2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla canım pipisinin ekran görüntüsünü de verdi bakalım ben kesin değildir diye kimseye söylemedim 6 gün sonra pipisi daha net olacağı için söylerim gene erkek derse
Attın mı buraya canım cidden süper ya bekletmeden söylemesi

Kızlar ben rüyamda kızım olduğunu gordum adi da nehirdi. Arkadasim hamile kızı olacak adi da nehir galiba ondan etkilenip gördüm şimdi ben rüyayı kıza yorumlasam olmaz mi kiz istiyorum da tabi sağlıklı olsin da

Tatlım hayrolsun inşallahta. Bende hep kız gördüm. Berra ve müberra adında ikiz kızım olmuştu ama doktor erkek dedi. Hayal kuramıyorum erkek oldugunu öğrendigimdn beri. Ne bileyim sağlıklı olsun tabide sanki kız çocuk daha mı farklı acaba ya

Kızlar canım sürekli ekşi şeyler istiyor. Söylemesi ayıp greyfurt, erik gibi. Normalde tatlıyı çok severim. Ama hamilelikte aklı bile gelmiyor canım hiç istemiyor. Acaba kız mı olacak dersiniz

Ayyy sen ekşi dedikçe benim içim gitti. normalinde de ekşi sevmem hele şimdi içim hiç almıyor. Turşu falan gözümüm önüne gelse kötü oluyorum
Tatlı çok severim. Şimdi de yiyorum ama onu çıkarmak çok daha kötü geliyor. O yüzden midem hiç almıyor. Içim gidiyor ama yiyemiyorum. Ya benim canım hep kuru şeyler istiyor tost poğaça ekmek tarz-ı yani. Enteresan . ama ekşi aslaaa

Mideme oturur benim öyle kuru şeyler. Seni kabız yapmıyor mu ayıp sorması. Gerçi çok kusuyorsan böyle yemen daha iyi sanki

Ya canım benim ilk cocuk olacak insallah ama sanki kiz cocuk daha farkli gibi tabi erkek de farkli ama sanırım inşamın bir kızı olmalı sözünden çok etkilendim zamanında :) Kız olunca bana arkadaş gibi olacak bide o var tabi her şeyin hayirlisi

2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
Kuzum ben normalde 39+4 te dogum yapacaktim ama iç dikişlerim yirtilmaya baslamis ic kanama riskinden dolayi muayene ye gittigim gun yarin doguma almamiz lazm dedi 38+0 olarak dogdu yavrum

Merhaba hanimlarr. 10+3 olduk artik. Kusmalarim sebebiyle kilo verdim 4-5 kilo kadar. Bir de cuma günü serum takildi. Yine takilacak sanirim. Biraz zor geciyor benim icin... sizde kilo durumu nasil?

Kızımda hep erkek bebek görüyordum emzirirken altını değişirken hatta karnımda yüzünü gördüğümü bile gördüm ama bunda ikili teste gideceğim gün pembe tulum içinde bir kız çocuğu gördüm ve uyandım doktor erkek diyecek dedim gerçektende öyle oldu rüya yorumlarında da erkek görenin kızı kız görenin oğlu oluyor yazmıştı

Mideme oturur benim öyle kuru şeyler. Seni kabız yapmıyor mu ayıp sorması. Gerçi çok kusuyorsan böyle yemen daha iyi sanki

Valla ben de yemek ya da farklı şeylerde kötü oluyorum. Benim bağırsak sorunum yıllardır vardı ama 1 yıldan fazladır sabah kalkar kalkmaz koca bardakla 2 tane su içiyorum. Çok iyi geliyor. Bir de dediğin gibi kusuyorum zaten. Ama o kadar kusmama göbeğim o kadar siski sanırsın 4 aylık

Merhaba hanimlarr. 10+3 olduk artik. Kusmalarim sebebiyle kilo verdim 4-5 kilo kadar. Bir de cuma günü serum takildi. Yine takilacak sanirim. Biraz zor geciyor benim icin... sizde kilo durumu nasil?
Ben de önce 4 kilo verdim sonra 1 kilosunu geri almışım. Tatli yiyemiyorum ve genelde aksamlari midem bulandigi icin aksam cok yiyemiyorum. Bu ikisini yapınca otomatik olarak zayifliyorsun zaten kilo hakkimi sonraki aylarda kullanacak olmam beni sevindirdi acikcasi biraz

Ben tatli asla ağzıma suremiyorum. Oysa bayilirdim tatliya. Ekşi de istemiyor aslinda. Sadece yemek türü şeyleri daha cok yemek istiyorum. Icimde küçük bir ibrahim tatlises var sanırım. Çoğunlukla çiğköfte, lahmacun, döner falan çekiyor canim

Kızlar selamm
Hic giremedim bildirimleri de kacirdim
Bugün hala oldum yengem doğum yaptı çok şükür ikisi de çok sağlıklı ❤ Kızımız merhaba dedi dünyaya

Rabbim bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh 1 ay sonra da ablam doğum yapacak ona da inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…