- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Ay aramizda bi gün var ve ben de çarşamba doktora gideceğim aynı telaş korkuya sahibim
Doktoruma ilişki yasağı var mı diye sorduğumda, “Riskli bir durum yok. Hamileyken cinsel bölgeye kan akışı normalden daha fazla olduğu için ilişki esnasında ve sonrasında kılcal damar kanaması olabiliyor. böyle bir şey olursa korkma, bir şry olmaz.”demişti.Kızlar özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşim ile cinsel ilişkiye girdim sürtünme oldu o ara acı hissettim vajina dudağımın içi şişmiş azıcık o iç dudaktan şişen yerden kan geldi sizce neyin nesi
Cok guzel isimler kuzum ison daha kolay bize gore :) saglikla gelsin miniklerimiz insallah..Ya cok sevindim hele ki erkekte Kayra yı duyunca ayri sevindimizledigim filmde kızın adıydı sonra baktım erkeklere de konuyormuş dedim Ali de olsun basinda
Asel in anlamı çok hosuma gitti cennette bal ırmağı demekmiş 4 tane ırmaktan biriymis mina cok kibar bi isim ikisi de çok yakıştı
Cinsiyet belli olsun da ikisinden biri Allahn izniyle koyarımHerseyden önce sağ sağlim gelsin bebeklerimiz dunyaya insallah
Yaaa çok teşekkür ederim beni inanılmaz rahatlattınDoktoruma ilişki yasağı var mı diye sorduğumda, “Riskli bir durum yok. Hamileyken cinsel bölgeye kan akışı normalden daha fazla olduğu için ilişki esnasında ve sonrasında kılcal damar kanaması olabiliyor. böyle bir şey olursa korkma, bir şry olmaz.”demişti.
Maşallah bu sene aile büyüyor bebisler beraber büyüyecekKızlar selamm
Hic giremedim bildirimleri de kacirdim
Bugün hala oldumyengem doğum yaptı çok şükür ikisi de çok sağlıklı ❤ Kızımız merhaba dedi dünyaya
Rabbim bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh 1 ay sonra da ablam doğum yapacak ona da inşallahh
Sakin canım güzel düşün güzel olsun iyi haberler alicaksin ins. Şimdi hiçbir şey yapmadan Uzan ve ayaklarının altına küçük bir yastık koy bebisin seninledir annesi olur öyle küçük kanamalar lekenmeler bebislerimiz güçlü artikKızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
Az önce idrardan sonra peçeteye hafif kan geldi
eşim 2 saatlik uzaklıkta şuan geliyor doktora gideceğiz bişe olmaz dimi tekrar siliyorum tertemiz
Ya belim çok ağırıyordu benim ne olur dua edin bana bişe olmamış olsun
Kuzum sakin ol hatirlamiyomusun ben neler yasadim adet kanamasindan daha fazla kanamalarim oldu parcalar dusundum arkadasimizin dedigi gibi esin gelene kdr uzan ayaklarini havaya kaldor bekle..bir sey olmayacak Allahin izniyle..git icin rahat etsin cnmKızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
eşim 2 saatlik uzaklıkta şuan geliyor doktora gideceğiz bişe olmaz dimi tekrar siliyorum tertemiz
canım geçmiş olsun dikkat ey kendine, bende cumartesi günü temizlik yaptımama dinlene dinlene mutfak dolaplarını temizledimn ama eşimden azarı yiye yiye yaptım . aman allah esirgesin.Kizlar ben geldim.Esim evde yoktu.Yakinlarda devlet hastanesi var aciline gittim.Kadin dogumcuya sikayetimi soyledim.Bana sen hamile degilsin ki,sana kim soyledi hamile oldugunu dedi.Ben tabi şoka girdim..Ultrason fotosu vardi telefonda onu gosterdim.Seni yeni devlete gonderecegim oraya git radyolojo baksin dedi..Ben kesin bebegime bir sey oldu dedim.11 haftalik bebek nasil gorunmesin..Hastaneye gittik ve radyolog bakti cok sukur ki bebegim gorundu kipir kipirdi.Doktor kizdi.Nasil goremez 12 haftalik bebegi dedi.Baya sinirlendi..Sonuc olarak doktor progestan verdi.1 hafta istirahat et ve iliski yasak 1 hafta dedi..Kizlar omrumden omur gitti sen hamile degilsin deyince..Nasil goremedi ben anlamadim.Allah a sukur..Bebegim iyiymiss..
Canım korkma hicbişicik olmamıştır. Kendini yordun mu?Kızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
Kuzu sakin ol hiç bisi yok bir iki damla ile bisey olmaz. Arkadaşımın günlerce kanmadı oldu bildiğin kanama çok şükür bisi olmadi 6.ayına girdi sen sakin bi şekilde eşini bekle stres yapmaKızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
olmaz cnm korkma bendede gelmişdi ilişki yasak dedi dinlen dün beraber olduysan eşinle ondanda gelmiş olabilir korkma doktordan çıkınca haber etKızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
Canım hicbir şey olmaz korkma artık senin bebeğin öyle küçük lekelrnmelerden zarar görecekkadar küçük değil hiç korkma iyi düşün doktora gidene kadar ayaklarının altına yastık al yat bol bolKızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
Benimde buaralar akşamları sertleşiyor gece kasılıyor ona uyanıyorum bir önceki hamileligimde hiç hatırlamıyorum olduğunu bu hafta Dr gidip sorucam kafam takılıyor çünkü daha ileriki dönemlerde olması gerekiyor aslindaKızlar günaydın herkese. Kızlar sizlerde de stres yada huzursuzluk yaşadığınız zamanlarda ağrı sızınız artıyor mu karnım gece o kadar kasildi ki sertleşti gece yarısına kadar uyuyamadım
Günaydın canım benimde öyle oluyor üzmemeye çalış kendiniKızlar günaydın herkese. Kızlar sizlerde de stres yada huzursuzluk yaşadığınız zamanlarda ağrı sızınız artıyor mu karnım gece o kadar kasildi ki sertleşti gece yarısına kadar uyuyamadım
2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
canım merka etmeyin. Sata göre hareket edin. Bu gebeliğimde ilk zamanlar geç döllenme dediler 1 hafta gerride dedi. Şimdide günüyle uyumlu diyorlar. Noldu yani şimdi benim bebek depar mı attı:))Biz senle aynıydık sözde ikimizinde değişti. Benimde 10 kasım oldu. Bakalım daha ne kadar kayacak. Acaba ne zmn tam net olur. 10 kasımda olmasını istemem çünkü ya
Canım merak etme. Bebeişler buyudu artık. Hem idrar yolu enfeksiyonuda yada mantarda olabilir. Antibiyotik kullanımı hamilelikde acaip mantar yapıyor.Kızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
Canim ben de artik oyle yapiyorum..Dun bulasiklari hallettim sadece..Makineye dizdim..Supurge isini bugune biraktim.O da bazi odalari belirledim sadece o odalari supurucem.Her gun 1 iş yapacagim.Ben her seyi arka arkaya yaptigim icin boyle oldu.canım geçmiş olsun dikkat ey kendine, bende cumartesi günü temizlik yaptımama dinlene dinlene mutfak dolaplarını temizledimn ama eşimden azarı yiye yiye yaptım . aman allah esirgesin.
canım malesef böyle tuhaf doktorlar var bende 6 haftalıkken kahverengi akıntım oldugu için kadın dogum aciline gittim ama hamile oldugumu biliyordum. adam bana demesin mi sen hamile degilsin kim dedi sana hamilesin diye . yani aynı sana kullandıgı cümlkeyi kullnmıştı. beynimden vurulmuşa dönmüştüm. sonra kan degerine bakalım dedi. keseyi gördü dr diyorum ne kesesi bozulmuştur kese mese yok dedi. allahtaan kan sonucum yüksek çıkıınca alttan muayeneyle gördü bebegi pis ne hale getirmişti beni . daha bide diyo ki neden öyle dediniz deyince e şüpheli keseye benzer bişey gördüm ama emin konuşmak istemedim diye. ömrüümden ömür gitmişti onun yüzünden
canım ben 3 aydan beri ilk kez cumartesi günü evi süpürdüm onda da eve erken gidiyorum diye. eşime yaptırıyorum sonuçta güç uyguluyorsun süpürürken. normalde eşim süpürüyor bende toz alıyordum birde wc yi temizliyordum domestossuz. canım dikkat et allah esirgesin işin karnı ağrısın ben haftaya bi bayan buldum onu çagıracagım annemde gelecek yapacagız. çünkü çok yoruldum genel bahar temizliği yapılacak valla hiç kendimizi o riske atmayalım bişey olsa vicdan azabından ölürüz allah esirgesin.Canim ben de artik oyle yapiyorum..Dun bulasiklari hallettim sadece..Makineye dizdim..Supurge isini bugune biraktim.O da bazi odalari belirledim sadece o odalari supurucem.Her gun 1 iş yapacagim.Ben her seyi arka arkaya yaptigim icin boyle oldu.
Canim sen de korku yasamissin ama senin bebegin kucukmus hadi goremedi benimki 12 haftalik.Radyoloji uzmani bile sasirdi.12 haftalik bebegi nasil goremez diye..Alalh boyle doktorlari karsimiza cikarmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?