2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ohh haberler geliyor yavas yavas gozunaydin hadi bakalım başlarsin sende alisverislerine . Sirf bir iki bisey alabileyim diye cinsiyet ogrenmek istiyorum ya artik almak istiyorum minik minik seyler. ☺
Canım 3 hafta sonraki kontrole kadar almam sanırım ya çünkü 30 lük ihtimal daha var ama bebeklerin kemik yapısında arkada yukarı doğru çıkıntı oluyormuş erkeklerde doktor onu gösterdi ama yine de ne bilim beklemeyi düşünüyorum

Valla katılıyorum bir de şuna çok sinir oluyorum erkekli kadınlı çoluk çocuklu hurraa doğum yapanın hastane odasına gidiyorlar ya kadın daha yeni doğum yapmış o kadar sancı çekmiş yorgun
Ayy evet benim ilk dogumumda baya kalabalikti oda hemsireler hasta bezini degistirecekti herkes ciksin odadan dedi . Odada en az 6 7 kadin var bizdemi cikalim biz kadiniz gorsekki nolur dediler şok oldum ya cikin ben orami burami sizin onunuzde acmak zorundamiyimm iyyy hatrladikca uyuz olurum

Ama suanda 13+ oldun sen artik cikinti degil baya pipu olmasi lazm

Zaten sormaları çok abes gerek kendileri desin çıkalım valla çok haklısın bende olsam kızardım ben kendi annemden bile utanirım

Zaten sormaları çok abes gerek kendileri desin çıkalım valla çok haklısın bende olsam kızardım ben kendi annemden bile utanirım
Evet bende oyleyim inan tuvalete giderken bile kimseden yardim almiyordum tutuna tutuna gidiyordum bir sekilde annem gelip camasirini indireyim yardm ediyim diyordu kabul etmiyordum onlar kim ki

Cnm supermis vala sanslisin :)

Yok kuzum gercektn bi aciklamalari yk ikiside bisi diyemedi sadece dusuk tehlikesi diyolar baska bisi demiyolar. Allah korusun yavrularimzii..aksami bekleyemedim uyumus kalmisim :) insallah kesilir de kafam daha da rahatlar kuzum hayirlisi Allahtan..

Yok kuzum gercektn bi aciklamalari yk ikiside bisi diyemedi sadece dusuk tehlikesi diyolar baska bisi demiyolar. Allah korusun yavrularimzii..aksami bekleyemedim uyumus kalmisim :) insallah kesilir de kafam daha da rahatlar kuzum hayirlisi Allahtan..
İnşallah hersey çok güzel olacak bol bol dinlen uyuman bebeğe de sana da iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…