2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktoruma ilişki yasağı var mı diye sorduğumda, “Riskli bir durum yok. Hamileyken cinsel bölgeye kan akışı normalden daha fazla olduğu için ilişki esnasında ve sonrasında kılcal damar kanaması olabiliyor. böyle bir şey olursa korkma, bir şry olmaz.”demişti.

Cok guzel isimler kuzum ison daha kolay bize gore :) saglikla gelsin miniklerimiz insallah..

Yaaa çok teşekkür ederim beni inanılmaz rahatlattın

Maşallah bu sene aile büyüyor bebisler beraber büyüyecek

Kızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
Az önce idrardan sonra peçeteye hafif kan geldi
eşim 2 saatlik uzaklıkta şuan geliyor doktora gideceğiz bişe olmaz dimi tekrar siliyorum tertemiz
Ya belim çok ağırıyordu benim ne olur dua edin bana bişe olmamış olsun

Sakin canım güzel düşün güzel olsun iyi haberler alicaksin ins. Şimdi hiçbir şey yapmadan Uzan ve ayaklarının altına küçük bir yastık koy bebisin seninledir annesi olur öyle küçük kanamalar lekenmeler bebislerimiz güçlü artik

Kuzum sakin ol hatirlamiyomusun ben neler yasadim adet kanamasindan daha fazla kanamalarim oldu parcalar dusundum arkadasimizin dedigi gibi esin gelene kdr uzan ayaklarini havaya kaldor bekle..bir sey olmayacak Allahin izniyle..git icin rahat etsin cnm

canım geçmiş olsun dikkat ey kendine, bende cumartesi günü temizlik yaptımama dinlene dinlene mutfak dolaplarını temizledimn ama eşimden azarı yiye yiye yaptım . aman allah esirgesin.

canım malesef böyle tuhaf doktorlar var bende 6 haftalıkken kahverengi akıntım oldugu için kadın dogum aciline gittim ama hamile oldugumu biliyordum. adam bana demesin mi sen hamile degilsin kim dedi sana hamilesin diye . yani aynı sana kullandıgı cümlkeyi kullnmıştı. beynimden vurulmuşa dönmüştüm. sonra kan degerine bakalım dedi. keseyi gördü dr diyorum ne kesesi bozulmuştur kese mese yok dedi. allahtaan kan sonucum yüksek çıkıınca alttan muayeneyle gördü bebegi pis ne hale getirmişti beni . daha bide diyo ki neden öyle dediniz deyince e şüpheli keseye benzer bişey gördüm ama emin konuşmak istemedim diye. ömrüümden ömür gitmişti onun yüzünden

Canım korkma hicbişicik olmamıştır. Kendini yordun mu?

Kuzu sakin ol hiç bisi yok bir iki damla ile bisey olmaz. Arkadaşımın günlerce kanmadı oldu bildiğin kanama çok şükür bisi olmadi 6.ayına girdi sen sakin bi şekilde eşini bekle stres yapma

olmaz cnm korkma bendede gelmişdi ilişki yasak dedi dinlen dün beraber olduysan eşinle ondanda gelmiş olabilir korkma doktordan çıkınca haber et

Canım hicbir şey olmaz korkma artık senin bebeğin öyle küçük lekelrnmelerden zarar görecekkadar küçük değil hiç korkma iyi düşün doktora gidene kadar ayaklarının altına yastık al yat bol bol

Kızlar günaydın herkese. Kızlar sizlerde de stres yada huzursuzluk yaşadığınız zamanlarda ağrı sızınız artıyor mu karnım gece o kadar kasildi ki sertleşti gece yarısına kadar uyuyamadım

Kızlar günaydın herkese. Kızlar sizlerde de stres yada huzursuzluk yaşadığınız zamanlarda ağrı sızınız artıyor mu karnım gece o kadar kasildi ki sertleşti gece yarısına kadar uyuyamadım
Benimde buaralar akşamları sertleşiyor gece kasılıyor ona uyanıyorum bir önceki hamileligimde hiç hatırlamıyorum olduğunu bu hafta Dr gidip sorucam kafam takılıyor çünkü daha ileriki dönemlerde olması gerekiyor aslinda

2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?

39. haftada doğum yaptım canım. Benim grupta tam gununde doğum yapan hiç olmadı. bdt 29 mart ile en son bendim. 21 martta doğum yaptım ki birtek ben kalmıştım. 37. haftada doğumlar başlıyor hemde gelişimi önden giden yada geç döllenme falan farketmemişti.Eltim 41. haftada doğum yaptı ki bebeği 2 hafta önden gidiyordu möeğer kafası buyukmuş bebeğin. Hala da oyle:)) Ayrıca ben 3 farkli hastanede muayene oluyordum. 3 üde gelişimi çok iyi. Beebk önden gidiyor dedi. 3,500 kilo civarı diyorlardı. 3.00 kg doğdu. Yani ultrason sonuçlarına göre doğum tarihinizle oynamayın.Sonuçta yine sata göre hesaplanan doğum tarihine göre takip edersiniz. Kaldıki 1 mm yanlış noktadan ölçüm yapılması hata olabilen bir cihaza göre işlem yaparsanız sonuçda bebeğin 1-2 hafta erken doğmasına neden olabilirzi. Bundada ne gibi sorun olur dersen. Bebekler anne karnında son haftalarda cok kilo alıyorlar ama dogdukları hafta genelde kilo verirler. O yuzden durdugu hergun kar..
Biz senle aynıydık sözde ikimizinde değişti. Benimde 10 kasım oldu. Bakalım daha ne kadar kayacak. Acaba ne zmn tam net olur. 10 kasımda olmasını istemem çünkü ya
canım merka etmeyin. Sata göre hareket edin. Bu gebeliğimde ilk zamanlar geç döllenme dediler 1 hafta gerride dedi. Şimdide günüyle uyumlu diyorlar. Noldu yani şimdi benim bebek depar mı attı:))

Canım merak etme. Bebeişler buyudu artık. Hem idrar yolu enfeksiyonuda yada mantarda olabilir. Antibiyotik kullanımı hamilelikde acaip mantar yapıyor.

kızlar başka bi forumda cinsiyet hesaplama yöntemi gördüm. tuhaf ama gerçeklik payı nedir bilemem :) benim ki orda da erkek çıktı hadi hayırlsıı :)

Canim ben de artik oyle yapiyorum..Dun bulasiklari hallettim sadece..Makineye dizdim..Supurge isini bugune biraktim.O da bazi odalari belirledim sadece o odalari supurucem.Her gun 1 iş yapacagim.Ben her seyi arka arkaya yaptigim icin boyle oldu.

Canim sen de korku yasamissin ama senin bebegin kucukmus hadi goremedi benimki 12 haftalik.Radyoloji uzmani bile sasirdi.12 haftalik bebegi nasil goremez diye..Alalh boyle doktorlari karsimiza cikarmasin.

canım ben 3 aydan beri ilk kez cumartesi günü evi süpürdüm onda da eve erken gidiyorum diye. eşime yaptırıyorum sonuçta güç uyguluyorsun süpürürken. normalde eşim süpürüyor bende toz alıyordum birde wc yi temizliyordum domestossuz. canım dikkat et allah esirgesin işin karnı ağrısın ben haftaya bi bayan buldum onu çagıracagım annemde gelecek yapacagız. çünkü çok yoruldum genel bahar temizliği yapılacak valla hiç kendimizi o riske atmayalım bişey olsa vicdan azabından ölürüz allah esirgesin.

aynen benimki küçüktü ama yine de eşşek mi dr sonuçta görmesi gerekti yada hiç bişey demeyip kan degerine de bakalım öyle konuşalım diyebilirdi . ödümü koparmıştı. öyle felaket tellalı gibi konuşmasına lüzum yoktu demek istedigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…