Canım pansuman çok kolay.wc sen sonra kuru tutman gerekiyor.gazlı beze tentürdiyot döküp dikişli bölgeye tampon yapar gibi sürüyorsun bu kadarCanım içime şu serptin peki pansumanını kendin yapabilecek durumda oluyor musun yani bir başkasının yapmasını istemem tabi hemsire dışında
Ben hiç anlamıyorum CanımValla beklıyom benide görüceniz diyeresim yükledim cvbı alıntınyaptım yine yok
Önecelikle teşekkür ederim %80 dedi değişmez diye düşünüyorum ben özel sağlık sigortalıyım açıkçası fiyatları bilmiyorum ama sanırım bir muane ücreti diye tahmin editörüm önce ultrasonla ölçümler burun kemiği varlığı yokluğuna bakılıyor ense kalça ve sırt ölçümleri yapılıyor zaten o ayrıntıda görüyor cinsiyeti ilk kızımda da ikili tarama da görmüştü cinsiyeti sonrada iki tüp kan verdim bu kadarGözün aydın iki kıza bir erkek ne güzel olmuşTest için kan verdin daha testle beraber ultrason kontrolünü yapmadı dimi? İkili test ne kadarmış bizim hastanede bu arada?
İnşallah gönlüne göre olur :) maşallah bebişine. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah. Allah bağışlasın kızlarını da. Benim de cuma ikili testim. 12+5 bugün. Cuma 13. Haftamız bitiyor. Ben de cinsiyeti öğrenirim inşallah. Ama tabii tek isteğim sağlıklı haberlerini almak .Evet arkadaşlar bu gün ikili testimiz vardı benim 3. Bebiş çok şükür herşey yolunda ölçümler gelişim güzel doktorumuz %80 erkek dedi iki kızım vardı açıkçası erkek olmasını çok istiyordum hayırlısıyla elbette dilerim hepiniz güzel haberler alırsınız 12+5 günlük olduk kan verdik
Valla kuzum anlamam ama erkek diye düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin inşallahValla beklıyom benide görüceniz diyeresim yükledim cvbı alıntınyaptım yine yok
Anladım. TeşekkürlerÖnecelikle teşekkür ederim %80 dedi değişmez diye düşünüyorum ben özel sağlık sigortalıyım açıkçası fiyatları bilmiyorum ama sanırım bir muane ücreti diye tahmin editörüm önce ultrasonla ölçümler burun kemiği varlığı yokluğuna bakılıyor ense kalça ve sırt ölçümleri yapılıyor zaten o ayrıntıda görüyor cinsiyeti ilk kızımda da ikili tarama da görmüştü cinsiyeti sonrada iki tüp kan verdim bu kadar
Yok canım erken normal doğumdu ama leğen kemiğimin açısı darmış. Kalp şeklinde gibi. Doktor riskli olabilir dediNeden ki önceki mi sezeryandi
Ben akıntı sorununu hep yaşayan biriyim. Hamilelikte de devam tabii kokusu yoksa korkma bence. Ben sarı veya yeşilimsi gördüm mü koklarım hep sen de tedbirli ol yeter canım.Kızlar normalde hamilelikten once akıntı problemi olmayan biriydim. Hamilelikte akinti normal biliyorum fakat bir haftadır yoğun akintim var sari ama kokulu falan değil. 7.haftalarda enfeksiyona falan bakıldı enfeksiyon yoktu acaba sizde de akintilar yoğun mu bu akıntı kafamı karstrdi
Ya takip ediyorum canim bu aralar fazla su içemiyorum o da etkiler mi acaba akintiyiBen akıntı sorununu hep yaşayan biriyim. Hamilelikte de devam tabii kokusu yoksa korkma bence. Ben sarı veya yeşilimsi gördüm mü koklarım hep sen de tedbirli ol yeter canım.
Tamamdır psikolojik olarak hazırım öyle bi durumaCanım pansuman çok kolay.wc sen sonra kuru tutman gerekiyor.gazlı beze tentürdiyot döküp dikişli bölgeye tampon yapar gibi sürüyorsun bu kadarçok hızlı iyileşiyor
Net değil canımValla beklıyom benide görüceniz diyeresim yükledim cvbı alıntınyaptım yine yok
O konuda bilgim yok canım. Gebelikte normal zaten. Sen takipte ol. İçini ferah tut :)Ya takip ediyorum canim bu aralar fazla su içemiyorum o da etkiler mi acaba akintiyi
Çok sagol canim valla içimi rahatlattın tesekkur ederim :)O konuda bilgim yok canım. Gebelikte normal zaten. Sen takipte ol. İçini ferah tut :)
Canım bugün doğum günüm. Pasta falan yaptım sonra yorulmuşum 4 saat uyumuşum ogleden sonra
Mucizevi bir şey yaşadığımız. Korkularımız çok normal. Ama kontrol edemezsek eziyete dönüşür. Bu kulüpte bu tür şeyler için iyi ki varÇok sagol canim valla içimi rahatlattın tesekkur ederim :)
Doğum günün kutlu olsunCanım bugün doğum günüm. Pasta falan yaptım sonra yorulmuşum 4 saat uyumuşum ogleden sonraaksam da evde kutlama yaptık. Şimdi sakin kalabildim. Hic fırsat bulamadım bugün. Ne mutlu bana ki merak edenlerim var ❤
Bana 12+2 de büyük ihtimal kız dedi canım:)Kızlar cinsiyet ögrenen var mı aranızda
Bacak arası gösterdi mi canımBana 12+2 de büyük ihtimal kız dedi canım:)
Ay masallah sizee ne guzel haberlwr aldk bugun hep boyle devam etsin insallah..erkekler siralandi valaEvet arkadaşlar bu gün ikili testimiz vardı benim 3. Bebiş çok şükür herşey yolunda ölçümler gelişim güzel doktorumuz %80 erkek dedi iki kızım vardı açıkçası erkek olmasını çok istiyordum hayırlısıyla elbette dilerim hepiniz güzel haberler alırsınız 12+5 günlük olduk kan verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?