Kızlar bugün benimde randevum vardı önce yine dönmedi nazlandı sonra başka bi doktor geldi o karnıma baskı yaptı soldan ve sağ dan baya bastırdı ağrıdı ama görüntü alabildi şükür cinsiyet tahmininde bulundu erkek gibi dedi:)tabi eşim hemen kesindir kesindir demeye başladı
Sanirim 12. Hafta itibariyle oluyo bebeğin Genital kısmında 30 derecelik bir acı ciziliyo eğer Genitali bu derecenin altına denk geliyorsa kız esit ve üzerinde bi derecedeyse erkek ultrason görüntüsünde netse o bölüm ayrımını yaparsın canım
Rabbim en kısa en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin ne desem bilemiyorum çok zor bir durum ama şöyle düşün Allah korusun ya doğuma yakın bi zamanda kaybeyseydin o daha da ağır gelirdi sana her şerde bi hayır vardır daha guzrl zamanda daha sağlıklı bi gebelik nasip edecek Allah
Rabbim en kısa en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin ne desem bilemiyorum çok zor bir durum ama şöyle düşün Allah korusun ya doğuma yakın bi zamanda kaybeyseydin o daha da ağır gelirdi sana her şerde bi hayır vardır daha guzrl zamanda daha sağlıklı bi gebelik nasip edecek Allah
Ya benim içimde hep bir ya bisey oldu mu endişesi var bu korku ne zaman bitecek. Randevum da haftaya bir aydır gitmiyorum ondan mi kaynaklanıyor. Bide burda kotu haberler okuyunca daha da endişeli oluyorum