benimde tersi oldu yarındı bugüne aldılar:)Ayyy ne guzell.Ben de bugun gidecektim ne guzel.Randevuyu son gune biraktim.Doktorun ameliyati varmis sabah.Oglen dolmuş bu sefer muayene dogal olarak.Yarina kaldi benim.Insallah guzel haberlerle gelirsin canim..
bende bulantı olmadığı halde kilo kaybettim . şuan tekrar eski kiloma dönmüşüm. birde bulantı olsaydı ne olcaktı düşünemiyorum.Evet o yönden şansliyiz insallah sonraki aylarda misliyle geri almayiz:)
O da cok guzel olmus:)) Guzel haberler alirsiniz insallah.benimde tersi oldu yarındı bugüne aldılar:)
ben de diyorum ki. birtane taşınabilir ultrasyon cihazı olsa sürekli izlesek :)Ayy insan bekleyemiyor degil mi??:))Keske iki haftada bir cagirsa.Ben de bir ay zor bekledim bu sefer.Yarin 14:00 da randevum..Zaman gecmiyor valla.
aynen canım dikkat et ben mesela bir odayı süpürüp sildiysem. hemen bir bardak su içip koltuga uzanıyorum 10 dk kadar durup devam ediyorum. belki durmadan yapsaydım benimde kanamam olabilirdi canım dikkatli olmalıyızHaklisin canim.Benim genel bahar temizligi yapildi.Kayinvalidem,gorumcem ve annem geldi..Her seyi hallettiler..Perdeler,halilar,duvarlar..Buyuk temizligim yok benim canim..Yemek de yapmiyorum 2 aydir..Bu sefer bos oturunca gozum yerdeki toza,etraftaki daginikliga takiliyor:)))Kendimi is yaparken buluyorum.Esim yogun calisan biri gecesi gunduzu yok.Dun gece 1 de geldi mesela..Dun kayinvalidem geldi yemegimi yapti 2 gunluk gitti.Midem cok hassas mutfaga giremiyorum bari evimin temizligini yapayim diyorum.Ben de ogretmenim yarim gun calisiyorum.1 i 20 gece bitiyor isim.1 bucukta evde oluyorum.Yavaş yavaş yapayim diyorum canimm.Tabi ust uste yapmam artik..
Allah yardımcın olsun, hayırlı güzel haberler al inş canım. Yürekten diliyorumKızlar. Etiketleyenlere yazamadım. Kusura bakmayın.
Hastanede olacağım birazdan. Dualarınızı bekliyorum
dualarımız seninle inşallah güzel haberler verirsin.Kızlar. Etiketleyenlere yazamadım. Kusura bakmayın.
Hastanede olacağım birazdan. Dualarınızı bekliyorum
inşallah canım doktordan sonra yazarım.O da cok guzel olmus:)) Guzel haberler alirsiniz insallah.
Canim tavsiyelerin icin cok sagol..Ben kendimi kaptiriyorum.Bir de hizli hizli yapiyorum.Ani hareketler yapiyorum mesela.Yapim boyle:))Nazik nazik yapamam.Biraz kendimi frenlemem lazim:))aynen canım dikkat et ben mesela bir odayı süpürüp sildiysem. hemen bir bardak su içip koltuga uzanıyorum 10 dk kadar durup devam ediyorum. belki durmadan yapsaydım benimde kanamam olabilirdi canım dikkatli olmalıyız
Saat kacta randevun??Bekliyorum haberlerini.Cinsiyeti soyler mi acaba??inşallah canım doktordan sonra yazarım.
canım hamile kaldıgın yıldan kendi doğum tarihini çıkarıyorsun. çıkan sonucun üstüne 9 ekleyip onun üstüne de hamile kaldıgın ayı ekliyorsun örn. benimki şubattı 2 ekledim . çıkan sonuç tek sayıysa erkek, çift sayıysa kız yazıyordu benimki tek sayı çıktı yani erkek :)O nasıl kız neresi orası
canım aynı bende öyleyim. şuan deli gibi temizlik yapmayı özledim, belki eşim yanımda olmasa bende kaptırırdım kendimi ama ikide bir uyarı verdigi için o şekil yaptım :) ev temiz olmasına rağmen batıyor bana yerlere eğilip deli gibi silgi yapmak istiyorum . domestosla wc yıkamayı özledim :)Canim tavsiyelerin icin cok sagol..Ben kendimi kaptiriyorum.Bir de hizli hizli yapiyorum.Ani hareketler yapiyorum mesela.Yapim boyle:))Nazik nazik yapamam.Biraz kendimi frenlemem lazim:))
yok canım diger arkaşada açıkladım. tarihlerle alakalıKan ile ilgili mi canım hesaplama
canım valla beklenen ve zorla gelen bir bebek oldugu için yere eğilsem korkuyorum :) ama domestosla falan oynamıyorum sadece tezgahım beyaz dün bir damla kadar damlatıp agzımı kapatıp ovdum etkilenir diye korkuyorum. :)Kuzular bu kadar korkmayın ben mi çok rahatım bilmiyorum ama temizliğimide yapıyorum domestosta kullanıyorum ama tabi az kullanıyorum halsiz olmasam şimdiye bahar temizliğini çoktan yapmıştım
canım hamile kaldıgın yıldan kendi doğum tarihini çıkarıyorsun. çıkan sonucun üstüne 9 ekleyip onun üstüne de hamile kaldıgın ayı ekliyorsun örn. benimki şubattı 2 ekledim . çıkan sonuç tek sayıysa erkek, çift sayıysa kız yazıyordu benimki tek sayı çıktı yani erkek :)
evet . bende öyle diyorum. inşallah herkes güzel haberlerle gelir. sağlıklı olsunlar yeter.Randevum cumartesiydi, 1 mayıs tatil olunca çarşambaya çektim randevumu. Cinsiyeti merak ediyordum ama şimdi sağlıklı olduğunu herşeyin yolunda olduğunu duyayım yeter diyorum. Herkes güzel haberlerle gelsin inş
3,45 rendavum. cinsiyeti merak etmiyorum. eşim çok merak ediyor o da gelmeyecek zaten.Saat kacta randevun??Bekliyorum haberlerini.Cinsiyeti soyler mi acaba??
canım üzme kendini benimde annem ve kayıvalidem 5 bina kadar uzakta bulantım olmadıgı için zor geçmiyor fakat bana da gelmediler. annemden çok kayınvalidem çgırıyor ilgileniyor. annemde arayıp soruyor özel olarak gelip bişey yapmıyorlar arada bende üzülüyorum ama boşver diyorum geride allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. ama eminimki bulantım kusmam olsa koşar gelir yardım ederlerNe kadar sanslisiniz yaa. Annem de kayinvalidem de yakin. O kadar mide bulantisi halsizlik ve yedigim serumlara ragmen bir kere gelmediler. Zaten cok duygusalim kendimi yetim gibi hissediyorum
Bnmki Buna gore de erkek hayirlisi olsn bakalim :)canım hamile kaldıgın yıldan kendi doğum tarihini çıkarıyorsun. çıkan sonucun üstüne 9 ekleyip onun üstüne de hamile kaldıgın ayı ekliyorsun örn. benimki şubattı 2 ekledim . çıkan sonuç tek sayıysa erkek, çift sayıysa kız yazıyordu benimki tek sayı çıktı yani erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?