2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen canım dikkat et ben mesela bir odayı süpürüp sildiysem. hemen bir bardak su içip koltuga uzanıyorum 10 dk kadar durup devam ediyorum. belki durmadan yapsaydım benimde kanamam olabilirdi canım dikkatli olmalıyız

aynen canım dikkat et ben mesela bir odayı süpürüp sildiysem. hemen bir bardak su içip koltuga uzanıyorum 10 dk kadar durup devam ediyorum. belki durmadan yapsaydım benimde kanamam olabilirdi canım dikkatli olmalıyız
Canim tavsiyelerin icin cok sagol..Ben kendimi kaptiriyorum.Bir de hizli hizli yapiyorum.Ani hareketler yapiyorum mesela.Yapim boyle:))Nazik nazik yapamam.Biraz kendimi frenlemem lazim:))

O nasıl kız neresi orası
canım hamile kaldıgın yıldan kendi doğum tarihini çıkarıyorsun. çıkan sonucun üstüne 9 ekleyip onun üstüne de hamile kaldıgın ayı ekliyorsun örn. benimki şubattı 2 ekledim . çıkan sonuç tek sayıysa erkek, çift sayıysa kız yazıyordu benimki tek sayı çıktı yani erkek :)

Canim tavsiyelerin icin cok sagol..Ben kendimi kaptiriyorum.Bir de hizli hizli yapiyorum.Ani hareketler yapiyorum mesela.Yapim boyle:))Nazik nazik yapamam.Biraz kendimi frenlemem lazim:))
canım aynı bende öyleyim. şuan deli gibi temizlik yapmayı özledim, belki eşim yanımda olmasa bende kaptırırdım kendimi ama ikide bir uyarı verdigi için o şekil yaptım :) ev temiz olmasına rağmen batıyor bana yerlere eğilip deli gibi silgi yapmak istiyorum . domestosla wc yıkamayı özledim :)

Kuzular bu kadar korkmayın ben mi çok rahatım bilmiyorum ama temizliğimide yapıyorum domestosta kullanıyorum ama tabi az kullanıyorum halsiz olmasam şimdiye bahar temizliğini çoktan yapmıştım
canım valla beklenen ve zorla gelen bir bebek oldugu için yere eğilsem korkuyorum :) ama domestosla falan oynamıyorum sadece tezgahım beyaz dün bir damla kadar damlatıp agzımı kapatıp ovdum etkilenir diye korkuyorum. :)

hamile kaldığın ay benım son adet tarıhım 6 şubat ama anlayana kdr martın ortası oldu? 2 mı ekleyeceğım 3 mu :)

evet . bende öyle diyorum. inşallah herkes güzel haberlerle gelir. sağlıklı olsunlar yeter.

Ne kadar sanslisiniz yaa. Annem de kayinvalidem de yakin. O kadar mide bulantisi halsizlik ve yedigim serumlara ragmen bir kere gelmediler. Zaten cok duygusalim kendimi yetim gibi hissediyorum
canım üzme kendini benimde annem ve kayıvalidem 5 bina kadar uzakta bulantım olmadıgı için zor geçmiyor fakat bana da gelmediler. annemden çok kayınvalidem çgırıyor ilgileniyor. annemde arayıp soruyor özel olarak gelip bişey yapmıyorlar arada bende üzülüyorum ama boşver diyorum geride allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. ama eminimki bulantım kusmam olsa koşar gelir yardım ederler

Bnmki Buna gore de erkek hayirlisi olsn bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…