2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım kızı olanlarında farkı yok el kızı olunca öyle oluyor kaynanaların hepsi sıkıntılı
Aynı şeyi düşünüyorum ben de bu arada oğlum olmasını istemiyordum kaynana olmak istemediğimden kız anneleri kaynanalık yapmıyor oğlan anası olmak da iyi değil diye. bakalım doktor bu bebeğe erkek dedi ilk aklıma kaynana olmak geldi

Amin canim

Selam kızlar,

Öncelikle güzel haber alanların mesajlarını okuyunca çok mutlu oldum.
Tatsız haber aşan arkadaşlarla kalbim aynı şekilde dua ediyor inşallah hayırlı sonuçlar aşacaklar Allah’ın izniyle.
Ben yaklaşık 1 aydır bebeğimi görmedim bu hafta sonu nasipse gidicem. Sonraki haftada ikili test için çağırır sanırım.

Bir arkadaşımız demişki telaşımız endişemiz asla bitmeyecek.Önce kese oluştu mu sonra kalp atışı var mı sonra yapışacak testler vb... Kısacası annelik daha doğmadan başlıyor kesinlikle.::)

Bu arada forumda genel olarak hep cinsiyet erkek. Ben ısrarla kız hissediyorum ama eşimin tarafı
çok baskın.Yani psikolojik olarak bana erkek olmasını aşıladılar.Açıkçası sağlıklı olayında başka birşey istemiyorum ben.

Kızlar canım sürekli ekşi şeyler istiyor. Söylemesi ayıp greyfurt, erik gibi. Normalde tatlıyı çok severim. Ama hamilelikte aklı bile gelmiyor canım hiç istemiyor. Acaba kız mı olacak dersiniz
Hamile kaldıgımdan beri şekerli şeyleri ağzıma süremiyorum. Turşu vs yiyorum hep. Doktor erkek dedi cinsiyetle alakası yok bence

Canım sana kacıncı haftada erkek dedi kesin mi dedi yoksa daha kesinleştircek mi

Kızlar canım sürekli ekşi şeyler istiyor. Söylemesi ayıp greyfurt, erik gibi. Normalde tatlıyı çok severim. Ama hamilelikte aklı bile gelmiyor canım hiç istemiyor. Acaba kız mı olacak dersiniz
Ay yok canım ya tatlı ekşi olayının cinsiyetle akalası yok

Kiz bnm arkadasm tursu tursu diye oldu yedi yedi oglan geldi :) hic belli olmuyr :)

Bende ikiside orantili yaa tatli daha agir basiyr ama bu aralar erikle ck samimiyiz :)

Ismini gorunce ruyami hatirladim bi kiz cocugu seviyrm pelin nisa diye nasi tatliydi..anneside vardi degisik bi ruyaydi Allah hayra cikarsin :)

Kızlar güzel film önerisi olan var mı yabancı olsun Robot olabilir bilim kurgu özellikle deney iceren film var mı? Hele ki seri filmse çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…