2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım burda da pahalı olan yerler çok ama bu uygun inşallah bir anda uçurmazlar fiyatı

Nasıl bir test hiç bilmiyorum
Amniyosentez gibi bebeğin kesesindeki sıvıdan değil anne kanından örnek alınarak bebeğin genetik kodlamasına dna sına bakışıyorlar cnm. İkili test gibi kanda yapılıyor ama daha güvenilirmiş. Testler ya Amerika ya da Almanya’ya gönderiliyormuş . 15 günde sonuç çıkıyormuş

Gözün aydın canım

Çok şükür Rabbim sağlıkla kavustursun oğluşuna ❤
Sanirim topik cogunlukla erkek olacak .. cogumuzda erkek hissediyoruz

İstanbul Üniversitesi açıköğretim Fakültesi Çocuk gelişimi okuyorum cnm. Vizeler 4 -5 mayısta olacak. Bakalım bu hamilelik ve iş hayatı ile birlikte çok konsantre olacağımı düşünmüyorum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Hic duymamıştım teşekkür ederim bilgilendirdigin için ücreti ne kadar

Çok iyiymiş hiç değilse ameliyathane fobisi olmaz

merhaba kızlar güzel haberlerinizi okuyunca mutlu oluyorum bebişlerinizde sizde hep iyi olursunuz

Benim doktorda ikili test için (ptesi kontrolümdü ) randevu verdi.

Nasıl yapılıyor bir özet geçsenize bana doktormu yapıyor başka birim mi nasıl oluyor merak ediyorum

Benimde yaştan dolayı riskim var o yüzden yaptırmalıyım ama kararsızım çıkan sonuç bizde birseyleri degistirmiyecegi için yaptırmaya bilirim

Çok şükür Rabbim sağlıkla kavustursun oğluşuna ❤
Sanirim topik cogunlukla erkek olacak .. cogumuzda erkek hissediyoruz
Ben hep kız istiyordum ama erkek olacağını hissetmiştim yazmıştım buraya hatta rüyamda bile gördüm diye sağlıklı olsun da eşim diyor ki yüzün bi gülmedi yüzde 30 lük bi ihtimalin daha var ondaki mutluluğu anlatamam :)

Ya valla şuan bende ikilimde kaldım yine ben başka bir hastane daha bakayım mega ya giden tanidigim var o çok memnunum deyince oraya geleyim dedim bende
Evimede yakın olunca
Çok zor bu hastane ve doktor secimleri
Cidden cok zor iyi hastanelerde ateş pahasi. :/ oglumu bahcelievler memorial e goturdum birkac kez bir ilgi bir alaka inanamazsin tabi muayene de 400 tl dusununce normal oyle olmalari

Ya su cocuk gorme olayini kim buldu acaba hele bir durun cocuk 1 2 aylik olsun anne bir toparlansin oyle gelin ziyarete hayir bir de gelip hizmet bekleyenler var.
Valla katılıyorum bir de şuna çok sinir oluyorum erkekli kadınlı çoluk çocuklu hurraa doğum yapanın hastane odasına gidiyorlar ya kadın daha yeni doğum yapmış o kadar sancı çekmiş yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…