2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ohh ne guzel bi haber bu yaa..masallah size..hep boyle guzel haberler alalim insallahh..

Aaa sağlık sektörü tartışmaya kavgaya çok meyilli doktor seni düzgün muayene etsin de bari o asistanı da mümkün oldukça takma canım yada cevap verilecek bişeyse söyle içinde kalmasın geçen gittim bende radyolojideki kişi ile tartışacak durumdayım ama hiç sesimi cikarmadım 2 gündür dert oldu bana söyle rahatla

Ayy kesinlikle haklisinn yaaaa 1 ay gidilmemeli bencedeeee
bence 1 ayda az. eğer bebeğin çok yakını değilse teyze hala değilse 3 ay dan önce gidilmemeli

Giremedin mi hala bende simdi yazacaktim naptin diye

Bugün bi haber okudum. Geç denk gelmişim. Saatlerdir ağlıyorum. 5 yaşında istismara uğrayan ve bu yüzden yoğunbakımda olan bir kız çocuğu.
Dün 23 nisandı. Diyorum ne güzel okullarda şenlikler var çocuklar mutlu oluyor diyorum seviniyorum bende daha .

Bir canlı başka bi canlıya bu işkenceyi nasıl yapar aklım almıyor. Ne hallerde doğuyor bir çocuk annesi babası ne emekler verip gözünden sakınarak büyütüyor. Çocugu kanlar içinde bırakacak kadar nasıl yoldan çıkabilir bi insan.
Sakinleşemiyorum gerçekten. Bu nasıl bi vahşet.

Bahar gelmiş karıncalar çıkmış diye parkta bile dikkatli yürüyorum basıp öldürmeyim diye. Gerçekten biz bi hayvana bile kıyamazken nasıl olurda melek gibi çocuklara kıyarlar. Ölse gencecik ömründen olacak, yaşasa ömür boyu o anları hatırlayacak...

Çocuklarımızı daha çok korumalıyız. Yalnız sokağa çıkmalarına izin vermemeliyiz. Güçlü olmalılar, bahanelerle kandırılmayacak kadar güçlü olmalılar. Çevrede yalnız çocuk fark edince onu bile göz hapsimizde tutmalıyız annesi yanına gelene kdr.

Yazarsam biraz sakinleşirim dedim ama karnıma kramp giriyor ağlamaktan artık. Allahım ailesine sabır ver. Of off

Havuç suyu ivmeni tavsiye ederim çok iyi geliyor diye okumuştum rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bebişine

Cok degisik bir zamandayiz biz gece 12 ye kadar sokakta oynayan cocuklardir . Annemiz donup bakmazdi bile icleri rahatti. Ben site icerisinde ve bahce katinda olmama ragmen bir turlu cocuklarimin rahat rahat camin onunden ayrilmasina izin veremiyorum. Çocuklar boguluyor artik farkediorum ama ne yapayim 2 adimlik parka bile gonderemiyorum birisi alip goturecek diye . Biz bu kadar sıkılmadigimiz bogulmadiginuz icin ozguveni olan her isini kendi halleden cocuklar olarak yetistik. Bu pislikler yuzunden cocuklarim 2 adim otesine gecemeyen annelerine muhtac cocuklar olarak ytisecek cok kiziyorum.Allah belalalarini versin.
Dedigin olay da akrabamin sokaginda yasandi o kargasada aradi cocuklara sahip cikin dikkat edin diye yapan kisilerin suriyeli oldugunu ama yakalanamadigini soyledi . O kucucuk can da komada aklim almiyor vallahi dusundukce cildiriyorum.

Arkadaşlar

Devlette yapılan testleri hang hastanelerde olduğunu buradan sorgulatabiliyormuşuz

Ben yeni öğrendim paylaşmak istedim

Cani aşağılık yaratıklar maalesef etrafımızda...çocuklarımızı bir an olsun yalnız bırakmasak bile anlık Allahım korusun esirgesin.

Benim çocukluğum da abiler baba gibiydi bizi korurdu akşam geç olduğunda bile hadi eve derlerdi ben böyle bir mahallede büyüdüğüm için nasıl şanslıymışım.

Öyle bir ceza verilmeli ki bunlara ibreti alem olmalı. Ağlamaktan üzülmekten başka toplum olarak ayağa kalkmalıyız. Bu sapıklara karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…