2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım içime şu serptin peki pansumanını kendin yapabilecek durumda oluyor musun yani bir başkasının yapmasını istemem tabi hemsire dışında
Canım pansuman çok kolay.wc sen sonra kuru tutman gerekiyor.gazlı beze tentürdiyot döküp dikişli bölgeye tampon yapar gibi sürüyorsun bu kadar çok hızlı iyileşiyor

Gözün aydın iki kıza bir erkek ne güzel olmuş Test için kan verdin daha testle beraber ultrason kontrolünü yapmadı dimi? İkili test ne kadarmış bizim hastanede bu arada?
Önecelikle teşekkür ederim %80 dedi değişmez diye düşünüyorum ben özel sağlık sigortalıyım açıkçası fiyatları bilmiyorum ama sanırım bir muane ücreti diye tahmin editörüm önce ultrasonla ölçümler burun kemiği varlığı yokluğuna bakılıyor ense kalça ve sırt ölçümleri yapılıyor zaten o ayrıntıda görüyor cinsiyeti ilk kızımda da ikili tarama da görmüştü cinsiyeti sonrada iki tüp kan verdim bu kadar

İnşallah gönlüne göre olur :) maşallah bebişine. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah. Allah bağışlasın kızlarını da. Benim de cuma ikili testim. 12+5 bugün. Cuma 13. Haftamız bitiyor. Ben de cinsiyeti öğrenirim inşallah. Ama tabii tek isteğim sağlıklı haberlerini almak .
Valla beklıyom benide görüceniz diye resim yükledim cvbı alıntınyaptım yine yok
Valla kuzum anlamam ama erkek diye düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah

Anladım. Teşekkürler

Kızlar normalde hamilelikten once akıntı problemi olmayan biriydim. Hamilelikte akinti normal biliyorum fakat bir haftadır yoğun akintim var sari ama kokulu falan değil. 7.haftalarda enfeksiyona falan bakıldı enfeksiyon yoktu acaba sizde de akintilar yoğun mu bu akıntı kafamı karstrdi

Ben akıntı sorununu hep yaşayan biriyim. Hamilelikte de devam tabii kokusu yoksa korkma bence. Ben sarı veya yeşilimsi gördüm mü koklarım hep sen de tedbirli ol yeter canım.

Ben akıntı sorununu hep yaşayan biriyim. Hamilelikte de devam tabii kokusu yoksa korkma bence. Ben sarı veya yeşilimsi gördüm mü koklarım hep sen de tedbirli ol yeter canım.
Ya takip ediyorum canim bu aralar fazla su içemiyorum o da etkiler mi acaba akintiyi

Canım pansuman çok kolay.wc sen sonra kuru tutman gerekiyor.gazlı beze tentürdiyot döküp dikişli bölgeye tampon yapar gibi sürüyorsun bu kadar çok hızlı iyileşiyor
Tamamdır psikolojik olarak hazırım öyle bi duruma teşekkür ederim canım

L Landscape cnm goremedim seni bugun
Canım bugün doğum günüm. Pasta falan yaptım sonra yorulmuşum 4 saat uyumuşum ogleden sonra aksam da evde kutlama yaptık. Şimdi sakin kalabildim. Hic fırsat bulamadım bugün. Ne mutlu bana ki merak edenlerim var

Doğum günün kutlu olsun dilerim her şey gönlünce olur

Bende 2 gündür hiç giremedim bi girdim kii sayfalar geçmiş maalayya cnm çok Üzüldüm rabbim en kısa Zamanda nasip etsin benimde kahverengi ve hatta pembe lekelenmelerim oldu cuma randevum suan okdr kötü oldumki nasıl gecicek yarın blmyrm ;(
Hastane Doğum fiyatları konuşulmuş ben hiç sormadım gittiğim hastaneye Ya cuma onu da soriyim muayeneye SGK li 165 ödüyorum evime de çok yakın ve güzel bi hastane insallah Doğum fiyatları çok ucuk dildir

Ay masallah sizee ne guzel haberlwr aldk bugun hep boyle devam etsin insallah..erkekler siralandi vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…