2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bi film izledim o da midem kaldirmadigi için bölük pörçük izledim bi çatlak doktor önce masum insanlara sonra da güya bi hapishanede görevli ordaki mahkumlara aynı şeyi yapıyo insan kırkayak idi ismi işte bu sapiklara onun yapılmasını isterim ölüm kurtuluş

Gözün aydın canım çok sevindim

Kızlar bugün hiç giremedim bi girdim 20 sayfa geçmiş bende hepsini okumadım direk son sayfaya geldim umarım kötü bir haber yoktur iyi haber alanlar hepinizi kutluyorum kaçırdığım bişey varmı
Malesef maalayya nickli arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş.

Kızlar bugün hiç giremedim bi girdim 20 sayfa geçmiş bende hepsini okumadım direk son sayfaya geldim umarım kötü bir haber yoktur iyi haber alanlar hepinizi kutluyorum kaçırdığım bişey varmı
İyi haber de var kötü haber de canım

Kızlar nub teorisi nasıl oluyordu biri açıklayabilir mi rica Etsem

Kızlar nub teorisi nasıl oluyordu biri açıklayabilir mi rica Etsem
Sanirim 12. Hafta itibariyle oluyo bebeğin Genital kısmında 30 derecelik bir acı ciziliyo eğer Genitali bu derecenin altına denk geliyorsa kız esit ve üzerinde bi derecedeyse erkek ultrason görüntüsünde netse o bölüm ayrımını yaparsın canım

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-24-18-46-22.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 59
Hanımlar bizde 10+4 haftalığız sizce cinsiyeti ne olabilir doktor net bişey söylemedi

Eklentiler

• B9241D78-C59B-4B37-966E-F2E18278B8BF.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bugün benimde randevum vardı önce yine dönmedi nazlandı sonra başka bi doktor geldi o karnıma baskı yaptı soldan ve sağ dan baya bastırdı ağrıdı ama görüntü alabildi şükür cinsiyet tahmininde bulundu erkek gibi dedi:)tabi eşim hemen kesindir kesindir demeye başladı

Hanımlar bizde 10+4 haftalığız sizce cinsiyeti ne olabilir doktor net bişey söylemedi
Bence henüz erken ama 12. haftasında da Genitali böyle durursa kız olabilir çıkıntı yok henüz ama 12. Hafta netleşir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…