2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Masallahh :)) Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah

Aynen bende bağırsak sorunundan dolayı su içmeye alıştrdm. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim bol su içmektir. Şişkinlik normal bence. Hepimizde vardır. Karnıma iğne batırsam puuff diye balon gibi sönecek sanki

Rabbim nasip edip vermiş cinsiyeti düşünmeyelim hiç. Valla kız hevesim kursagımda kaldı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama abileri olan biri olarakta her kadının abisi olmalı diyorum. Yani böyle düşününce avutuyorum kendimi

Hayırlısı olsun canim hepimiz icin rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 3 hafta sonra kein öğreniriz:)

AYnen ilk kızım da full tatlı yedim ikinci kızımda tatlı yiyince miğdem kalkıyordu bunda habire limon yiyiyorum doktor erkek dedi ben inanmıyorum belirtilere
Ay limona dikkat edin yine abartılı yemeyin. Ebe rahmi kasıyor demişti bana. Ben normal tüketiyorum onu. Ama turşu ve ekşili baharatlı yemekleri seviyorum. Hafif şeyler genelde. Birde marul eşim diyo çocuk kuzu gibi meee diye doğacak

Ay ne guzel :)) icine sindilerse isim derdine dusmeyeceksin :)

Erkek hissettigim andan itibaren Kayra ismini cok sevdim Filmde gordum
hem kiza hem erkege kondugu icin basina bi erkek ismi de olsun dedim Ali Kayra düşundüm
Şu an butun sulale Ali Kayra nasil diye soruyor kız olursa sülalecek şok olucaz Herkese erkege cok alirsitirdi kendini

Kız olursa da Asel duşündum :))

Eşim hep kız isterdi eskiden beri kız cocuklari cok sever.. o da erkek hissediyor persembe devlete randv. var tahlil icin belki oradaki doktor gorur.
Ama bi yandan da korku yavastan girmeye basladi.. iyi dusunmeye calisiyorum

Iyi dusun iyi olsn kuzumm isimler cok guzel..ali kayra dayi oglumun ismi tombik bi oglusumuz var :) cok sevdim ismi ilk kayra ismini onda gornustum ali de cok yakisir yanina..asel.de ck guzel mina asel diye aliskanlik kalms :) minasi nerde dicektim :))

Aayy tesadufe bak ikisi bi arada varmis ben de filmde kayra yi gordum hic cevremde yok
Mina da iyi fikirmis Asel e de cok yakisiyor gercekten

Ablamda Meva koyacak diğer kızının ismi de Zümra
Yengem de bugün Nisa koydu belki isim arayanlara fikir olur

Kalp atışı sonrasıda mı hep stres.
Gerçekten anne olmak ne zor şeymiş. Her anı kaybetme korkusuyla dolu

Kesinlikle öyle yaa.
Onlar yeterki iyi olsun gerisi bom boş

Evt bnde bi tek dayimin oglunu bilirim kuzum :) simdi sende duydum bi de :) ck hos bi isim..icine sindiyse vazgecme :) asel mina ya da mina asel seklinde ck duydum bu ismi..cevrnde yksa ck guzel bi tercih :)

Evt bnde bi tek dayimin oglunu bilirim kuzum :) simdi sende duydum bi de :) ck hos bi isim..icine sindiyse vazgecme :) asel mina ya da mina asel seklinde ck duydum bu ismi..cevrnde yksa ck guzel bi tercih :)

Ya cok sevindim hele ki erkekte Kayra yı duyunca ayri sevindim izledigim filmde kızın adıydı sonra baktım erkeklere de konuyormuş dedim Ali de olsun basinda

Asel in anlamı çok hosuma gitti cennette bal ırmağı demekmiş 4 tane ırmaktan biriymis mina cok kibar bi isim ikisi de çok yakıştı

Cinsiyet belli olsun da ikisinden biri Allahn izniyle koyarım Herseyden önce sağ sağlim gelsin bebeklerimiz dunyaya insallah

Ay aramizda bi gün var ve ben de çarşamba doktora gideceğim aynı telaş korkuya sahibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…