2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnan öyle bile yalnız bırakmamalısın. Geçtigimiz senelerde yengemlerin sitede kötü bi olay oldu. Camın önünde de dursa yalnız bırakma anlık bişey. Sende in aşağıya bırak ev kirli kalsın. Uzaktan da olsa gözlemle sürekli.

Gerçekten sakinleşemiyorum. Beş yaş nedir ya. O yavrum kim bilir daha doğru düzgün cümle kuramıyordur. Oyun oynayıp eğlenip danslar edecek yaşta. Yaşayacagı tek sağlık sorunu şeker yemekten dişlerinin düşmesi olmalıyken çocuk yoğun bakımda... aklım almıyor bunu .

Yeğenlerimi düşünüyorum, komşu çocuklarımı düşünüyorum, karnımdaki çocugu düşünüyorum. Hazmedemiyorum böyle bi kötülüğü.

Hangi ırk oldugu önemli değil. Ülkemiz bu anlamda çok tehlikeli. Herkes dikkat etmeli. Herkes önlem almalı.

Şöyle işkenceler edilmeli. İdam az bunlara idam ödül olur.... hayvan dolu çukurlara atacaksın diri diri parçalanacaklar.

Geçen bir belgeselde bir kuş türü. Yavru kuş varken kuzenler başkasıyla çiftleşmiyor evlenmiyor yani sırf o yavruyu korumak için. O yavruyu tüm aile koruyor. Bu bi hayvan türü. Onlara bakınca insanlıktan utanıyorum. Bu pisliği yapan kadar o sokaktan geçip o sesi duymayan şüphelenmeyen herkese kızıyorum. Anneye kızıyorum neden tek bıraktın çocugu.

Allah tüm çocukları korusun! Rabbim çocuklara kötü gözle bakanların oracıkta canını alsınki hiç bir sabinin hayatını mahvedemeden geberip gitsinler! cocuklara kirli elleriyle dokunan o mahlukatlar cehennemin yedi kat dibinde sonsuza kadar yansınlar!! (cok hassas oldugum bir konu tutamıyorum kendimi))

Çıktımı Kızlar şükür herşey yolunda , dr tatsız olaydan sonra çok gergindi bişey sormaya korktum sadece kontrol etti ölçü aldı bu kadar cinsiyet tahmininde bile bulunmadı . Bende bebeğim iyi olsun da cinsiyeti sonra çgrensem de olur dedim. 3 tüp kan birde idrar tahlili verdim. Akıntımı sordu bende kokusuz sarı şeklinde geliyor dedim birdaha bajalım dedi. İnşallah tekrarlamaz ben atlattım darısı size
Artık sakin olacağım doktor bile diyor sen şimdiden böle panik evhamlıysan sonra nolursun dedi gerçekten de öyle bebeğim iyi şükürler olsun boştan yere sıkmıycam kendimi

Maşallah canım evham yasak artık yapmıyorsun ! Gözün aydın sağlıkla gelsin meleğin kuzum

Amniyosentez anne karnından sıvı alınması olarak biliyorum ben de. Hatta iğne ile girilip sıvı alınıyor diyorlardı

Cnm bnm masalah size ck sevindim gercektn guzel haberler alinca ck mutlu oluyrmm..bsvr iyi olsun bebisin dedigin gbi cinsiyeti sona da ogrensek olur yaa merak icinde oluyrz ama o kdr da onemli degl yaa saglikli olsunlar insallah

Atlattin cok sukur canim artik rahat ooabilirsin tehlikeli zamanlar gecti. 1 ay sonrs dimi tekrar randevun

Cnm bnm masalah size ck sevindim gercektn guzel haberler alinca ck mutlu oluyrmm..bsvr iyi olsun bebisin dedigin gbi cinsiyeti sona da ogrensek olur yaa merak icinde oluyrz ama o kdr da onemli degl yaa saglikli olsunlar insallah
SAgolasın canım , zaten ilk çocuk kız erkek farketmiyor inş böyle devam ederiz hepimizde

Evet ya bende gördüm 2 erkek 1 kız cocuga 3 cocuga para verip kandırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…