameliyathane fobisi olmaz
Ben hep kız istiyordum ama erkek olacağını hissetmiştim yazmıştım buraya hatta rüyamda bile gördüm diye sağlıklı olsun da eşim diyor ki yüzün bi gülmedi yüzde 30 lük bi ihtimalin daha var ondaki mutluluğu anlatamam :)Çok şükürRabbim sağlıkla kavustursun oğluşuna ❤
Sanirim topik cogunlukla erkek olacak .. cogumuzda erkek hissediyoruz
Normal doğum burda nerde yapılıyor canımAmeliyathaneye sezeryanda alıyorlar canım zaten sezeryana en son çare olarak alıyorlar. Ama çok rahat gerçekten.
Cidden cok zor iyi hastanelerde ateş pahasi. :/ oglumu bahcelievler memorial e goturdum birkac kez bir ilgi bir alaka inanamazsin tabi muayene de 400 tl dusununce normal oyle olmalariYa valla şuan bende ikilimde kaldım yine ben başka bir hastane daha bakayım mega ya giden tanidigim var o çok memnunum deyince oraya geleyim dedim bende
Evimede yakın olunca
Çok zor bu hastane ve doktor secimleri
Valla katılıyorum bir de şuna çok sinir oluyorum erkekli kadınlı çoluk çocuklu hurraa doğum yapanın hastane odasına gidiyorlar ya kadın daha yeni doğum yapmış o kadar sancı çekmiş yorgunYa su cocuk gorme olayini kim buldu acaba hele bir durun cocuk 1 2 aylik olsun anne bir toparlansin oyle gelin ziyarete hayir bir de gelip hizmet bekleyenler var.
Anladim dun okumustum sanirim oyle birsey evet eger 2 li testte bir risk gorulurse yapilir tabiki neden yapilmasinO amniyosentez
Bu testin özelliği anne kanından bebeğin DNA sını çıkartmak . O yüzden bebek için hiç riski yok
Bilmiyorum ki türkiye’de hiç doğum yapmadım ama mutlaka anlattığım şekilde yaptıran hastaneler vardır.Normal doğum burda nerde yapılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?