- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Masallahh :)) Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahKızlar selamm
Hic giremedim bildirimleri de kacirdim
Bugün hala oldumyengem doğum yaptı çok şükür ikisi de çok sağlıklı ❤ Kızımız merhaba dedi dünyaya
Rabbim bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh 1 ay sonra da ablam doğum yapacak ona da inşallahh
Masallahh :)) Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
Aynen bende bağırsak sorunundan dolayı su içmeye alıştrdm. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim bol su içmektir. Şişkinlik normal bence. Hepimizde vardır. Karnıma iğne batırsam puuff diye balon gibi sönecek sankiValla ben de yemek ya da farklı şeylerde kötü oluyorum. Benim bağırsak sorunum yıllardır vardı ama 1 yıldan fazladır sabah kalkar kalkmaz koca bardakla 2 tane su içiyorum. Çok iyi geliyor. Bir de dediğin gibi kusuyorum zaten. Ama o kadar kusmama göbeğim o kadar siski sanırsın 4 aylık
Rabbim nasip edip vermiş cinsiyeti düşünmeyelim hiç. Valla kız hevesim kursagımda kaldı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama abileri olan biri olarakta her kadının abisi olmalı diyorum. Yani böyle düşününce avutuyorum kendimiYa canım benim ilk cocuk olacak insallah ama sanki kiz cocuk daha farkli gibi tabi erkek de farkli ama sanırım inşamın bir kızı olmalı sözünden çok etkilendim zamanında :) Kız olunca bana arkadaş gibi olacak bide o var tabi her şeyin hayirlisi
Hayırlısı olsun canim hepimiz icin rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 3 hafta sonra kein öğreniriz:)Rabbim nasip edip vermiş cinsiyeti düşünmeyelim hiç. Valla kız hevesim kursagımda kaldı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama abileri olan biri olarakta her kadının abisi olmalı diyorum. Yani böyle düşününce avutuyorum kendimi
Ay limona dikkat edin yine abartılı yemeyin. Ebe rahmi kasıyor demişti bana. Ben normal tüketiyorum onu. Ama turşu ve ekşili baharatlı yemekleri seviyorum. Hafif şeyler genelde. Birde marulAYnen ilk kızım da full tatlı yedim ikinci kızımda tatlı yiyince miğdem kalkıyordu bunda habire limon yiyiyorum doktor erkek dedi ben inanmıyorum belirtilere
Amin amin. Allahın izniyle. Şu üç dört hafta içinde herkesin cinsiyet netleşir heralde.Hayırlısı olsun canim hepimiz icin rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 3 hafta sonra kein öğreniriz:)
Ya cok heyecanlyim yarin randevum var umarim hevesim kursagimda kalmaz insallah 2 li teste fln alirsa temiz cikar hersey
Ay ne guzel :)) icine sindilerse isim derdine dusmeyeceksin :)Ben ne olur ne olmaz diye kıza da isim buldum
Oğlumun da kızımın da ismi hazır .. sağ sağlim bi doğsunda inşallah
Ay ne guzel :)) icine sindilerse isim derdine dusmeyeceksin :)
Iyi dusun iyi olsn kuzumm isimler cok guzel..ali kayra dayi oglumun ismi tombik bi oglusumuz var :) cok sevdim ismi ilk kayra ismini onda gornustum ali de cok yakisir yanina..asel.de ck guzel mina asel diye aliskanlik kalms :) minasi nerde dicektim :))Erkek hissettigim andan itibaren Kayra ismini cok sevdimFilmde gordum
hem kiza hem erkege kondugu icin basina bi erkek ismi de olsun dedim Ali Kayra düşundüm
Şu an butun sulale Ali Kayra nasil diye soruyor kız olursa sülalecek şok olucazHerkese erkege cok alirsitirdi kendini
Kız olursa da Asel duşündum :))
Eşim hep kız isterdi eskiden beri kız cocuklari cok sever.. o da erkek hissediyor persembe devlete randv. var tahlil icin belki oradaki doktor gorur.
Ama bi yandan da korku yavastan girmeye basladi.. iyi dusunmeye calisiyorum
Iyi dusun iyi olsn kuzumm isimler cok guzel..ali kayra dayi oglumun ismi tombik bi oglusumuz var :) cok sevdim ismi ilk kayra ismini onda gornustum ali de cok yakisir yanina..asel.de ck guzel mina asel diye aliskanlik kalms :) minasi nerde dicektim :))
Kalp atışı sonrasıda mı hep stres.Merhabalar..insallah sende bizlerde bebislerimizi saglikla aliriz kucaklarimiza..herkesin derdi farkli oluyr inan..ve endiseler hic bitmeyecek sanirim..suan cogumuz 3 ayi doldurmadik ve korkularimiz emin ol ki senin kdr..keseyi gorelim insallah kalp atisini duyalim rahatlicaz dedik ama bitmiyr :) dedigim gibi de bnce hic bitmicek..ben anne olmadigimdan bilmiyrm ama sanirim annelik bunu gerektiriyr..Rabbimm yar ve yardimcimiz olsn insallah..isteyen tum anne adaylarina da nasip etsn
Kesinlikle öyle yaa.Amiiin. Içini ferah tut. Bizimde bitmiyor endişemiz ve bizlerin de kayıpları var. Iyi düşün . Allah hayırlısını versin hepimiz için.
Ben de geçen gün kus kus banyoda debeleniyorum dedim allahım yavrum ıyi olsun bu kusmalar hiç bir şey. Ohoooo daha çok kustum
Evt bnde bi tek dayimin oglunu bilirim kuzum :) simdi sende duydum bi de :) ck hos bi isim..icine sindiyse vazgecme :) asel mina ya da mina asel seklinde ck duydum bu ismi..cevrnde yksa ck guzel bi tercih :)Aayy tesadufe bak ikisi bi arada varmis ben de filmde kayra yi gordum hic cevremde yok
Mina da iyi fikirmis Asel e de cok yakisiyor gercekten
Ablamda Meva koyacak diğer kızının ismi de Zümra
Yengem de bugün Nisa koydu belki isim arayanlara fikir olur
Kesinlikle cnm..zor ama her kadinin tatmak istedigi bir duygu..Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah..Kalp atışı sonrasıda mı hep stres.
Gerçekten anne olmak ne zor şeymiş. Her anı kaybetme korkusuyla dolu
Evt bnde bi tek dayimin oglunu bilirim kuzum :) simdi sende duydum bi de :) ck hos bi isim..icine sindiyse vazgecme :) asel mina ya da mina asel seklinde ck duydum bu ismi..cevrnde yksa ck guzel bi tercih :)
Ay aramizda bi gün var ve ben de çarşamba doktora gideceğim aynı telaş korkuya sahibimErkek hissettigim andan itibaren Kayra ismini cok sevdimFilmde gordum
hem kiza hem erkege kondugu icin basina bi erkek ismi de olsun dedim Ali Kayra düşundüm
Şu an butun sulale Ali Kayra nasil diye soruyor kız olursa sülalecek şok olucazHerkese erkege cok alirsitirdi kendini
Kız olursa da Asel duşündum :))
Eşim hep kız isterdi eskiden beri kız cocuklari cok sever.. o da erkek hissediyor persembe devlete randv. var tahlil icin belki oradaki doktor gorur.
Ama bi yandan da korku yavastan girmeye basladi.. iyi dusunmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?