2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben ondan çok korkuyorum ya sonrasında kötü dikiş nedeniyle sancılanan iltihaplanan oluyomus

Dert etme cnm, o bölgenin temizliğini yapıp kuru tutunca bir şey olmuyor. Sadece dikişten 2 hafta oturamıyorsun bir de ufak kanamaların oluyor lekelenmeden hallice

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladanız mi yada kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kullanmayi
4. Ayda kullanmaya başlayacağım ben.kızımda sabahları palmers Cocoa butter kullandım.krem olduğu için iyi oluyor.bio oil yağınıda gece yatarken kullandım.hiç çatlağım olmadı.genetiğim hiç sağlam olmamasına rağmen, ergenlik çatlaklarım olmasına rağmen hamileliği çatlaksız bitirdim.darısı ikinciye

Dert etme cnm, o bölgenin temizliğini yapıp kuru tutunca bir şey olmuyor. Sadece dikişten 2 hafta oturamıyorsun bir de ufak kanamaların oluyor lekelenmeden hallice
Yâ canim aslında sezeryani düşününce olsun diyorum normal doğum

Ben ondan çok korkuyorum ya sonrasında kötü dikiş nedeniyle sancılanan iltihaplanan oluyomus
Canım benim hiç bunları düşünüp gözünü korkutma. İlerleyen aylarda çok konuşuruz anlatırız, güzel doğum hikayeleri paylaşırız. Biz kadın olarak yaratıldık ve bu güce sahibiz inan korkutulduğumuz gibi değil. Kesi, kontrolsüz yırtılmayı engellemek için atıyor doktorlar hani makata doğru gitmesin diye yani. Benimde kesim oldu, pansumanını yapıyorsun hijyene dikkat ediyorsun geçip gidiyor. Ben oturma sıkıntısı da yaşamamıştım ama oladabilirdi tabi. Hep güzeli düşün gözünü hiç korkutma sen. Benim eğitimden önceki hislerim yaşıyorsun gibi geldi bana seni çok iyi anlıyorumm

Canım içime şu serptin peki pansumanını kendin yapabilecek durumda oluyor musun yani bir başkasının yapmasını istemem tabi hemsire dışında

Ne guzel anlatmissin yaa..son zamanlarda bize boyle telkinlerde bulunma sabrinida goster olurmu :)))

Evet arkadaşlar bu gün ikili testimiz vardı benim 3. Bebiş çok şükür herşey yolunda ölçümler gelişim güzel doktorumuz %80 erkek dedi iki kızım vardı açıkçası erkek olmasını çok istiyordum hayırlısıyla elbette dilerim hepiniz güzel haberler alırsınız 12+5 günlük olduk kan verdik

Canım içime şu serptin peki pansumanını kendin yapabilecek durumda oluyor musun yani bir başkasının yapmasını istemem tabi hemsire dışında
Aynen M mishca nın dediği gibi canım. Bi krem de vermişti doktor bana. Her wc sonrası gazlı beze tentürdüotlu bi sıvı var onu döküp siliyosun o kadarcık
Ne guzel anlatmissin yaa..son zamanlarda bize boyle telkinlerde bulunma sabrinida goster olurmu :)))
İnşlh inşlh hepimiz sağlıklı birbirinden güzel doğumlar yaparız faydam olursa ne mutlu canım ne demek

Gözün aydın iki kıza bir erkek ne güzel olmuş Test için kan verdin daha testle beraber ultrason kontrolünü yapmadı dimi? İkili test ne kadarmış bizim hastanede bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…